Oksapar igne kullanipta kanaması olan var mı

15150

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2024
55
14
3
31
Merhabalar ben 4 buçuk haftalık hamileyim daha kese görünmedi haftaya salı bakacak Dr. HCG yukselisimin iyi olduğunu söyledi ama pazartesi oksapar ve duphaston verdi ekstradan folbiol ve ecopirin kullanıyorum bugün ilk defa peceteyi silmemle pembe kanamam oldu sonra da kahverengiye dönüştü ama yine silerken geliyor çok korkuyorum bir boş gebeliğim var diye iğne yazdı bel ağrım ve kasik ağrım var böyle olupta sağlıklı hamilelik geçiren var mı?

Acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Yine de doktorunuza danışmanız iyi olur.

5bucuk haftalıkken yerlesme lekem oldu ve ben ilac arti igne kullaniyorum
Ama devam etmedi
Doktora danis canim buyuk ihtimal yerlesmedir
Ani hareket falan yapma uzan ayaklarini dik gecer diye dusunuyorum

Acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Yine de doktorunuza danışmanız iyi olur.
Ya bilmiyorum korkuyorum da ne yapacağımı bilemedim eşimde işte şu an gece 12 de gelecek inşallah yerleşme kanamasidir çünkü 1 yıldır yumurtlama tedavisi gördük ancak oldu

5bucuk haftalıkken yerlesme lekem oldu ve ben ilac arti igne kullaniyorum
Ama devam etmedi
Doktora danis canim buyuk ihtimal yerlesmedir
Ani hareket falan yapma uzan ayaklarini dik gecer diye dusunuyorum
İnşallah yaa öyledir ama sizde de ağrı var mıydı kasiklarla ve belde

Zaten ilki düşük olduğu için doktor oksapari bilerek önlem amaçlı verdi şu an da düşük tehdidi olabilir mi ki

Ya bilmiyorum korkuyorum da ne yapacağımı bilemedim eşimde işte şu an gece 12 de gelecek inşallah yerleşme kanamasidir çünkü 1 yıldır yumurtlama tedavisi gördük ancak oldu
ayaklarınızın altına bir yastık koyup uzanın. Her şey olabilir tabii ki, ancak yoğun bir kanama olmadığı için ben olsam endişelenmezdim. Sabah hemen doktorunuzu arayıp durumu anlatın belki kan sulandırıcıyı keser.

İnşallah yaa öyledir ama sizde de ağrı var mıydı kasiklarla ve belde
Vardi leke oldugunda ama zaten bebek yerlesiyor bu agrilar donem donem hep oluyor
İcine sinmiyorsa acile de gidebilirsin leke kirmizi olmadigi surece korkulacak bisey yok der doktorlar
Eger acile gidersen kan sulandirici ilacini 2 gun kes derler
Strese girme canim bebis kucuk ama hisseder

Çok teşekkür ederim sabahı beklicem rabbim hepimizin bebislerini korusun çok rahatladım böyle soylediklerinizle Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…