How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Okb hastalığı olanlar bakabilir mi?

ayca shn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
179
26
13
28
Herkese iyi aksamlar . Daha once de yazmistim buraya universite ogrencisiyim tuvaletlerden ordan burdan hamile kalma takintim vardi 5-6 ayim belkide bu takintiyla devam etti cok sukur gecti ilac vs pek kullanmadim zamanla kendiliginden gecti. Bu takintimdan sonra ara sira ocagi kapattimmi evin dis kapisini kapattim diye takintilarim vardi ama cok agir gecmiyordu. Idare ediyordum. Fakat son bir haftadir cok farkli takintilarim var geceleri surekli agliyorum ve cok korkuyorum. Benim cok uzun sureli bi iliskim var cok guzel giden . Ve tabiki biricik ailem. Ben onlari kaybetmekten cok ama cok korkuyorum surekli biseyler kuruyorum kafamda.birilerine yanlislikla kendi fotograflarimi attigimi kuruyorum mesela beynimde. Yada birilerine mesaj attigimi kuruyorum yapmadigimi biliyorum ama surekli kuruyorum bunlari kafamda. Icimde zerre baskasina karsi bi hoslanti vs yok ama sevgilimi aldatirsam diye cok korkuyorum. Cunku onu kaybetmekten ve ayrilmaktan cok korkuyorum. Bu korkular oyle bu boyutta oldu ki artik Allahim korusun intihari bile dusunuyorum bazen. Kisacasi biseyi cok dusunuyorum en ince ayrintisina kadar dusunuyorum ve dusunduklerimi yaptigimi zannetmeye basliyorum boyle olanlar var mi .sizofren belirtisi mi yoksa okb mi anlam veremiyorum artik aranizda boyle olan varsa yardimci olabilir mi?

OKB değilim ama bu konuları doktorunuzla tekrar bir konuşsanız? Belki ilaç ekler, ilaç değiştirir, doz değiştirir.
Ne dersiniz?

Takinti okb ile ilgili diye biliyorum ve seninki takinti degil vesvese. Bunu asmak senin elinde kendinle celisiyosun
Hep iyi dusunmeye calisiyorum ama basaramiyorum hadi yaptiysam diye kendimi yiyip bitiriyorum

Şizofreniyle takıntı çok zıt şeyler değil.zaten yarattığın dünyaya takıntı yaptığında şizofren oluyorsun.durumun çok basit değil.doktora görün.

Doktor dalga mi geciyosun deyip yollar mi acaba diye dusunuyorum cunku dusuncelerimin cok sacma oldugunu biliyorum ama dusunmeden edemiyorum

Eğer psikiyatriye gidersen dalga filan geçmez. Tam tersi size yardımcı olmaya çalışır. Zaten işi bu. Emin olun sizin gibi düşünen çok kişi görüyorlar her gün

Okb mi degil mi onu bile tam bilemiyorum ki sadece sevdiklerimi kaybetmekten cok fazla korkuyorum cok asiri .ve yalniz kalmaktan

doktordan tedavi alıp sonuç alamazsan yılların aynen bu şekil devam eder.

doktordan tedavi alıp sonuç alamazsan yılların aynen bu şekil devam eder.
Haklisiniz ama surekli arastiriyorum cabuk atlatilmiyor ilaclar hemen etkisini gostermiyor . Ben o kadar dayanabilecegimi zannetmiyorum cunku ozellikle geceleri dayanilmayacak gibi oluyor beynimi cikarip atmak istiyorum

Haklisiniz ama surekli arastiriyorum cabuk atlatilmiyor ilaclar hemen etkisini gostermiyor . Ben o kadar dayanabilecegimi zannetmiyorum cunku ozellikle geceleri dayanilmayacak gibi oluyor beynimi cikarip atmak istiyorum

İyi de ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi değil mi
Bu şekilde daha da geciktiriyorsunuz iyileşmenizi

Mutlaka psokolojik destek almalisiniz.
Size vesvese verecek dusunceler akliniza geldikce hemen kafanizo baska biseyle mesgul eden.
Ve bol bol dua.

Bu arada bi uye vardi gizmo diye o degilsiniz demi?

Back