Herkese iyi aksamlar . Daha once de yazmistim buraya universite ogrencisiyim tuvaletlerden ordan burdan hamile kalma takintim vardi 5-6 ayim belkide bu takintiyla devam etti cok sukur gecti ilac vs pek kullanmadim zamanla kendiliginden gecti. Bu takintimdan sonra ara sira ocagi kapattimmi evin dis kapisini kapattim diye takintilarim vardi ama cok agir gecmiyordu. Idare ediyordum. Fakat son bir haftadir cok farkli takintilarim var geceleri surekli agliyorum ve cok korkuyorum. Benim cok uzun sureli bi iliskim var cok guzel giden . Ve tabiki biricik ailem. Ben onlari kaybetmekten cok ama cok korkuyorum surekli biseyler kuruyorum kafamda.birilerine yanlislikla kendi fotograflarimi attigimi kuruyorum mesela beynimde. Yada birilerine mesaj attigimi kuruyorum yapmadigimi biliyorum ama surekli kuruyorum bunlari kafamda. Icimde zerre baskasina karsi bi hoslanti vs yok ama sevgilimi aldatirsam diye cok korkuyorum. Cunku onu kaybetmekten ve ayrilmaktan cok korkuyorum. Bu korkular oyle bu boyutta oldu ki artik Allahim korusun intihari bile dusunuyorum bazen. Kisacasi biseyi cok dusunuyorum en ince ayrintisina kadar dusunuyorum ve dusunduklerimi yaptigimi zannetmeye basliyorum boyle olanlar var mi .sizofren belirtisi mi yoksa okb mi anlam veremiyorum artik aranizda boyle olan varsa yardimci olabilir mi?