dün okani gördüm yine "ah canim kuzum" edalariyla sevdim kendisini
özlemisim
program harika basladi
zaga muhtesemdi aralardan nefret ederken bir ara olsada calsalar diye baktim
okancim zaman zaman düsen atmosferi zagani muhtesem yorumlariyla nasil tavan yaptigini biliyordur , bilmeli
okanin dün emre karayelin sorusunu anlatmasi noktasinda delirdim
emra karayel kendisine sormusmus
"esine yetemedigini düsündügün zamanlar oluyor mu?" diye
oda " evet asigim uleeeennnn insan sevince korkuyo ve düsünüyo " tarzinda birseyler sacmalayarak kivirmis mis mis mis
sen bir kadini sevmezsin
seversin
ama bir kadini degil
inanmiyorum buna
hem ilgilendirmiyo bizi
ben ne esi ne kiziyla ilgileniyorum banane onlardan ... kizida büyür fln fln yani bi cocuk iste.. ben okani seviyorum okanla ilgileniyorum annesi babasi kizi beni ilgilendirmiyo..salak
ha birseye katilmiyorum .. tiyotrocular varken demisti.. iste tiyatrocular az kazaniyor..ama kanal sahipleri para babalarina yüz cevirirler burunlarindan kil aldirmazlar
"bunu bir sanatcilar yapabilir "
hayir
ne alaka
nnnnne alaka
asaaaaasi kasimpasa yani banane ulan elalemin parasindan
parasindan baska hic bir degeri olmayan insanlara ben ve eminim benim gibi yuzlercesi deger vermiyor
dönüp iltifat etmiyor
yaltaklanmiyor
sersem
dün birde fuat vardi..fuati cokseverim yillar önce mesut yarin bir gece programina katilmislar.. ayni anda programa konuk olan " boys anilar" adli almanyadan bitme bir grupda vardi.. ve acikca meydan okuyup rapinde onlara " boys anilar kanayan yara, yüzkarasi " tarzinda laflar etmislerdi.. hatta o iri kiyi , kaslari alinmis daracik pantolonlarla erkekmi schwul mu ayrimi yapilayaman o adamlar fuata saldirmisti
dün fuat yine muhtesemdi
fuatta almanya dogma büyüme
lütfen yaa... sadece ismail yk lar boys anilar yok almanyada .. fuat gibi binlerce süper cocukta var .. mesela programin sonundaki sokak sarkicisi (ata) oda almanyada yetisme
birkac züppe temsil etmiyo bizi
bazi arkadaslarlar gönüllü calistigim islerin nasil oldugunu sorarlardi iste fuatin dün aksam anlattigi gibi benim calistigim islerde.. 3-4 engelli arkadasla alisverise gideriz
mülteci cocuklarla oyunlar oynariz haftasonu sinavi varsa sinavina calisiirz
sosyal haklarini anlatiriz
birlikte sosyal eglencelere katiliriz,, onlari haberdar ederiz bu durumlardan .. olay budur sadece(yeri gelmisken yazdim)
gece muhtesemdi..tsk sersem okan
ben derim fuaat sende insan
fuuuuaaaatttttttt insaaaannnnn
fuaaattttt insaaaaaaaa
ben derim insan sende fuat
innnnsaaaaaaannnn fuatttttttt
insannnnnnn fuatttttttttttt
seni seviyoruz fuat
yazicaklarim coktu aslinda ama yatagima geldigimde sabah 5 di ve ben sabah erken kalkip vakifa gidicektim o yuzden neti acip tazeyken yazamadim
anca geldim eve ve aklimda kalani yazdim
özlemisim
program harika basladi
zaga muhtesemdi aralardan nefret ederken bir ara olsada calsalar diye baktim
okancim zaman zaman düsen atmosferi zagani muhtesem yorumlariyla nasil tavan yaptigini biliyordur , bilmeli
okanin dün emre karayelin sorusunu anlatmasi noktasinda delirdim
emra karayel kendisine sormusmus
"esine yetemedigini düsündügün zamanlar oluyor mu?" diye
oda " evet asigim uleeeennnn insan sevince korkuyo ve düsünüyo " tarzinda birseyler sacmalayarak kivirmis mis mis mis
sen bir kadini sevmezsin
seversin
ama bir kadini degil
inanmiyorum buna
hem ilgilendirmiyo bizi
ben ne esi ne kiziyla ilgileniyorum banane onlardan ... kizida büyür fln fln yani bi cocuk iste.. ben okani seviyorum okanla ilgileniyorum annesi babasi kizi beni ilgilendirmiyo..salak
ha birseye katilmiyorum .. tiyotrocular varken demisti.. iste tiyatrocular az kazaniyor..ama kanal sahipleri para babalarina yüz cevirirler burunlarindan kil aldirmazlar
"bunu bir sanatcilar yapabilir "
hayir
ne alaka
nnnnne alaka
asaaaaasi kasimpasa yani banane ulan elalemin parasindan
parasindan baska hic bir degeri olmayan insanlara ben ve eminim benim gibi yuzlercesi deger vermiyor
dönüp iltifat etmiyor
yaltaklanmiyor
sersem
dün birde fuat vardi..fuati cokseverim yillar önce mesut yarin bir gece programina katilmislar.. ayni anda programa konuk olan " boys anilar" adli almanyadan bitme bir grupda vardi.. ve acikca meydan okuyup rapinde onlara " boys anilar kanayan yara, yüzkarasi " tarzinda laflar etmislerdi.. hatta o iri kiyi , kaslari alinmis daracik pantolonlarla erkekmi schwul mu ayrimi yapilayaman o adamlar fuata saldirmisti
dün fuat yine muhtesemdi
fuatta almanya dogma büyüme
lütfen yaa... sadece ismail yk lar boys anilar yok almanyada .. fuat gibi binlerce süper cocukta var .. mesela programin sonundaki sokak sarkicisi (ata) oda almanyada yetisme
birkac züppe temsil etmiyo bizi
bazi arkadaslarlar gönüllü calistigim islerin nasil oldugunu sorarlardi iste fuatin dün aksam anlattigi gibi benim calistigim islerde.. 3-4 engelli arkadasla alisverise gideriz
mülteci cocuklarla oyunlar oynariz haftasonu sinavi varsa sinavina calisiirz
sosyal haklarini anlatiriz
birlikte sosyal eglencelere katiliriz,, onlari haberdar ederiz bu durumlardan .. olay budur sadece(yeri gelmisken yazdim)
gece muhtesemdi..tsk sersem okan
ben derim fuaat sende insan
fuuuuaaaatttttttt insaaaannnnn
fuaaattttt insaaaaaaaa
ben derim insan sende fuat
innnnsaaaaaaannnn fuatttttttt
insannnnnnn fuatttttttttttt
seni seviyoruz fuat
yazicaklarim coktu aslinda ama yatagima geldigimde sabah 5 di ve ben sabah erken kalkip vakifa gidicektim o yuzden neti acip tazeyken yazamadim
anca geldim eve ve aklimda kalani yazdim