- 17 Ekim 2023
- 137
- 6
- 16
- 25
- Konu Sahibi Gokceyaren41
-
Sizce geçer mi peki bu göz tiki olur korkusu nedir bilmiyorum yaYol doktor ama istememişsiniz
Yol gösteriyorum; uzman desteği.Merhabalar beni okuyan güzel insanlar , sizinle kendimi rahat hissediyorum çok sıkıntılar yaşadım kendime zarar verme korkusu , yüksekten atlama korkusu başka birine zarar verme korkusu daha bir çok korkuyla 1 senedir mücadele ettim doktor a bir kez gittim ilaç 1 adet içtim sonrasında bıraktım kendim biraz hafiflettim bu sıkıntıyı fakat şimdi yine başka şeylerden korkuyorum küçükken gözümü kırpma tikim vardı şimdi tekrardan bunu yapmaktan bunu yapıp insanlara rezil olmaktan çok korkuyorum evliyim , yaşklaşık 3 senedir eşime de rezil olmaktan korkuyorum bana bir yol gösterin teşekkür ederim MÜBAREK RAMAZAN AYINIZ GÜZEL GEÇSİN
geçti mı tamamen? ilaçları bıraktınız mı?Siz yine böyle bir konu acmistiniz OKB kendi kendine geçecek bir hastalık değil gidin tedavi olun başka çaresi yok ama siz hala korkuyorum diyorsunuz sürekli bende doğum sonrası yaşadım ve ilaç tedavisi aldım 6 ay boyunca geçti yani siz neyden cekiniyorsunuz anlamadim gitti buraya yazmakla hastalık iyileşir mi
Evet şuan tamamiyle geçti doğum sonrası oluşmuştu bendede çok çektim zarar verme takıntısı oluşmuştu çok zor günlerdi ama ilaçla düzeldim ancakgeçti mı tamamen? ilaçları bıraktınız mı?
çok sevindim ben okb hastakarının iyileşebileceklerini bilmiyordum o sebeple sordum.çok geçmiş olsunEvet şuan tamamiyle geçti doğum sonrası oluşmuştu bendede çok çektim zarar verme takıntısı oluşmuştu çok zor günlerdi ama ilaçla düzeldim ancak
Merhaba2-3 yıl ilaç kullanarak atlattım. Bu da bir hastalık, öncelikle bunu kabullenmelisiniz. Kanser olan birine kemoterapi alma, kendi kendine atlatmaya çalış diyemeyeceğimize göre. Doktora gidip tedavi olmalısınız. Aksi halde çok zor. İlaç kullanmak istemiyorum diyenleri anlamıyorum. O eziyeti bir insan neden çeker? Tedavisi varken reddediyorsunuz. O zaman yakınmayın, böyle yaşayın yani.
merhaba Hande hanım nasıl bir sorununuz vardı neler düşünüyordunuz2-3 yıl ilaç kullanarak atlattım. Bu da bir hastalık, öncelikle bunu kabullenmelisiniz. Kanser olan birine kemoterapi alma, kendi kendine atlatmaya çalış diyemeyeceğimize göre. Doktora gidip tedavi olmalısınız. Aksi halde çok zor. İlaç kullanmak istemiyorum diyenleri anlamıyorum. O eziyeti bir insan neden çeker? Tedavisi varken reddediyorsunuz. O zaman yakınmayın, böyle yaşayın yani.
Teşekkür ederim deneyeceğim göz tikimin oluşmasından neden korkuyorum anlamıyorum ama çok korkuyorum sürekli aklımdaOkb en zor hastalıklardan birisidir. Genetik miras olarak özellikle anneden gelebiliyor. Anneannem annem ben Okb nin farklı şekillerine sahibiz.
Ilac icmezseniz düzelmesini beklemeyin.
Mideniz ağrıyorsa mide koruyucu içiyor, romatizmasi varsa yaşlı insanlara da ağrı kesici veriyoruz değil mi? Beyin kimyan bozuk. Bu bir hastalık ve beyin kimyanı düzeltmek istiyorsan o ilaclari içip bilişsel davranış terapisi alacaksın güzel kardeşim.
Annem 3 yıllık tedavi ardından temizlik takintisini yendi. Şu an gayet iyi. Yani 20 senedir atak falan yaşamıyor. Ben tam 5 senedir ara ara gidiyorum.
Ilac tedavisi de alıyorum.
Su saçma toplumsal mantıktan çıkın. Psikolojik ilaçlar size zarar vermez. Sadece doktor kontrolünde kullanın. Kafanıza göre almayın.
haklısınız ama devletin doktorlarına güvenemiyorum kiSiz yine böyle bir konu acmistiniz OKB kendi kendine geçecek bir hastalık değil gidin tedavi olun başka çaresi yok ama siz hala korkuyorum diyorsunuz sürekli bende doğum sonrası yaşadım ve ilaç tedavisi aldım 6 ay boyunca geçti yani siz neyden cekiniyorsunuz anlamadim gitti buraya yazmakla hastalık iyileşir mi
Okb için herhangi bir doktorun reçete edeceği ilaçlar arasında fark olmayacaktır. En fazla adı değişir ilacın.haklısınız ama devletin doktorlarına güvenemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?