ok sevdiiniz birisinden nefret ettiniz mi?

kaderim_48

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
1.286
3
116
62
Muğla
çok sevdiğiniz birisinden nefret ettiğiniz oldumu arkadaşlar?iki gönül bir olunca samanlık seyran olur derler ama bunun öyle olmadığını hepimiz biliyoruz...çok seversiniz..öyle an gelirki onun için ölebileceğinizi düşünürsünüz...zamanla hayat mücadelesi girer..sevdiğinizin başka yönlerini görürsünüz..bu mu benim sevdiğim adam diye içinizden geçirirsiniz..araya kaba kuvvet de girerse iyice üzülürsünüz..gün gelir nefret edersiniz..ayrılık söz konusu olur...bir anda ölümüne sevdiğiniz insandan nefret edersiniz...
insan çok sevdiği birisinden nefret edebilir mi?siz hiç nefret duygusu yaşadınız mı?
sadece sevgili anlamında da değil...iyi bir arkadaşınız vardır...seviyorsunuzdur..arkanızdan
beklemediğiniz bir haraketi olur...bir anda hemen atıveririz...bu kodar kolay tükenir mi sevgi acaba?...insan geçmişini unutabilirmi?sevgi tükenir mi?Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

aşık olduğum insana karşı hiç nefret hissetmedim. hissetseydim zaten hemen bırakırdım çünkü nefret etme boyutuna geldiysem asla o ilişkinin düzelme gibi bir şansı yok.

arkadaşımdan nefret ettim hemde çok, 20 senemi beraber geçirdiğim bütün okullarımızı aynı yerde aynı sınıfta okuduğum, tatillerimizde bile ayrılmadığım arkadaşımı şimdi görmeye tahammül edemiyorum. o pişman mı ? evet çok pişman ama asla affetmeyeceğim. herşeyin bir bedeli vardır o da şuan bedelini ödüyor. sadece beni değil etrafındaki herkesi kaybetti. :delphin:

aşık olduğum insana karşı hiç nefret hissetmedim. hissetseydim zaten hemen bırakırdım çünkü nefret etme boyutuna geldiysem asla o ilişkinin düzelme gibi bir şansı yok.

arkadaşımdan nefret ettim hemde çok, 20 senemi beraber geçirdiğim bütün okullarımızı aynı yerde aynı sınıfta okuduğum, tatillerimizde bile ayrılmadığım arkadaşımı şimdi görmeye tahammül edemiyorum. o pişman mı ? evet çok pişman ama asla affetmeyeceğim. herşeyin bir bedeli vardır o da şuan bedelini ödüyor. sadece beni değil etrafındaki herkesi kaybetti. :delphin:

arkadaşınla ranızda ne oldu bilmiyorum ama üzgünüm canım...insanları kaybetmek kolay fakat kazanmak zor...sevgi de öyle..kazanılması zor...seviyorum dediği insandan insan nefret edebilir mi?..ünlüler hem seviyorum diyor hem de ayrılıyorlar...arkadan konuşuyorlar...nefret ediveriyorlar...sevgi mi bu...

ben de dostum diye gecindigim birinden su an nefret ediyorum görmek diil adını bile duymak istemiyorum..
nasıl bu duruma geldi anlayamıyorum oysa ki yedigimiz içtigimiz ayrı gitmezdi....

zamanında aşıktım hemde nasıl..her gece ağladım onun için,her gece ağlattı ..bana yaptıklarından sonra ondan nefret etmemem imkansız..neyseki geride kaldı o günler,hayatımın en kötü ilişkisiydi.

aslında hep uc noktalara kaymak daha kolaydır
çok sevdiğin birinden bir anda nefret edebilirsin
zaten sevmediğin bir insan sana karşı bir yanlış yapsa umrunda olmaz ki yaptığı yanlış
ama çok sevdiğin biri ufak bir hata da yapsa çok üzülürsün
çünkü o insanı çok seviyorsundur
kalbin kırılmıştır...

