Okan Bayülgen

dün okani gördüm yine "ah canim kuzum" edalariyla sevdim kendisini
özlemisim

program harika basladi

zaga muhtesemdi aralardan nefret ederken bir ara olsada calsalar diye baktim
okancim zaman zaman düsen atmosferi zagani muhtesem yorumlariyla nasil tavan yaptigini biliyordur , bilmeli

okanin dün emre karayelin sorusunu anlatmasi noktasinda delirdim
emra karayel kendisine sormusmus
"esine yetemedigini düsündügün zamanlar oluyor mu?" diye
oda " evet asigim uleeeennnn insan sevince korkuyo ve düsünüyo " tarzinda birseyler sacmalayarak kivirmis mis mis mis
sen bir kadini sevmezsin
seversin
ama bir kadini degil
inanmiyorum buna

hem ilgilendirmiyo bizi

ben ne esi ne kiziyla ilgileniyorum banane onlardan ... kizida büyür fln fln yani bi cocuk iste.. ben okani seviyorum okanla ilgileniyorum annesi babasi kizi beni ilgilendirmiyo..salak

ha birseye katilmiyorum .. tiyotrocular varken demisti.. iste tiyatrocular az kazaniyor..ama kanal sahipleri para babalarina yüz cevirirler burunlarindan kil aldirmazlar
"bunu bir sanatcilar yapabilir "
hayir
ne alaka
nnnnne alaka
asaaaaasi kasimpasa yani banane ulan elalemin parasindan
parasindan baska hic bir degeri olmayan insanlara ben ve eminim benim gibi yuzlercesi deger vermiyor
dönüp iltifat etmiyor
yaltaklanmiyor
sersem

dün birde fuat vardi..fuati cokseverim yillar önce mesut yarin bir gece programina katilmislar.. ayni anda programa konuk olan " boys anilar" adli almanyadan bitme bir grupda vardi.. ve acikca meydan okuyup rapinde onlara " boys anilar kanayan yara, yüzkarasi " tarzinda laflar etmislerdi.. hatta o iri kiyi , kaslari alinmis daracik pantolonlarla erkekmi schwul mu ayrimi yapilayaman o adamlar fuata saldirmisti

dün fuat yine muhtesemdi
fuatta almanya dogma büyüme
lütfen yaa... sadece ismail yk lar boys anilar yok almanyada .. fuat gibi binlerce süper cocukta var .. mesela programin sonundaki sokak sarkicisi (ata) oda almanyada yetisme
birkac züppe temsil etmiyo bizi

bazi arkadaslarlar gönüllü calistigim islerin nasil oldugunu sorarlardi iste fuatin dün aksam anlattigi gibi benim calistigim islerde.. 3-4 engelli arkadasla alisverise gideriz
mülteci cocuklarla oyunlar oynariz haftasonu sinavi varsa sinavina calisiirz
sosyal haklarini anlatiriz
birlikte sosyal eglencelere katiliriz,, onlari haberdar ederiz bu durumlardan .. olay budur sadece(yeri gelmisken yazdim)

gece muhtesemdi..tsk sersem okan

ben derim fuaat sende insan
fuuuuaaaatttttttt insaaaannnnn
fuaaattttt insaaaaaaaa

ben derim insan sende fuat

innnnsaaaaaaannnn fuatttttttt
insannnnnnn fuatttttttttttt

seni seviyoruz fuat

yazicaklarim coktu aslinda ama yatagima geldigimde sabah 5 di ve ben sabah erken kalkip vakifa gidicektim o yuzden neti acip tazeyken yazamadim
anca geldim eve ve aklimda kalani yazdim

Pia, demek Almanyada yaşıyorsun..?

okan bayülgeni çok seviyorum .insanları sadece eğlendirmek değil amacı türkiyenin güncel konularına değiniyo ve bence isabetli yorumlar yapıyo

Cumartesi Okan'ı izledikten sonra bakmıştım başlık var mı programa dair; eh hayli kalabalık bölümler ve konular şimdi tesadüfen karşıma çıktı bu konu çok da iyi oldu.

Okan Bayülgen'i "Zaga"dan beri takip ederim; kimi zaman sıkıntı verdi programı, kimi zaman popülist buldum çıkardığı konuklarla tavrını, bazen artık eski enerjisini kaybetti dedim ama şuna inanıyorum ki Okan'a baba olmak yaradı:D Özellikle Disco Kralı ve art arda 3 gece yaptığı diğer programlarla yenilendi, daha sağlam bir kitle edindi kendine, belki de yerini sarsılmayacak ölçüde sağlamlaştırdı.

