ok sevdiiniz birisinden nefret ettiniz mi?

nefret degilde,kirginligim oldu,,,,,,,,,,
hani denir ya,insan sevdigine kirilmaz,bence tam tersi asil insan sevdigine kiriliyo,hemde cok......

bugune kadar kımseye kın duymadım.hayatta herkesın adaletini verilmesi gerektıgını savunuyorum eger o bana göre ters bırsey yapıyorsa bende çeker giderim hayatından.zaten bır sure sonra karşımdakı ınsanın bana ne yaptıgını hatırlamıyorum bıle.

Böyle bir arkadaşım(kız) olmuştu.
:bbo:
Sevdiği insandan nefret ederdi aynı zamanda.
Onla kendini kıyaslardı, hayatını filan...
Değişik bir insandı.
:kahve:

evet ettim çok seviyodum ama artık yüzünü bile görmek istemiorum ama mecburum konuşup görüşmeye.. hatta bir tane değiller 2-3 kişi var böyle.. kötükedihüso

hayat bana sevginin tükenebilir birşey olduğunu öğretti saolsun.. dünyada annemden sonra en sevdiğim geceleri nefes alip verişini dinlediğim gözümden sakındığım insana şuan ufacık bir sevgim kalmadı.. nefret etmiyorum ben kimseden nefret etmem.. ama sevgi tükenebiliyor.. keşke tükenmese.. sonra zaten iyice taşlaşıyosunuz sevmeye korkar oluyosunuz bu da mı el olacak diye...

hayat bana sevginin tükenebilir birşey olduğunu öğretti saolsun.. dünyada annemden sonra en sevdiğim geceleri nefes alip verişini dinlediğim gözümden sakındığım insana şuan ufacık bir sevgim kalmadı.. nefret etmiyorum ben kimseden nefret etmem.. ama sevgi tükenebiliyor.. keşke tükenmese.. sonra zaten iyice taşlaşıyosunuz sevmeye korkar oluyosunuz bu da mı el olacak diye...

burcucum aynı fıkırdeyım.
ve ben burcunun yazdıklarının ötesinde her zaman yanındaydım ama askerden geldıkten sonra aılesını tercıh etmesi,herseyı ruyayla yorumladı.nefret etmelimiyim evet benı bu hale getırdıgı ıcın nefret etmeliyim ama nefretı bıle haketmeyen bırısıne neden nefret duygusu taşıyım kı o nefret etmeye bıle değmeyecek bır ınsan.

ben bu duyguyu çok çok iyi biliyorum

deli gibi sevdiğim birinden deli gibi de nefret ediyordum

ölmesini bile istiyordum, tüm belaların onun başına gelmesini istiyordum

ölse üzülmücektim gerçekten üzülmücektim

hatta ohh çekicektim eminim..

çünkü ben onu O olduğu için değil, birkere sevmiş olduğum için seviyordum hala..

geçmişe aşıktım eskiye aşıktım alışkanlığıma aşıktım ama O na değildi..

o rezil insana değildi..

ve ben kimisine saçma gelen çok sevdiğin insandan nefret etme duygusunu dibine kadar yaşadım evet dibine kadar..

burcucum aynı fıkırdeyım.
ve ben burcunun yazdıklarının ötesinde her zaman yanındaydım ama askerden geldıkten sonra aılesını tercıh etmesi,herseyı ruyayla yorumladı.nefret etmelimiyim evet benı bu hale getırdıgı ıcın nefret etmeliyim ama nefretı bıle haketmeyen bırısıne neden nefret duygusu taşıyım kı o nefret etmeye bıle değmeyecek bır ınsan.

nefret de bir duygudur ve önemsediğin insana karşı nefret duyarsın.. bırak nefret bile etme hiç bi duygun olmasın mumla aricak senin verdiğin sevgiyi.. ben de artık nefret etmiyorum kimseden.. mutlu mu mutsuz mu umrumda değil. çok mutsuz olduğunu söylüyor beni çok özlüyormuş bensiz yapamıyormuş böyle yaşamanın bi anlamı yokmuş da neler neler.. hiç bişey hissetmiyorum artık.. üzülmüyorum da sevinmiyorum da.. eskiden olsa bir damla gözyaşına dayanamaz bağrıma basardım ama şimdi karşımda nasıl ağladı gene de en küçük bi hissim bile olmadı.. taşlaşmışım ben ya dedim.. nasıl da değişiyo herşey.. sevgi bitiyor evet. ama durduk yere değil işte.. nedensiz değil... defalarca şans veriyosun kendine de ona da baktın aynı yerdesin o zaman bi bakmışsın içindeki o aşk yok. ölmüş.. bitmiş.. böyle olması hem iyi hem kötü.. iyi çünkü artık üzülmüyosun canın acımıyor bi yandan da kötü çünkü duygusuzlaşiyosun taşlaşiyosun başka birini sevecek olduğunda bile kendini dizginliyosun hesapsızca kimseyi sevemiyosun artık

çok sevdiğim birinden nefret etmiştim evet . . .

bu duyguyu hissetmeye çalışmasaydım hiçbişey başaramazdım ama ...

güçlü olamazdım...

ama şuan nötr'üm ...

bende çok seviyodm birini bi zamanlar
ama sevgimi hakketmediğini öğrendm sonrdan bana çk kötü şeyler yaşattı
ondan nefret ediyrdm artık nefret bile etmiyorm
çk mutluyum onun gibi bi insanı hayatımdan tamamen çıkardğm için

bende çok seviyodm birini bi zamanlar
ama sevgimi hakketmediğini öğrendm sonrdan bana çk kötü şeyler yaşattı
ondan nefret ediyrdm artık nefret bile etmiyorm
çk mutluyum onun gibi bi insanı hayatımdan tamamen çıkardğm için

Ben de senin gibi düşünüyorum. Sevgi elbette çok güzel bir duygu, hakedene verebilirsen.
Sevdiğin birinden nefret etmek çok acı! Ben nefret etmeyi bıraktım sizin gibi, Allaha dua ediyorum kurtulduğum için! Nasıl sevmişim diye kendime kızıyorum.kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Bir çok insana kalbim kırıldı, gerektiğinde uzak durdum, bağlantılarımı kopardım . . .
Karaktersiz, 2 yüzlü, yapmacık ve çıkarcı insanlar tanıdım.. Belkide aldatıldım (!)
Ama kendime dönüp sorduğumda gerçekten nefret ettim mi birinden diye..
Belki o anlık duyduğum acıdan küsüp kızmışımdır ama içimde kimseye karşı nefretlik duygusu barındırmıyorum ya da barındıramıyorum . . .
Barındırmakta istemiyorum . . .
Sadece nabza göre şerbet vermek diyorum. . .

Erkekler konusunda suana kadar sansiz olmama ragmen kesinlikle kin ,nefret barindirmam nihayetinde gecmiste bir sekilde guzellikler,hosluklar yasadigima gore - ve tabii ki kizginligim gectikten sonra- bardagin dolu tarafina bakar,yoluma devam ederim,varsin onlar dusunsunler..:CüvCüv:

Erkekler konusunda suana kadar sansiz olmama ragmen kesinlikle kin ,nefret barindirmam nihayetinde gecmiste bir sekilde guzellikler,hosluklar yasadigima gore - ve tabii ki kizginligim gectikten sonra- bardagin dolu tarafina bakar,yoluma devam ederim,varsin onlar dusunsunler..:CüvCüv:

Ne güzel düşünüyorsun..

Back