ok sevdiiniz birisinden nefret ettiniz mi?

ah keşke unutulabilse...Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

insan sevdiğinden nasıl nefret eder...mümkün değil..

EVET ıNSAN SEVDıĞıNDEN NEFRET EDEBıLıR.bn eşimden nefret ediyorum hatta bazen öldürmeyi bile düşünüyorum beni çileden çıkarıyor.bakın nefret sebebinide söyleyim hamileydim biçok insanın uğruna servet harcadığı o mahsum şeyi allah bize vermöişti dünyanın en güzel hissi anneliği bana tattıracaktı ve o maddi sorunları bahane ederek bebeğimi istemedi.
onun zoruyla bebeğimi aldırdım hemde 2 kez hem sağlığımla oynadı hem allahı bana verdiği o annelik hakkımdan bn mahrum etti bnde şimdi hayatı onun burnundan getiriyorum bu arada ondan nefret ediyorum ayrılsamda ayrılmasamda birgün bu evlilik bitecek biliyorum ayrılmazsam da hiçbirzaman ona çocuk vermicem.

aşık oduğum adamdan nefrette ettim yeri gelince. şuan onu hala seviyorum ama nefret ettiğim anlarda çok oldu. aşk ve nefret madalyonun iki yüzü bence.

ben iseöz göz babaannemın adını anmaya görmeye bıle tahammulum yok anneme yasattıkları we bıze yaptıklaı için onu asla affetmeyecegım we ondan nefret edıyorum.....

canım ya durumuna çok üzüldüm..bence de ayrıl...annelik bambaşka bir duygu...insan gerçekten seviyorsa nefret edemez ama sevgi bittiği için sürdürmeye devam etmeye gerek yok..sevgiler..

Bende sevdim ayrıldım ama ilk zamanlar kızıodum ama nefret etmiorum etmedimde.sinirim herşeyim geçti yoluma bakıorum ..
Arkdaşımda yedim kazık bitti ama ona hala kızgınmıyım hayır umursamıorum bile...

canım sevgi iyilikle artmayan kötülükle azalmayan bi duygudurrrrrrrrrrrrr

Hayat insanın karşısına neler çıkararıyor sadece ve sadeve yaşayarak öğreniyoruz bir güngörmediğindeözlediğin bi arkadaşını artık görmeye tahammül bile edemeyebiliyorsun yada eskilerde onsuz yaşayamam dediğin insanların hayatından kayıp gittiğinde bi bakıyosunki sapa sağlam dimdik ayaktasın sonra yerine başkaları geliyor ve bakıyosunki o boşluk doluvermiş tabiii boşluğu doldurulamayacaka insanlarda oluyor hayatımızda ama bu haya bizim yaaa biz özeliz tekiz biriciğizzz önce kendimizis evelim ve kendi kıymetimizi bilelimki başkalarıda bizim kıymetimizi bilsiz evet ben elmayı seviyorum diye elmada beni sevmek zorunda değil ama hayat oda sevseydilerle acabalarla geçmiyor geçsede çok can yakıyorrrrrrrrrr

bazen sevgilimden nefret ediyorum.. ııyy ben niye burdayım niye bununlayım diyorum.. çok kızdırıo ama napıım.. sonra gözlerimiz birbirnine değdiği zaman iyiki burdaım iyiki bitanemleyim iyiki senn yanındayım diorum.. :))

Kesinlikle katılıyorum..Hayat başımıza ne getirecek bilinmez ki?

Nefret ederek değer vermem kimseye.
Hint kumaşı sanar ya bazen insanlar kendilerini,sanmasınlar onlar.
Çünkü nefret güçlü bir duygudur ve ben nefret edecek kadar değer verdiğim kimselerle zaten ayrı düşmem.
Ayrı düşsem de neftrete varana kadar çoktan unutur giderim..
Ya da gitmem de,kedinin fareyle oynadığı gibi oynar,dürterim ara ara.
O da zanneder ki ondan nefret edecek kaa değer veriyorum..
Oysa başka denizlere yelken açmışımdır ama eğitimciliğimin verdiği bir ders verme,bir kişilik bozukluğunu düzeltmeye çalışma dürtüsü de içimde alıkoyamadığım bir güçtür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…