Oksapar kan sulandırıcı

tallulah

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
16
4
286
31
Merhaba hanımlar. 5 haftalık hamileyim. Pıhtılaşma sorunum olduğu için sulandırıcı iğne kullanmam gerek piyasada şu anda oksapar varmış sanırım. Kadın doğum doktorum hangi kodu yazarsa yazsın sgk bir türlü karşılamıyor. Benimle benzer bi sorun yaşayan ve çözüm bulan arkadaşlar var mıdır acaba? İki kaybım var zaten şu an hassas bir durumun içindeyim bir de bu durum iyice canımı sıktı.

O kadar pahallı bişey değil canım. Ben sezeyan sonrası kullandım birde tüp bağlatma sonrası ihmal etme gerçekten gerekli

O kadar pahallı bişey değil canım. Ben sezeyan sonrası kullandım birde tüp bağlatma sonrası ihmal etme gerçekten gerekli
10 adet iğne 1000 tl. Ve 9 ay kullanacağım. Parası da mühim olduğundan değil doğrusu ve ne yapmam gerek onu öğrenmek istiyorum aslında. Sonuçta bu ilacı kullanmak hem hakkım hem ihtiyacım

10 adet iğne 1000 tl. Ve 9 ay kullanacağım. Parası da mühim olduğundan değil doğrusu ve ne yapmam gerek onu öğrenmek istiyorum aslında. Sonuçta bu ilacı kullanmak hem hakkım hem ihtiyacım
Recetesiz alınmıyor diye biliyorum ben yeşil kartlıyım 220 tl ödedim dite hatırlıyorum

Merhaba doktorunuz sisteme gebelik durumuzu işlediyse eğer rapor çıkartmanız gerekiyo, yoksa alamazsınız

Bende şuan kullanıyorum ilkini para verdim 1100 civarı 10 tanesi sonra doktorum rapor çıkardı 3 kutu iğneye 320 tl veriyorum rapor çıkarsın dpktorunuz raporsuz hiç bi yer yazmıyor bu iğneyi

Bende şuan kullanıyorum ilkini para verdim 1100 civarı 10 tanesi sonra doktorum rapor çıkardı 3 kutu iğneye 320 tl veriyorum rapor çıkarsın dpktorunuz raporsuz hiç bi yer yazmıyor bu iğneyi
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Raporu muayene esnasında çıkarabiliyor mu ve rapor tek seferlik değil di mi?

Teşekkür ederim, kadın doğum doktorumun rapor çıkarması kolay mı peki?
Evet doktor yönlendiriyo rapor bölümünden çıkartılıyo, tek seferlik değil hamilelik boyu çıkartılmış oluyo. Hastane düzenliyo yani raporu.

Ben ilk basta saglık ocagına yazdırdım hep. 1 tane kullanıyordum günlük 1 kutu yad da 2 kutu yazdırabiliyordum tam hatırlamıyorum enox kullandım. 0 ücret değil ama az bir miktar ödeniyor böyle. Sonra raporum cıktı. Raporla 10 kutu falan yazdırılabiliyor.
D68.9
O20.0 teşhisiyle yazdırabilirsin. Devlet hastanesindede saglık ocagında da yardımcı olurlar. Ben dahiliyede kdu da falan da yazdırdım

Çok teşekkür ederim

Tüp bebek tedavisi yaptırdım çok şükür olumlu sonuç aldım elimde 3 kutu oksapar var ankaradayim isterseniz verebilirim

Ben üniversite hastanesinden yüksek riskli gebe olarak raporlattım. Her ay 3 kutu alıyorum. Ama rapordan öncede sağlık ocağında 10 günde bir 1 kutu yazdırıp alabiliyordumz kutusu 300 liraya düşüyor bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…