- Konu Sahibi kaderim_48
çok sevdiğim birinden nefret edebilirmiyim hiç..opuyorumnanaktan
kıyamam onlara kıyamam..:sinifsinif:
kıyamam onlara kıyamam..:sinifsinif:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayat bana sevginin tükenebilir birşey olduğunu öğretti saolsun.. dünyada annemden sonra en sevdiğim geceleri nefes alip verişini dinlediğim gözümden sakındığım insana şuan ufacık bir sevgim kalmadı.. nefret etmiyorum ben kimseden nefret etmem.. ama sevgi tükenebiliyor.. keşke tükenmese.. sonra zaten iyice taşlaşıyosunuz sevmeye korkar oluyosunuz bu da mı el olacak diye...
burcucum aynı fıkırdeyım.
ve ben burcunun yazdıklarının ötesinde her zaman yanındaydım ama askerden geldıkten sonra aılesını tercıh etmesi,herseyı ruyayla yorumladı.nefret etmelimiyim evet benı bu hale getırdıgı ıcın nefret etmeliyim ama nefretı bıle haketmeyen bırısıne neden nefret duygusu taşıyım kı o nefret etmeye bıle değmeyecek bır ınsan.
bende çok seviyodm birini bi zamanlar
ama sevgimi hakketmediğini öğrendm sonrdan bana çk kötü şeyler yaşattı
ondan nefret ediyrdm artık nefret bile etmiyorm
çk mutluyum onun gibi bi insanı hayatımdan tamamen çıkardğm için
Erkekler konusunda suana kadar sansiz olmama ragmen kesinlikle kin ,nefret barindirmam nihayetinde gecmiste bir sekilde guzellikler,hosluklar yasadigima gore - ve tabii ki kizginligim gectikten sonra- bardagin dolu tarafina bakar,yoluma devam ederim,varsin onlar dusunsunler..:CüvCüv: