Okb laneti beni ne hale getirdi

Queen mother

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
159
272
53
Merhaba arkadaşlar buraya yeni uye oldum tek umudum kendim gibi birini bulmak
18 aylık bir kızım 4 yıllik evliyim bundan 2 sene öncesine kadar öyle hayata baglı, öyle mutlu, öyle neşeli bir insandım ki benle yaşayanın ömrü uzardı. Fakat şimdi etrafımda ki herkezi çıldırtıyorum. Anne babam ben küçük yaştayken ayrıldı üvey babayla büyüdüm dayak yemedim ama sıkıntı hep çektim. Tam evlendim mutlu olucam dedim eşim evliligimizde cinsel anlamda benden uzak durdu hep konuştum onurunu gururunu kırmadan sorunu çözmeye çalıştım ama olmadı çokta önemli degil nasılsa mutluyum dedim
Hamile kalmadan önce kapi kontrol etme, aygaz kontrol etme takıntılarım başladı ama kimseye bi zararım yoktu hayatımı sokak hayvanlarına adamış bir insandım hasta kedi köpek baykuş ne bulsam eve alır tedavi süresince bakardim. Uyuz kopekleri eller, kene ayıklar, sokaklarda mama dagıtırdım.hayvanlara olan sevgimi bilmeyen yoktu
Fakat şuan öyle bir haldeyim ki kedi köpek gördüm mü yolumu degiştiriyorum, eger bi insanı kedi ellerken göreyim o insan bi markete girsin bidaha oraya giremiyorum, bi kedi üstümüze degse eşimin bebegimin ve kendimin kıyafetlerini çöpe atıyorum bu benmiyim bu hale nasıl geldim
Takıntım kist hidatik kızıma hayvanlardan hastalık geçicek korkusuyla aklımı yitirebilirim doktor okb hastası oldugumu söyledi ilaçlar verdi uyuşup kızıma bakamamaktan korkuyorum hastalıgım çok ama çok ileri boyutta şuan makineye çamaşır atıyorum 3 kere tersten 3 kere düzden yıkıyorum kapı kolu, priz, telefon çamaşır suyuyla siliyorum evimi b.k götürüyor ama cam silmek ew süpürmek toz almak hiç birini yapmıyorum eşyalarım ewim herşeyim kedili köpekli gibi geliyor zamanında ewe aldıgım için neyse kısa keseyim çok çok abes şeyler yapıyorum saymakla bitmez benim gibi olan bu hastaligı yenen warmı acaba ?

Bunun farkında olup tedaviye başlamakla bir adım atmışsınız gerçekten abartısız söylüyorum size sizden başka kimseciklerin yardımı olamaz siz istemedikten sonra evvala yaptıklarınızın tam tersi belki çözüm olur.
Bir komşumuz vardı belki size göre uç bir örnek olabilir ama bildiğiniz evlatlarını bina içinde kapısının dış eşiğinde , üstünü başını çıkarıp iç çamaşırlarıyla ancak eve alıyordu.
Öyle üzülürdüm ki daha küçük yaşlar da sırf evlatlarının namahremini gözetmezdi takıntısı yüzünden.
Tek diyeceğim güzel temenni ve kolaylıklar dilemek bu takıntılardan bir çıkış yolu bulmanız dileğimle...

Çok sagolun ama bende pek farksız degilim sokaktan ewe geldik mi hepimiz sırayla duşa giriyoruz. Eşime anneme sürekli şuna dokundun elini yıka diyorum. Yada kızıma dokunmayın elinizi yıkamazsanız diyorum sokakta önüme arkama bakmaktan yürüyemiyorum resmen kedi köpegi üstüme çekiyorum ya zamanında koynumda uyuturdum hayvanları şimdi ise ne haldeyim

Bu arada evime kendi annem dahil hiç kimseyi alamıyorum. Akşam k.valideme gittik apartman kapısı açıktı eşim önden girdi nasıl bi şom agızlıysam dikkat et kedi köpek çıkmasın dedim ve şok apartmanda merdiwende kedi tabi k.valideme giremedik kedi apartmandan çıktı ama kapı önlerinden geçti orda k.validemin terlikleri k.pederimin ayakkabısı oluyor şimdi onlara kedi deydi onlarda o ayakkabıları giyip ewe gircekler ew kedili olucak diye düşünüp duruyorum orayada bidaha gidemicem bu yúzden

Hijyen olarak duş ve el yıkamak herkesin yapması gereken türden şeyler tuhaf değil bu tepki sakin bir üslup ve bezdirmeyecek tepkideyse ufaktan uyarılabilir , ben de wc ve el yıkama konusunda hassasım bir zahmet yıkasınlar.
Hayvanları severken birden böyle davranışınız bir sebepten dolayı tiksinmenize yol açmış olup tetiklemiş olabilir tahminimce.
Ne kadar zaman oldu tedavi aşaması nedir peki?