Hakkında yazacak çok şeyim var ama sondan başlayayım; cumartesi günkü disco kralı bu sezonun en iyilerinden biriydi. Sokak şarkıcısını bulup belki de dönüp baktığımız ve geçince unuttuğumuz kişilerin yaşamlarına temas etti; farklı hayatların olduğunu hatırlattı bize. Ata Özev'i tanıttı hiç yoktan ki hikayesi beni çok etkiledi yaptığı işten ziyade cesareti ve kendisine dayatılmış olan herşeyi elinin tersi ile itip tüm tabuları yıkışı ile.

Okan Bayülgen'de televizyonun imkan tanıdığı ölçüde sınırlarını zorlayan biri, evet bir televizyon kanalında çalışabilmek için kimi zaman statükoya boyun eğme durumunda ama o yine de programlarına serpiştirdiği aykırı tutumu, gerek dili gerekse çıkardığı konukları ( hani şu ancak saat 4-5 e doğru sırası gelen konukları) ile tabuları da yıkıyor ve televizyon dünyasının yapaylığı arasında az da olsa gerçeğe dokunuyor.

Pazartesi ise ağır konukların gecesi. Her kanalda gördüğümüz uzman kişilerin sıkıcı ve kibirli konuşmaların aksine Okan'ın konuk seçiminden midir ( ki Kemal Sayar neredeyse pazartesi gecelerinin demir başı olacak ve gerek yazıları, kitapları gerekse üslubu ile uzaktan da olsa değerlendirdiğim kadarıyla en mütevazı bilim insanlarından biridir herhalde) yoksa ortamın getirisi mi bilinmez ciddi konular sıkıcı bir üslup edinilmeden ilgi çekici bir halde tartışılıyor, Okan'ın türlü sorunlarla telefon açan kişilere ise tavrı disco kralının aksine çok sıcak, samimi.

konuyu yeni gördüm,Okan'ı senelerdir izliyorum bir kez bile sıkılmadım,sıkmıyor adamı tv'ye daha da çok bağlıyor,üniversitedeyken de seyirci olarak gitmiştik.Okan ya on numara!

konuyu fark etmis olmaniza sevindim
kendimi yalniz sanmaya baslamistim

bir noktada katilmadim okan bu sezon 3 programla karsimiza cikmadan öncede gercekten o kitleye sahipti "sade vatandas" ve ondan önce "herkes bunu konusuyor" ile..
belki farkli kanallarda olmasi takibi zorlastirmistir.. busekilde bir bütünlük oldu

okanin her halini analiz ederim..icimden ama(: o an nasil tepki vericegini nasil bakicagini ezberledim
tam olarak nerde hayatima girdi busekilde bilmiyorum 15 yasimda böyle bir adama tanik olmak ..neyse bilmiyorum

Muhtemelen... ıyi bir tv seyircisi değilimdir, ama Okan'ın cumartesi geceleri programını yıllardır hiç kaçırmam, diğer kanallarda yaptığı programlardan bile çok sonra haberim olmuştu, doğru düzgün izlememiştim:)

kurulu saat gibi takip ederdim
insanlarin dizi geceleri olurya benimde okan gecelerim olurdu
rahatliyorum ya

en müthiside ayrica makinaydi..ordaki muzik, zaga ve müzisyen konuklar cok kaliteydi
saniyorum makina varken de herkes bunu konusuyor vardi zaten
disko kralinda davetliler bazen sikici olabiliyor yada müzik acmiyor

zaga süperdi gerçekten
bi tiplemesi vardı çekirdek yiyiciler bayılıyodum onlara

zaga da bak o kadar net degilim .. hatirlamiyorum pek
bi kaza gecirmistim ,,belki onun etkisidir(: ben orkestrasi zaga yi diyorum

evet zagadaki tiplemeler cok güzeldi,benim bil.da o videoları vardır indirip saklamıştım,ayrıca engin gunaydını da cok seven biri olarak orda alışıp sevmeye baslamıstım,avrupa yakasıyla daha da bır pekıstı:)

gürgen özün yaninda birde kisa boylu biri vardi adini bilmiyorum hatta ingiliz mürebbiye olurdu gürgen oda sacmalardi yaninda .. oofff o adamdan nefret ediyorummmm
dayanamiyordum onun yuzunden o bölümleri atladigim olmustur cok

Muhabbet Kralı başladı:)

Konu trafik:)

Bu gece diğer haftalara nazaran erken başladı.

direnirdim uykuya zaga yı izlemek için
her zaman sabah olmuş tv açık uyanırdım
gidip de yatmazdım koltukta uyanırdım mutlaka
ama artık dayanamıyorum uykusuzluğa
çok geç bitiyo
netten videolarını izliyorum

muhabbet kralinda konuk polis memurunun okani tanimadigi nekadar belli
israrlar okanin serit degistirme hakkindaki fikrine inanmadi

okan asiya..

asi olmak baska sehir mangandasi,sehir eskiyasi olmak baska

koca komiser olmus birde ya

okanin kafasi karisikti ya bu hafta