Okan Bayülgen

suan muhabbet kralini izliyorum konunun hassasiyetinden dolayi okan dikkatli

bu halini diger halini seviyorum

peki niye abartiyo diskodaaaa.. ayy taktim ona yaa. gecen masaya cikti bacaklarini acti. dj eceyi sunusu fln kötüydü yaaa.. diskoda makinedekitarzini koruyabilirrrrr
muzik muzik muzik onun muzik kulturu yeter iciyormu ne yapiyor

her türlü ruh halini yansıtıyor bence, hiçbir çekingesi yok ve bu halinden dolayı ona hayranım ve bugüne kadar hiçbir tanınmış yüze olmadığım kadar hayranım

hepimizin deli dolu eğlenceli ve tepinesi geldiği zamanlarda oluyor, ciddi bir konu aile gündemindeyse ona göre ağır ,düşünceli ve bir o kadar mantıklı olup düşünerek konuştuğumuz anlarda

ortamına göre hareket ediyor ve ona göre tavrını alıyor
bu kadar dengeli ve bir o kadar ne zaman ne yapması gerektiğini bilen, medyada görünen birini tanımıyorum ben

bayılıyorum bu adama daha ne diyebilirimki
özellikle şu yeşim salkıma yaptıklarından sonra alsanaalsanasmile hayranlığım tavandaydı zaten daha da bir hayranım ona

su hayatta iki turlü insan vardir
pirasayi sevenler pirasayi sevmeyenler

birde okancilar vardir galiba birde beyazcilar
burdaki cogu hanim ve hanim evladinin da temiz aile cocugu beyazci oldugunu dusunuyorum
neyse burasi okanin yeri
ne sacmaliyorum ben

16 yasindan beri okanciyim
göremedigimde özledigim teeeekkkk ünlü sahsiyet

cok sey yazicimm lakin program basladi
sonra

kesinlikle katılıyorum size
bir sene program yapmamıştı sizde hatırlarsınız
ve her c.tesi söyleniyordum evin içinde kaydirigubbakcemile3
gerçekten benimde görmediğimde özlediğim tek ünlü şahsiyet kaydirigubbakcemile5

ben beyaıda okanıda çok sveıorumm..ve ikisinide kaçırmadan izlemeye çalşırım..başka doğru duzgun programmı var sanki..

Sanırım Okan aile hayatından sıkıldı..

Birde bebeğe o bakıyo sanırım..:):) Daha çok uykusuz kalıyo herhal. Göz torbaları bayağı belirginleşti bu kadar diildi..

Ben şu cicişler muhabbetinde kopmuştum..

Hakkı abide az fırlama diil..Şu elektrik konusunda veryansını pek zekice ve ukalacaydı..Haklı olarak..

Son düzenleme:
ay benımde dıkkatımde kacmadı ,goz altı torbaları neden oyle oldu ya ..

sevıyorum bu adamı opuyorumnanaktan

kesinlikle katılıyorum size
bir sene program yapmamıştı sizde hatırlarsınız
ve her c.tesi söyleniyordum evin içinde kaydirigubbakcemile3
gerçekten benimde görmediğimde özlediğim tek ünlü şahsiyet kaydirigubbakcemile5

olumunekankayizsmile

bu sezonda haftada 3 gün program yapicagini duydugumda nasil keyiflenmistim.. uykusuzum gecelerin ilaci diye.. ammaaaa avrupa ilk hafta daha okanin programinin yerine para tuzagi ahmak avcisi bi program koymazlarmi
istanbulu ayaga kaldirmistim :roflol: heryere telefon acim.. makina medyadan tut kanald euro d
hatta makinada okan konusuyor bikac kere aramistim baglanisiya :)=)).. deliyiz ayol#

ha birde demlicay ilk yazdigin mesajda dogru bosuna 3 gece ve konsept yok diskoda eglenilicek.. ama gercekten son bi kac haftadir bir tuhaflik var okanda

yena birakta torbalansin artik kac yasina geldi

bir insan bu kadar sinir bozucu aynı zamanda bu kadar sempatik olamazsempatiksalakcinni yıllardır izlerim cumartesi pazar pzt gece yarılarına kadar sayesinde uykusuz kalıyorum.birde inanılmaz derecede huylarımız ve düşüncelerimiz birbirimize benziyo sositososito mesela biri orda bana sıkıcı geliyo o tam o sırada diyoki ya sen bugün çok sıkıcısın yada ne bilim ona buna banane diyo falan falan ruh ikizim gibi karı koca olsak süper anlaşırdık heralde:kedi:

okani hic atlamadigim gibi bu yoklugumdada takip ettigim yine sadece okandi

herseyden vazgecerim
herseyi ertelerim
bi cok seyi unutur es gecebilirim ama okani asla

bazen bilerek birakirim o ayri
OooOOOofff okan kaybol derim ve terk ederim onu karakutusuna

son iki haftanin 3 gecesinide begendim
trasli hali ilk gece hostu mayhostu..nostaljik bi havasi vardi
okan ne giymis diye bile izlenir yaaa

muhabbette ölüm fln harikaydi
cikinim benim

muhabbet kralinda bu hafta konu ASK

simdi izliyorum .. okanin bu konudaki yorumlarini cok merak ediyorum

muhabbet kralinda bu hafta konu ASK

simdi izliyorum .. okanin bu konudaki yorumlarini cok merak ediyorum

Hımmm iddialı konuymuş ama ben yine izleyemedim..:(

okan mantıksızlığa asla tahammül etmeyen ve yapmacık davranan insanlardan hazetmeyen bir insan.çok severim okanı komik, doğal...

yena bende disko krali disinda tvde izliyemiyorum netten izliyorum
konu ask ti ve okan hic fikir beyan etmedi bikac anlamsiz alinti söz disinda

bence ask herkes icin baskadir..herkesin farkli bir ask tarifi vardir..

benimde bir ask tarifim var..oyuzden programi sadece okanin "ask" fikrini merak etmistim ama pek konusmadi. konsept öyle zaten ama hani konu ask olunca belki dedim

bu aksam var... ve ben günümüm bütün yorgunlugunu onunla ve zaganin harika introlari ve müzigiyle atmayi düsünüyorum:içelim:

yena bende disko krali disinda tvde izliyemiyorum netten izliyorum
konu ask ti ve okan hic fikir beyan etmedi bikac anlamsiz alinti söz disinda

bence ask herkes icin baskadir..herkesin farkli bir ask tarifi vardir..

benimde bir ask tarifim var..oyuzden programi sadece okanin "ask" fikrini merak etmistim ama pek konusmadi. konsept öyle zaten ama hani konu ask olunca belki dedim

bu aksam var... ve ben günümüm bütün yorgunlugunu onunla ve zaganin harika introlari ve müzigiyle atmayi düsünüyorum:içelim:

Okan'ı çözmek zor...Ama hani bir laf var ya..''Aşk adamı,aşk kadını'' sanırım Okan'da bu yok..yada çok iyi gizliyor..

Pia,bu arada bundan önceki avatarın çok hoştu,yanılmıyorsam nirvana idi diimi..

Seviyorum okanı karizmatik zeki akıllı bence romantik biri inşallah bebişi ve eşiyle çok mutlu olur ve ayrılmaz bu sefer

keske luluya katilabilsem yada amin diyebilsemkafamçokkarıştı

evet kurt cobain di yenacim nirvananin vokaliydi

Uzun bir aradan sonra Pazar günü Okanı izledim..:))))

Back