okb hikayem

beyaz lale35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2024
27
-11
1
34
kızlar merhaba 2008den beri uzun yıllardır okb ile mücadele ediyorum ve ilaç kullanıyorum ilacı bırakmaya çalıştığım zamanlarda azaltarak bırakmama rağmen büyük ataklar yaşadım ve kullanmaya devam ettim. takıntılarım her konuda olabiliyo malesef hatta gün içinde farklı konularda aynı anda takıntılar geliştiriyorum. şimdi ilaç ve terapiyle devam ediyorum. benim size sorum bu adet dönemlerinde takıntılarım inanılmaz ağırlaşıyo hatta beni durdurmaz ediyo hem okb hem panik atak durdurmuyo adet zamanı böyle olan var mı varsa nasıl çözüm bulabildimi. birde bu kadar uzun süre ilaç kullanıp bırakabilen var mı

Regl döneminde benim de çok artıyor doktorum böyle durumda tranko buskas vermişti adet döneminde içiyorum bugünlerde adet döngüsüne girdim içiyorum

2008 den beri hiç bırakmadan mı ilaç kullandınız? Hiç düzelme olmadı mı iyi hissettiğiniz takdirde doktor ilacı bıraktırırdı böyle bir deneyim yaşadınız mı?

Diğer konunuzu okudum bildiğiniz OKB olmuş üzerinden yıllar geçmiş en azından hafiflemiş olması gerekirdi destek çıkan bir eşinizin olması sizin için çok iyi bir durum terapi desteği mutlaka alın böyle durumlarda terapi şart inançlı mısınız bilmiyorum ama böyle durumlarda tövbe etmek de insanı rahatlatıyor. Geçmiş geçmişte kalmıştır her ne yaşamış olursak olalım biz bir insanız kendinize her gün merhametle yaklaşın olumlama yapın ve kendizi olduğunuz halinizle kabul edin.

Adet gününüz başlayınca mı artıyor yoksa 1 hafta kala felan mı

1 hafta 10 gün hatta en son takıntım beni mahvetti maalesef hassas bi konu olduğu için takıntı mı yoksa gerçekten hissetmem gereken şeyler mi ayırdına bile varamadım bu yüzden de kurtulamadım bu takıntıdan. bende şöyle bi durumda oluyo başkalarının yaşadığı olayları üzerime yapıştırıyorum ve takıntı geliştiriyorum öncedende ensest vakası olmuştu yaşadığımız yerde bende etkilenip aileme karşı cinsel takıntı geliştirmiştim. en son takıntımda ise tecavüze uğrayan birinin kendini kirli hissedip intihar ettiğini öğrendim ve çok etkilendim daha sonra işte kendi eski sevgilimle yakınlaşmam aklıma geldi ve ben kendimi kirli ve suçlu hissettim aylardırda kurtulamıyorum kızlar 17 yıl sürecinde ilaç bırakmayı hiç başaramadım normal olduğum zamanlar oluyor ama ilaçla eşim cocuk istiyo şimdi ilaçı bırakamadığım ve mental olarak iyi olmadığım için yanaşamıyorum bu yüzden çareler aramaya başladım terapiler emdr aile dizilimi aklınıza ne gelirse

evet 10 yıl oldu yıllar sonra ergenlik kafasıyla arkadaşlarımın özentiliğiyle yaptığım şeyleri taktım ileri gitmediğim halde kirli pis hissettim inanın kurtulmak çok zor böyle takıntılardan Allah kimseye yaşatmasın ne tövbeler ettim gözyaşlarıyla namazlar kıldım

2008 den beri hiç bırakmadan mı ilaç kullandınız? Hiç düzelme olmadı mı iyi hissettiğiniz takdirde doktor ilacı bıraktırırdı böyle bir deneyim yaşadınız mı?
ilaç biraz geri çekilince ataklar eski haline döndü hep en fazla 16 gün bırakabildim sonrası şiddetli atak acilde serumla uyutuyolardı

ilaç biraz geri çekilince ataklar eski haline döndü hep en fazla 16 gün bırakabildim sonrası şiddetli atak acilde serumla uyutuyolardı
Acile ne semptomlarla gidiyordunuz ben de ilacı en fazla 9 ay bırakabildim artı terapi de aldım terapi ile biraz hafifledi

Acile ne semptomlarla gidiyordunuz ben de ilacı en fazla 9 ay bırakabildim artı terapi de aldım terapi ile biraz hafifledi
Takintinin yarattigi kaygidan uyuyamiyordum ancak serumla uyutabiliyolardi 9 ay sonra tekrar mi basladiniz ve cocugunuz var mi varsa hamilelikte , emzirirken nasil yaptiniz

Takintinin yarattigi kaygidan uyuyamiyordum ancak serumla uyutabiliyolardi 9 ay sonra tekrar mi basladiniz ve cocugunuz var mi varsa hamilelikte , emzirirken nasil yaptiniz
Ben doğum yapalı çok oldu kızım 7 yaşında hamile iken ilaç kullanmadım iyiydim lohusa depresyonu oldum 2 aylık iken ilaç kullanmaya başladım kızım emmiyordu zaten sağıp veriyordum mamaya geçtik 9 ay kadar kullanmadım ama şu son 2 aydır yine anksiyete tavan ilaç kullanmayı düşünüyorum

Rica etsem bana mesaj atar misiniz ben size atamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…