Bende kedi besliyorum bu arada , bir ara kediyi yıkamak için bir şampuan kullandım artık o kokuya tahammülüm yok , kötü bir koku desem değil de. :/

Hayvanlardan tiksinmemi gerektircek hiç bişey yaşamadım yaşayamazdım çünkü ne dışkılarından ne yaralı olanların kanlarından tiksinmezdim otobana atlayıp araba çarpmış köpegi yolun kenarına ezilmek pahasına çektigimi bilirim. 2 kez psikologa gittim 3 yada 4 kezde psikiyatriye zerre gerileme yok hastalıgımda hep ilerliyor. Marketten alınan şeyleri ambalajından ayırırda kaldırırım mesela eger eşim yada annem pis sandıgım markete ait bi sodayı dahi tutsalar el yıkatıyorum

Annemde eşimde bana tahammül edemiyorlar artık hakaret aşağılanma neler duyuyorum. Bi işe girsem diyorum insanların olmadıgı iş yok yaşadıgım yerde en fazla bi magazada çalışabilirim orayada gelecek kedi köpek sahibi insanlar hergún çöpe kıyafet atıcam yok falanca köpegin sahibi geldi bana deydi yok kabini kullandı diye daha kötü olucam bu nasıl bir çıkmaz böyle

Cok ileri boyutlara cikmis hastaliginiz. Tedavi olun, ilaclarinizi kullanin. Siz anlattikca oturdugum yerden sinirlerim bozuldu. Esim boyle olsaydi Allah korusun ve tedaviye herhangi bir bahaneyle yanaşmasaydi onunla ayni evi paylaşamayi birakirdim galiba.

Umarım bir ışık bulup azalarak biter sıkıntılarınız , bir başka uzman doktor önerisi vardır illa ki okuyuculardan belki bir nebze faydalı bir bilgi edinip umut olur size de inşallah , bol sabırlar diliyorum...

Bebegim çok ama çok hareketli bir çocuk ilacı içtigimde ona nasıl yetişip bakıcam ya benim dalgınlıgım yüzümden bişey olursa kızıma

Bebegim çok ama çok hareketli bir çocuk ilacı içtigimde ona nasıl yetişip bakıcam ya benim dalgınlıgım yüzümden bişey olursa kızıma
İlaca alışma evresi çok önemli doktor gözetimin de olursanız bu kaygılarınız hafifler , biraz uzak kalıp daha verimli bir Anne olarak bebeğinize ileriye yönelik kalıcı adımlar atarsınız ve bu sizi daha da cesaretlendirir fikrimce, bu arada rica ederim elimizden ne gelirse yardımcı olabiliyorsam ne mutlu...

Ama böyle yaparak kızına zarar veriyorsun ya ilacini kullanacaksin yada kızının dış dünyaya alismasina izin vereceksin. Ne kadar hijyen o kadar alerjen. Biraz görmezden gel birak kizin kediye dokunsun yuzundeki mutluluğu gör biraz sal kendini unutma dışardaki toz toprak bağışıklığı arttirir ama evdeki toz hasta eder. Lütfen kizini düşün ve bian once tedavi olmaya çalış. Ben de çocuğum olmadan evvel acaip titizdim simdi oğlumla parklarda kumlarda yuvarlanıyoruz kedi köpek seviyoruz beraber

Tekrar gittigimde bu durumu anlatıcam doktora verdigi ilacın mg çok yüksek belki düşürür yada degiştirir

Kızımı hergün dışarı çıkarırım yavruma herşey serbest o yeterki mutlu olsun topraklada oynuyor agzına taşta atıyor yerlere yatıyor dükkan camlarını yalıyor sadece kedi köpek elletmiyorum zaten ellermi onu bile bilmiyorum yani benim sıkıntım mikroplarla degil mikrop elbette kapacak benim takıntım kist hidatik olucak takıntısı

Bende de lavabo takıntısı var,evimde kimse gelsin lavabo ya girsin istemiyorum..girdiğinde de çıldıracak gibi oluyorum..hemen temizlemeye başlıyorum..tiksiniyorum.. hele ki gelen eşimin ailesiyse daha fazla bu duygum durtukluyor..

Bunca sene siz olmadiysaniz kiziniz da olmaz lütfen annesi hayvanlardan nefret eden bir birey olmasin kiziniz. O daha cok kucuk kist hidatik nedir bilmez bilinç altinda hayvanlar kötü onlardan uzak duralim ve hatta çocukluğunu aile huzurunu bozdugu icin siddet uygulayalim imaji yer etmeye başlayacak. siz neyseniz kızınız da ona dönüşecek yanlis anlamayin size hayvan sevmiyorsunuz siddet gosteriyorsunuz demiyorum ama o kucucuk cocuk koruma ic gudusunu anlamayabilir. Lütfen cok gec olmadan tedavinize devam edin.

Keşke benimde bu kadarla kalsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…