- 25 Eylül 2017
- 159
- 272
- 53
- Konu Sahibi Queen mother
-
Bunca sene siz olmadiysaniz kiziniz da olmaz lütfen annesi hayvanlardan nefret eden bir birey olmasin kiziniz. O daha cok kucuk kist hidatik nedir bilmez bilinç altinda hayvanlar kötü onlardan uzak duralim ve hatta çocukluğunu aile huzurunu bozdugu icin siddet uygulayalim imaji yer etmeye başlayacak. siz neyseniz kızınız da ona dönüşecek yanlis anlamayin size hayvan sevmiyorsunuz siddet gosteriyorsunuz demiyorum ama o kucucuk cocuk koruma ic gudusunu anlamayabilir. Lütfen cok gec olmadan tedavinize devam edin.
Yanlis anlamayin ama bilinc alti bazen kodlayabiliyor mesela yaninda kavga sebebi yaratiyorsa yda aile ici tartisma o kuzu bunu baska turlu anlayabilir. Siz bol bol konuşun o zaman onuna. Hastalik kapmak istemedigimiz icin dokunmuyoryz diye telkin edin zira diger annelerin dokunma pis ısırır öcü diye bağırdıği korkuttugu cocuklar ilerde zaten hayvan sevmeyen ve hatta nefret eden bireylere dönüşüyor. Allah yardimciniz olsun ne diyeyim bilemedim. Eve gelince ellerinizi yikiyor duş aliyorsunuz zaten e sebze meyveyi de bol suyla yikayinca problem kalmiyor biraz bu sekilde düşünüp rahatlasanız olmaz mi? Çünkü kist hidatik fekal oral yolla bulaşan bi parazit cig et tuketen bi millet degiliz e sebzeleri sirkeli suyla yikayinca ve elleri iyi bir sabunla en az 22 sn yikayinca sorun kalmıyor böyle düşünün. Ve geçecegine inanin kendinize güvenin.Hayvanlardan nefret edicek bi durum yaratmıyorum sadece elletmiyorum üstüme bi hayvan geldiginde anında yönümü degiştiriyorum kaldı ki bunu okb hastası olmayan bi çok annede, insanda yapıyor ama benimki çok daha üst boyutta tabi ki kuşları seviyoruz bol bol karıncalara cici yapıyoruz, kitaptan kedi köpekleri gösterip seslerini çıkarıyoruz yani şiddete yol açacak bir şey asla olamaz
Emin ol çok zor ,2013te tuvaletin başına oturup kimse girmesin artık deyip sabaha kadar agladigimi bilirim..geceleri uykum kacardi bunu düşünmekten..başka derdim yokmuş gibi..Keşke benimde bu kadarla kalsa keşke
bilişsel davranışçı terapi eğitimi almış psikologa gidin,ve kafamızda taktiginiz o anki dusunceyi bir kağıda yazın psikologla gittiginizde nasıl çcozeceginizle ilgili terapi alin.her takintinizi muhakkak yazın terapide takıntı anında nasil davranmamiz gerektigini ogretiyorlar..bu tarz hastalıklarda asla ilaç kullanmayı tavsiye etmiyorum..çünkü yan etkileri var kafamız Leyla gibi olup duygusuz günler geçiriyoruz..çocuğuna hiç yararın olmaz..ben2014 teşekkürler terapiye başladım uzun bı sure gittim rahatlamıştim..eşimin işi bozuldu bir sürü sorun yaşadım gene ortaya çıktı..maddi olarak toparlandigimda bnde gidicem..
Duygu olarak hissizlestim,ve bu tüm gününüzü insanlarla paylasimlarinizi etkiliyor..konuşularak çözülebilen bir hastalık için neden bunyemi bu hale sokayım? umarım ilcenizde bilişsel davranışçı terapi veren psikolog vardır yararını emin olun göreceksiniz... psikiyatr lar ilaç verip gönderir..iyi psikolog bulmak önemli..Gittigim psikologtan hiç memnun kalmadım hem özele hem devlete gittim ilçede yaşıyorum we seçenegim oldukça kısıtlı şimdi bi yer daha war orayada gitmeyi düsünüyorum. Ilaç içtiginizde hareketliliginiz mi azalıyordu yoksa tamamen bitkin bi şekilde yatıyormuydunuz ?
