Çok geçmiş olsun. Bende ciddi bir kanama geçirdim ama doktorum oksaparı kesmedi, bende kan pıhtılaşması sorunu olduğu için devam iğneye dedi. Proluton depot iğne vurdu kanama için, sizede vurdular miMerhabalar ben şuna 14 haftalık hamileyim bundan önce 2 düşüşüm var ama sevenleri belli değil
Bu hamileliğimde 6 haftalıkların yoğun bir kanama geçirip iki gün hastanede yattım e bir sıkıntı olmadığını öğrendim sonra doktorumu değiştirdim ve o baban olsalar kan sulandırıcı iğne kullanmamı söyledi ama kan pıhtılaşmam yoktu her ihtimale krşı diye 13+5 iken bu sefer ilkinden çok daha fazla bir kanama yaşadım ve 2 gece gene hastanede yattım kendi doktorum iğneyi bırakmamam gerektiğini söyledi ama yattığım Hastanesi doktor aktif bir kanama varken iğnenin sakıncalı olduğunu ve kesmem gerektiğini söyledi lütfen yardımcı olur musunuz kafam çok karışık şuan hayal kahve rengi kanamam ve kesenin dışında ufak bir kanama alanı mevcut ama kanamanın neden olduğu bilinmiyor ulan iğneyi 4 gündün falan kullanmıyorum yardım edin ne yapmalıyım ,
Evet 2 günde bir vuruluyorumÇok geçmiş olsun. Bende ciddi bir kanama geçirdim ama doktorum oksaparı kesmedi, bende kan pıhtılaşması sorunu olduğu için devam iğneye dedi. Proluton depot iğne vurdu kanama için, sizede vurdular mi
Sizin genetik test sonuçlarınızda hangilerinde skntı vardı acaba?Çok geçmiş olsun. Bende ciddi bir kanama geçirdim ama doktorum oksaparı kesmedi, bende kan pıhtılaşması sorunu olduğu için devam iğneye dedi. Proluton depot iğne vurdu kanama için, sizede vurdular mi
Pa 1 4g de homozigot mutant vardı bende.Sizin genetik test sonuçlarınızda hangilerinde skntı vardı acaba?
Ya ben o geni bir türlü anlamadım, bende pai 14g 5g gen bölgesinde pai 5g5g çıkmış, bu ne demek oluyor? Bir de mthfrlerinde bir skntı yok muydu? Pai pıhtılaşmada önemli bir gen mi?Pa 1 4g de homozigot mutant vardı bende.
Hiçbir fikrim yok açıkçası. Doktorum homozigor mutasyon olduğu için dikkat edilmesi gerekli ama bu genden baksan kadınların yarısında homozigot çıkar dedi. Hatta oksapar kullanmasanda belki birşey olmaz ama bunu göze alamayız dedi.Ya ben o geni bir türlü anlamadım, bende pai 14g 5g gen bölgesinde pai 5g5g çıkmış, bu ne demek oluyor? Bir de mthfrlerinde bir skntı yok muydu? Pai pıhtılaşmada önemli bir gen mi?
