Okan Bayülgen

Süper sevimli bir anket var bu gecee; hele bir göreyim, sevimli mi değil mi ben karar veririm diyorsanız,,

Buyrunuz öyleyse;; kingoDiskoAnket

Ve bu geceki bay bayülgen disko konukları;
Sıralama başlıyor; ..
.. Seyyal Taner .. Eda Özülkü .. Metin Özülkü .. Ah Canım Ahmet ... Mansur Ark .. Rüya Ersavcı .. Gülay .. Bora Gencer .. Şah Senem .. Tayfun Duygulu .. Gökhan Kırdar .. Zeynep .. Rengin .. Kartel ..
**
[URL=http://www.yukle.tc]
[/URL]:))

Şa ha neydi! Güzel olan herşeydi!

İzlediğim etki bırakan en kral geceydi. Okan ajite etmeden duyguyu dozunda yaşatabiliyor, güzel dengeliyor bunu. Afferim O'na :)

Okan farkını yine farkettirdi.
Kimimizi gençliğimize, kimimizi çocukluğumuza götürdü.
Helal olsun...

süperdi yaaaa 90 lar ... çılgın bediş hugo bizimkiler ruhsar tıtanıc bucur cadı makarina çarli baskül ailesi tetris taso ve unutulmaz sarkıları... en sevdiğimde rafetten senı sevıyorum.... super bı programdı...

simdi kizima "görüyormusun neler karcirmisim senin yüzünden"diyorum; öyle bir gülümsüyor ki :)

Birçok yerde yazıyor gerçi, bir de ben yazmak istedim.
İşitme engelliler için işaret dili kullanılması hayran olunacak bir duyarlılık.
Gündeme gelir gelmez ekrana taşındı. Bu kadar hızlı olması da ayrıca takdir-e şayan.

Dün gece ise boy konusu işlendi. Doğrusu konu hakkında gizli bir kompleks içinde olduğunu düşündüğüm okan b. için
rahatsızlık verdi izlerken.
Kendimi yerine koydum, ve bedenim ile ilgili rahatsızlık duyduğum herhangi şey konusu ile ilgili saatlerce konuşulduğunu düşündüm yer yer.
Yersiz bir rahatsızlıktı belki ama oldu.

Bir de kızı için, 2,5 yaşında ki küçük hanımefendi dedi :)

ben sanmiyorum okanin öyle bi derdi oldugunu

gercekten baya kisa , uzun olsaydi sanmiyorum böyle cekici olmazdi yada zeki:)

düzenli izliyemesemde orda oldugunu bilmek bile yetiyor bana :))

gecenlerde pisikolojik bir takim hastaliklardsan konusuyorlardi..onunda varmis ciddi sapiklari..ben 16 yasindan beri okanla yasiyorum ama hic aklima gelmedi öyle..hic yazmadimda twit miwit
izlemiycegim zamanlar fln acar bir bakarim ne giymis,,nasil? iyimi gorunuyo..hasta mi? :)) pisikologlara sorsak buda farkli bir boyuttur eminim:) amaan iyi olsun da

12 nisanda ben tatile cikiyorum ..ceza da 12 nisanda geliyormus:)) yanlis hatirlamiyorsam 2 haftaydi..benimde tatilim 2hafta:)

Gonca sı eksikti ama programın, kilo kaybını da buna bağlıyorum :)

nasilsin buarada? uzun zaman oldu:)

Bir iki gün evvel sorsaydın iyiyim diyemezdim. Muhabbetleşmeye ihtiyacım var-dı Sevgili Pia. Özleştiklerimle sohbet etmek istedim istiyorum. Güneş-gece-kuşluk-tan- görünen vakti umursamama hürlüğü ile sorumsuzca kendime dalmaya ihtiyacım var. Düşünerek ürettiğimi sandığım bir sözüm var, insan en çok neye meyilli ise onunla sınanıyor, kötü düşündüğünü çekmek denebilir, antisecret denebilir, hastalıktan çok korkan birinin sık sık hastalanması gibi bir durum. Sorumluluktan uzun zamandır nefret ederim halbuki.
Ya sen? İyi misin,, Her şey yolunda mı,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…