Bebek İkinci El OKİEDOG Bebek Bakım Çantası ARIYORUM ???

yldz85

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
15
0
Bu markanın çantaları çok güzel ve kaliteli görünüyor. Elinde temiz durumda bulunan ve satmayı düşünen varsa ulaşsın.

Lassig anne-bebek çantası düşünürsen

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 628
Merhaba Yıldız hanim
Haftasonu sehir disindaydim yrn size resmini ve parcalarini cekip gonderecegim.bana mailinizi yazmiştnz degilmi?elmde 1 tanede ingiltereden getirttgm cantam var.onuda yollayacagim.

Canım 140 a aldım, yeniden hiçşr farkı yok , temiz ve hasarsız , ilave alt açma pedi ve termal çantasınıda gönderiyorum, 100 tl

Canım 140 a aldım, yeniden hiçşr farkı yok , temiz ve hasarsız , ilave alt açma pedi ve termal çantasınıda gönderiyorum, 100 tl

yenisine 140 diyosun 2. eline 100 diyosun biraz fazla değilmi sencede?biraz indirim yapamazmısın?malum bebek alışverişi çok para gidiyo bu aralar e daha doğum parası var birde :) lütfen makul bir fiyat söle...

Bu markanın çantaları çok güzel ve kaliteli görünüyor. Elinde temiz durumda bulunan ve satmayı düşünen varsa ulaşsın.

Bence çok gereksiz bir ürün. Bu çantaya bu parayı verene kadar iyi bir marka sırt çantası al derim. Zaten başlarda çocuk kucağındayken çanta taşımak bir ızdırap. Bebek arabasında iken de bence kol çantası insanı zorluyor.

Sadece anneler arasında marka olduğu için ihtiyaçmış gibi gözüküyor. Ben sıpıtıp attım kullanımı zor geldi. Şimdi sırt çantasına her şeyi dolduruyoruz. İster bebek arabasında ister kucakta bi, de çantayı taşımayı zaptetmeyi düşünmüyorum. Tecrübeyle sabittir ki tavsiyemi dikkate almanı umarım sevgili anne adayı :) Sevgiler...

Canim zevk meselesi bende oikedog dahoma sumo modelini aldim hem sirt hem postacı modelli olabiliyor normal sirt cantalarida olabilir ama canta cok kaliteli ve 5 cocuk buyutursun cinsinden sirtta kaba kaba siritmiyor insallah bulursun temiz ikinci el sifiri 200 tl cok pahali

X