ok sk haprma

meltem44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
638
37
118
İstanbul
Merhabalar ben gün içinde çok sık hapşırıyorum, genellikle üst üste birkaç kere oluyor ve arkasından su gibi burnum akıyor, tabi bu durum günde birkaç kere oluyor yabancı bir ortamda olsam herkesin dikkatini çekiyor çünkü bir başladımı daha durmuyor hiçbirşeye allerjim yok aylardır bu böyle devam ediyor benim durumumda olan var mı?

bende var sırt üstü yatar yatmaz hapsuruyorum of aynen babamda oyle galıba ben babama cekmısım gunde 25 defa hapsuruyom

televizyonda duymuştum diyafram kasıldığı zaman hapşırılıyormuş peki ben sürekli ne yapıyorumda diyaframım kasılıyor ya

Bende de var rinit alerji...İlacımı gece yatarken bir tane alyorum .Faydasını ertesi sabah görüyorum...Mevsime bağlı değil tek gözüm kendiliğinden bir süre ağlar...Galiba soya çekim babamda da vardı.

alerjiden dolayı olur sık hapşurma alerji testini tekrarla muhakkak
benimde bi çok şeye alerjim var zamanla astıma çevirdi şimdi nefesim tıkanıyor
günde 20-30 kere hapşururum burnum ve kulaklarım sürekli tıkanır
bu belirtilerde varmı?

benimde abimde oluyo bi odadan diğerine geçtiğinde 10 15 kere arkası arkasıya hapşırıyo neden olabilir

Bahar alerjisi yüzünden olabilir
Test yaptırırsanız sizin için iyi olur
Bende de vardır alerji , arka arkaya 10 15 kere hapşırdığımı bilirim..

aynısı bende de mevcut..ilk başlarda bende 7-9 kere ar arda hapşırma felaket bir burun akıntısı oluyordu 2-3 yıl önce..ama şimdi durum biraz değişti kulak ve boğaz tarafında feci bir kaşıntı oluyor sadece ki sabahları beni uykumdan bile uyandırıyor..doktor bana 1 ay boyunca kullanmam bir ilaç werdi..kullandım ilaç bitti yine aynı şey oluyor..ömür boyu mu kullanmak çözüm galiba..bende hiç sevmem ilaca bağımlı yaşamayı..

ben de aynen böyleyim bir kere eni kunu saydım 30-35 kere arka arkaya hapşırıyorum ahan da böyle bak :2: :2: :2: :2: kaydirigubbakcemile3
burnum tıkanıyo hemen gözlerim kayıyıo
herhangi bir ilaç kullanmıyorum ben doktor dikkat edeceksin kwndine allerjik rinit dedi

benimde ayni hemen hemen iki aydır sizin gibiyim.burnum akıyor gözlerim sulanıyor sanki nezle olmuş gibi oluyorum.artık burnumda yara olmaya başladı.benimde hiçbirşeye alerjim yok.KBB gitsem mi acaba diye düşünüyorum.arkadaşlarım yüksek tansiyonun da yapabileceğini söylüyorlar.

ben de arka arkaya 6-7 kez hapşırırım , burnumdan ameliyat olmuştum doktor burun sinizütü gibi bişey demişti kokuya karşı allerji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…