Korkuyorum bunlari doktora anlatmaya acikcasi o yuzden gidemedimOKB değilim ama bu konuları doktorunuzla tekrar bir konuşsanız? Belki ilaç ekler, ilaç değiştirir, doz değiştirir.
Ne dersiniz?
Hep iyi dusunmeye calisiyorum ama basaramiyorum hadi yaptiysam diye kendimi yiyip bitiriyorumTakinti okb ile ilgili diye biliyorum ve seninki takinti degil vesvese. Bunu asmak senin elinde kendinle celisiyosun
Neden korkuyorsunuz?Korkuyorum bunlari doktora anlatmaya acikcasi o yuzden gidemedim
Doktor dalga mi geciyosun deyip yollar mi acaba diye dusunuyorum cunku dusuncelerimin cok sacma oldugunu biliyorum ama dusunmeden edemiyorumNeden korkuyorsunuz?
Doktor dalga mi geciyosun deyip yollar mi acaba diye dusunuyorum cunku dusuncelerimin cok sacma oldugunu biliyorum ama dusunmeden edemiyorum
O cesareti toplayabilirsem gidicem insallah tesekkur ederimEğer psikiyatriye gidersen dalga filan geçmez. Tam tersi size yardımcı olmaya çalışır. Zaten işi bu. Emin olun sizin gibi düşünen çok kişi görüyorlar her gün
Denemekten zarar gelmez. Bir gidin görüşün. Cesarete gerek yok. Hayatınız bu şekilde çok zor.O cesareti toplayabilirsem gidicem insallah tesekkur ederim
Gercekten de cok zorDenemekten zarar gelmez. Bir gidin görüşün. Cesarete gerek yok. Hayatınız bu şekilde çok zor.
Haklisiniz ama surekli arastiriyorum cabuk atlatilmiyor ilaclar hemen etkisini gostermiyor . Ben o kadar dayanabilecegimi zannetmiyorum cunku ozellikle geceleri dayanilmayacak gibi oluyor beynimi cikarip atmak istiyorumdoktordan tedavi alıp sonuç alamazsan yılların aynen bu şekil devam eder.
Haklisiniz ama surekli arastiriyorum cabuk atlatilmiyor ilaclar hemen etkisini gostermiyor . Ben o kadar dayanabilecegimi zannetmiyorum cunku ozellikle geceleri dayanilmayacak gibi oluyor beynimi cikarip atmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?