OKB tam anlamıyla ruh kanseri

ayca shn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
179
26
28
Öncelikle bütün musluman aleminin ramazan ayı mübarek olsun . henüz doktor tarafından tanısı konulmasa da bende okbliyim. Ve son 1 aydır hayatımi mahvetti diyebilirim. Benim takıntim biraz tuhaf olacak ama sperm takıntısı. Her yerde herseyde dokunduğum oturduğum her yerde sperm varsa ve ben hamile kalırsam diye icim içimi yiyor. Oturduğum tuvaletten dokundugum kapı kollarına kadar her yerde olabileceğini ve hamile kalabilecegimi dusunuyorum. Sırf bu yüzden çarşıya çıkmakta zorlaniyorum. Bi erkekle hafif bi temas olursa ve hamile kalırsam diye.evimde tuvalete oturuyorum afedersiniz ama idrarımi ne kadar yavaş yaparsam yapayım sıçrıyor gibi hissediyorum. Ve yaptığım yerde sperm varsa da vajinama sicrarsa diye ömrümden omur gidiyor. En son dün yaşadım bu olayı. Ramazanda ablamda kalıyorum enistemde var . sahurda tuvalete girdim . benden önce en son eniştemin girdigini biliyorum ama ne kadar sure geçti aradan bilmiyorum en fazla yarım saattir bunu biliyorum. Girdikten sonra idrarımi yaparken vajinamin kenarına sıçradığını hissettim . su an korkudan oluyorum . ne yapacağımi bilmiyorum. Artık buraya yazıp kendim gibi olanlarla dertleşme gereği duydum bu hastalık dediğim gibi tam bi ruh kanseri. Umarım benim gibi bu şekilde takıntısı olanlarla yardımcı olabiliriz birbirimize

Size yardımcı olacak buradakiler değil bir uzmandır.Bütün takıntılılar bir araya gelip konuşarak ancak hastalığınızı daha kötüye götürürsünüz iyi olacağı yerde.Devlete gideceksiniz ; Psikiyatriden randevu alın ve psikolog ile görüşmek istediğinizi söyleyin , yönlendirsin sizi. Uzaktan tavsiyelerle kimse yardım edemez , hele bu şekilde .
Yaşadığınız bir olay ya da bir olaya şahit olmuşsunuz etkilenmişsiniz , travma sonrası stres bozukluğu var ise bu takıntıya neden olabilir ve bunun öncelikle bir aşılması gerekir. Geçmiş olsun.

Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…