Merhabalar ben şuna 14 haftalık hamileyim bundan önce 2 düşüşüm var ama sevenleri belli değil
Bu hamileliğimde 6 haftalıkların yoğun bir kanama geçirip iki gün hastanede yattım e bir sıkıntı olmadığını öğrendim sonra doktorumu değiştirdim ve o baban olsalar kan sulandırıcı iğne kullanmamı söyledi ama kan pıhtılaşmam yoktu her ihtimale krşı diye 13+5 iken bu sefer ilkinden çok daha fazla bir kanama yaşadım ve 2 gece gene hastanede yattım kendi doktorum iğneyi bırakmamam gerektiğini söyledi ama yattığım Hastanesi doktor aktif bir kanama varken iğnenin sakıncalı olduğunu ve kesmem gerektiğini söyledi lütfen yardımcı olur musunuz kafam çok karışık şuan hayal kahve rengi kanamam ve kesenin dışında ufak bir kanama alanı mevcut ama kanamanın neden olduğu bilinmiyor ulan iğneyi 4 gündün falan kullanmıyorum yardım edin ne yapmalıyım ,
[/QU
Bence aktif kanama oldugu icin birak dedi. Bende kullaniyodum kurtaj olucam zaman ozellikle sordular hep en son nezaman kullandin kan sulandirici diye mudahale durumunda kanama durmaz diye belkide. Kullan veya birak konusunda doktoruna guveneceksin yada 3.bir gorus alacaksin yogun kanamali durumlarda kan sulandiricilarin etkisi ile kanama durmayabilir bu gebelik disindada boyledir
Anladım, ve hamilelikte kanama oldu ama ojsapar kesilmeden devam mı edildi yine de, şimdi benzer bir skntım var da, ondan merak ettim işin aslıHiçbir fikrim yok açıkçası. Doktorum homozigor mutasyon olduğu için dikkat edilmesi gerekli ama bu genden baksan kadınların yarısında homozigot çıkar dedi. Hatta oksapar kullanmasanda belki birşey olmaz ama bunu göze alamayız dedi.
Çok bir bilgim yok ama benim diğer gen sonuçları temizdi bir tek bunda sıkıntı vardı
Benim 3 pedi dolduracak şekilde yoğun bir kanamam oldu kıpkırmızı ona rağmen doktorum oksaparı kesmedi. Hala ara ara lekelenmelerim oluyor yinede kullanmaya devam dediAnladım, ve hamilelikte kanama oldu ama ojsapar kesilmeden devam mı edildi yine de, şimdi benzer bir skntım var da, ondan merak ettim işin aslı
Bende kanama alanı oluşmuş, doktor 3 gün coraspini de oksaparı da keselim dedi, perinatolog, yarın başka bir perinatolog daha görecek bakalım o ne diyecek, işin aslı bana 3 doktor da zaten iğne zorunlu değil sizde kullanmasak da olur demişti, ben illa da kullanayım demiştim, bakalım yarınki doktor da aynısını derse içim rahatlar, işin aslı sın 4-5 gündür iğneyi yaptığım her yerim inanılmaz geniş bir ekimozla cevap veriyor, kanama kan sulandırıcılar kaynaklı demelerine ikna oldum öyle olunca, karnım mosmor oldu bu araBenim 3 pedi dolduracak şekilde yoğun bir kanamam oldu kıpkırmızı ona rağmen doktorum oksaparı kesmedi. Hala ara ara lekelenmelerim oluyor yinede kullanmaya devam dedi
Oksapar morartıyor evet. Zorunlu olmadığınız için bırakmanızı söylemişlerdir belkide. Tehlike olup olmadığını onlar bilir. İçinizi ferah tutun benceBende kanama alanı oluşmuş, doktor 3 gün coraspini de oksaparı da keselim dedi, perinatolog, yarın başka bir perinatolog daha görecek bakalım o ne diyecek, işin aslı bana 3 doktor da zaten iğne zorunlu değil sizde kullanmasak da olur demişti, ben illa da kullanayım demiştim, bakalım yarınki doktor da aynısını derse içim rahatlar, işin aslı sın 4-5 gündür iğneyi yaptığım her yerim inanılmaz geniş bir ekimozla cevap veriyor, kanama kan sulandırıcılar kaynaklı demelerine ikna oldum öyle olunca, karnım mosmor oldu bu ara
Çok teşekkür ederim, iki doktor da bırakalım dedi, hayırlısı bakalım inşallahOksapar morartıyor evet. Zorunlu olmadığınız için bırakmanızı söylemişlerdir belkide. Tehlike olup olmadığını onlar bilir. İçinizi ferah tutun bence
Canim öncelikle hayırlıaiyla kucağına al kuzunu dr sana igne dozunu 04 mu onerdi acabaPa 1 4g de homozigot mutant vardı bende.
Sağolun evet 0.4 lük iğne yapıyorum benCanim öncelikle hayırlıaiyla kucağına al kuzunu dr sana igne dozunu 04 mu onerdi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?