• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OKB için hangi psikoloğu tavsiye edersiniz?

Luteb1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2018
129
133
33
31
Merhabalar
Şehir farketmez OKB (obsesif kompülsif bozukluk) için tavsiye edebileceğiniz iyi bir psikolog var mı ?
Bir sorum daha var ben bir psikolog sitesi buldum oraya üye olan psikologlar var 45 dk için 189 lira seans ücreti var. Ucuz olmadığı için bana güvenilir geldi ama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Merhabalar
Şehir farketmez OKB (obsesif kompülsif bozukluk) için tavsiye edebileceğiniz iyi bir psikolog var mı ?
Bir sorum daha var ben bir psikolog sitesi buldum oraya üye olan psikologlar var 45 dk için 189 lira seans ücreti var. Ucuz olmadığı için bana güvenilir geldi ama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bence yüz yüze almaya çalışın sizin için daha verimli olacaktır.

Ben aldım daha önce terapi. BViraz obsesyon vardı asıl anksiyete vardı, bu yüzden erkek arkadaşımla sorunlar oluyordu. Çok iyi gelmişti. Zaten anksiyete bitince erkek arkadaşımla sorunlar da bitti. Ama online almamıştım yüzyüzeydi. Bence baktığınız yer ucuz, güvenilirmi bilemem. Yani 45 dakika yeterli olurmu bilmiyorum. 1 saat alıyordum ben 350 liraydı. Çok da memnundum anksiyetem bitti obsesyon da zaten bitti. bunlar gidince erkek arkadaşımla sorunlar da bitti.

Back