Yanlis anlamayin ama bilinc alti bazen kodlayabiliyor mesela yaninda kavga sebebi yaratiyorsa yda aile ici tartisma o kuzu bunu baska turlu anlayabilir. Siz bol bol konuşun o zaman onuna. Hastalik kapmak istemedigimiz icin dokunmuyoryz diye telkin edin zira diger annelerin dokunma pis ısırır öcü diye bağırdıği korkuttugu cocuklar ilerde zaten hayvan sevmeyen ve hatta nefret eden bireylere dönüşüyor. Allah yardimciniz olsun ne diyeyim bilemedim. Eve gelince ellerinizi yikiyor duş aliyorsunuz zaten e sebze meyveyi de bol suyla yikayinca problem kalmiyor biraz bu sekilde düşünüp rahatlasanız olmaz mi? Çünkü kist hidatik fekal oral yolla bulaşan bi parazit cig et tuketen bi millet degiliz e sebzeleri sirkeli suyla yikayinca ve elleri iyi bir sabunla en az 22 sn yikayinca sorun kalmıyor böyle düşünün. Ve geçecegine inanin kendinize güvenin.
Duygu olarak hissizlestim,ve bu tüm gününüzü insanlarla paylasimlarinizi etkiliyor..konuşularak çözülebilen bir hastalık için neden bunyemi bu hale sokayım? umarım ilcenizde bilişsel davranışçı terapi veren psikolog vardır yararını emin olun göreceksiniz... psikiyatr lar ilaç verip gönderir..iyi psikolog bulmak önemli..
Evet maalesef..Sizedemi okb teşhisi konmuştu? ewet psikiyatri direk ilaç yazıp yolladı benide a....y ve f...rin diye iki hap yazmış
Sadece tuvalet mi sizin ki peki ilerlemiyormu hastalıgınız ?Evet maalesef..
Okb nin çeşitleri var kimi temizlikle ilgili kimi ayrılıkla ilgili kimi ölümle ilgili vs...değişik takıntılar..benimki de tuvaletle ilgili..tedaviyle cozulmustu rahatlamistim..bu sene tekrar hortladi..kendimi güvensiz hissettiğim zamanlarda bir anda ortaya çıkiyor.maalesef ilerliyor tuvaletin başında aglamalardan tutunda geceleri uyanıp gündüz misafir gelip tuvaleti kullanıcak mi kabuslarina kadar varan uyutmayan düşünceler..Sadece tuvalet mi sizin ki peki ilerlemiyormu hastalıgınız ?
Okb nin çeşitleri var kimi temizlikle ilgili kimi ayrılıkla ilgili kimi ölümle ilgili vs...değişik takıntılar..benimki de tuvaletle ilgili..tedaviyle cozulmustu rahatlamistim..bu sene tekrar hortladi..kendimi güvensiz hissettiğim zamanlarda bir anda ortaya çıkiyor.maalesef ilerliyor tuvaletin başında aglamalardan tutunda geceleri uyanıp gündüz misafir gelip tuvaleti kullanıcak mi kabuslarina kadar varan uyutmayan düşünceler..
Begenmiyorsa evlenmeseymis, ne halt etmeye hayatınıza girmiş,sinir oluyorum böyle adamlara benimkide dahil..Sizi çok iyi anlıyorum, ben hep eşimin ilgisizlgi yüzünden oldugumu düşünüyorum beni begenmiyor neden istemiyor diye düşünmekten oldum sanırım
Bende çok söyledim yani ne için evlendin madem diye bildginiz ev arkadaşıyız kafaya tak tak gitti kafaBegenmiyorsa evlenmeseymis, ne halt etmeye hayatınıza girmiş,sinir oluyorum böyle adamlara benimkide dahil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?