- 31 Mayıs 2017
- 11
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi Ranijojo66
Meraba 15 yasindayim hersey cok iyiydi taki escinsellik korkusu yasayana kadar bu korkuyu internette arastirinca okb oldugunu ogrendim sevindim hastayim escinsel degilim diye ailemede soylemedim escinsellim vardi iain icinde sonucta ama sonra delibali izleyince bipolar korkusu sardi beni sonra bir sure sonra atlattim bu korkuyuda sonra internette forumda gezerken ergenlikte escinsellik korkusunun normal oldugunu ogrendim o gun cok sevindim okb deilim hasta degikim herkes gibiyim bende dedim ama yarin oldu eski takintilarim korkularim aklimdan cikmiyordu ben hasta degilim dedikce yasadigim korkular gekiyordu cok mutsuzdum surekli dusunuyordum hastaligi buda beni uzuyordu sonra ben aileme soyledim sen normalsin biseyin yok dediler rahatladim sonra tekrar bir dusunce ya uzgun gunlerin bipolarin depresif haliyse diye hayda bu sfer dahaa artti korku aklimda cikmiyor duygularimdan suphe mutlu olsam mani diye panige kapilip agliyorum azcik moralim dusse depresif saniyorum duygularimi takinti yaptim internette bir yazi gordum neden korkarsak basa gelirmis ya bende korka korka hasta olursam diye kac gundur panik halinde agliyorum hicbir belirtisini tasimiyorum ama korkuyorum icimi 1 dk huzur kaplasin mani sanip agliyorum hasta saniyorum kendimi ailemizde yok ama iste korku aklimda sureli mani depresif diye dusunce geliyor korka korka basimami geldi diyorum falan takinti hic susmuyor 15 yasimda millet ask acisi cekiyor ben acaba sizofrenmiyim bipolarmiyim diye dusunuyorum nolru bana yardimci olun bu arada bipolar arkadaslarima saygisizligim olduysa ozur dilerim ben sadece saglik olarak korkuyorum size asla saygisizligim yok cok tesekkur ederim simdiden kirici yorumlarda bulunmassaniz sevinirim☺