buna karşılık ben gerçek sevginin bitebileceği kanısında değilim
bir insanı gerçekten seviyorsan ,sana ne yaparsa yapsın sevmekten vazgeçemezsin
dayak da yesen,aldatılsan da sevmekten vazgeçemezsin

bence gerçekten seviyorsan içindeki sevgiyi hiçbirşey yokedemez
seneler önce aşkından yanıp tutuştuğum erkek arkadaşımın beni aldattığını tesadüfen öğrendiğimde tabiyiki onu hemen terketmiştim.ondan nefret ettiğimi sanmıştım uzun bir süre...gelip sonra özürler diledi,yalvardı yakardı

onu asla affetmedim
ama sevmekten de asla vazgeçmedim

sevmek çok güzel bir duygu
nefret etmek de bana göre değil zaten
ben hep sevgimi içimde yaşamayı tercih ettim
ve bugüne kadar bana kim ne yaparsa yapsın başkalarına karşı nefret duymanın sadece bana zarar verdiğini anladım
affetmeyi,
ve en önemlisi
nefret etmemeyi öğrendim
iyi ki de öğrenmişim:1rolleyes:

sevgiyle kalına.s.

Son düzenleme:
Gerçek sevginin nefrete dönüşebileceğine inanmıyorum ben....
Eğer nefret ediyorsam hiç sevmemişimdir...

ben de dostum diye gecindigim birinden su an nefret ediyorum görmek diil adını bile duymak istemiyorum..
nasıl bu duruma geldi anlayamıyorum oysa ki yedigimiz içtigimiz ayrı gitmezdi....

benim merakımda bu zaten...çok seviyorsunuz...yediğiniz-içtiğiniz ayrı değil...şimdi nefret ediyorsunuz...sevgi bittimi aranızdaki..?:1hug:

zamanında aşıktım hemde nasıl..her gece ağladım onun için,her gece ağlattı ..bana yaptıklarından sonra ondan nefret etmemem imkansız..neyseki geride kaldı o günler,hayatımın en kötü ilişkisiydi.

çok kötü olmuş...neden nefret edilecek dereceye geliyoruz anlamıyorum ki...severek de ayrılsak...çok kötü...

aslında hep uc noktalara kaymak daha kolaydır
çok sevdiğin birinden bir anda nefret edebilirsin
zaten sevmediğin bir insan sana karşı bir yanlış yapsa umrunda olmaz ki yaptığı yanlış
ama çok sevdiğin biri ufak bir hata da yapsa çok üzülürsün
çünkü o insanı çok seviyorsundur
kalbin kırılmıştır...

buna karşılık ben gerçek sevginin bitebileceği kanısında değilim
bir insanı gerçekten seviyorsan ,sana ne yaparsa yapsın sevmekten vazgeçemezsin
dayak da yesen,aldatılsan da sevmekten vazgeçemezsin

bence gerçekten seviyorsan içindeki sevgiyi hiçbirşey yokedemez
seneler önce aşkından yanıp tutuştuğum erkek arkadaşımın beni aldattığını tesadüfen öğrendiğimde tabiyiki onu hemen terketmiştim.ondan nefret ettiğimi sanmıştım uzun bir süre...gelip sonra özürler diledi,yalvardı yakardı

onu asla affetmedim
ama sevmekten de asla vazgeçmedim

sevmek çok güzel bir duygu
nefret etmek de bana göre değil zaten
ben hep sevgimi içimde yaşamayı tercih ettim
ve bugüne kadar bana kim ne yaparsa yapsın başkalarına karşı nefret duymanın sadece bana zarar verdiğini anladım
affetmeyi,
ve en önemlisi
nefret etmemeyi öğrendim
iyi ki de öğrenmişim:1rolleyes:

sevgiyle kalına.s.

çok haklısınız...gerçekten seven insan dayakda yese,aldatılsa da nefret ettiğini sanıyor ama asla sevmekten vazgeçmiyor...ben hem aldatıldım hem çok dayak yedim..hiç bir suçum yok iken..alkol yüzünden..ayrılamadım..çocuklarım vardı...zaten ayrılmış bir ailenin çocuğuydum...babasız büyümenin ne demek olduğunu biliyordum...çocuklarıma yaşatamazdım..bir de o zamanlar ekonomik özgürlüğüm yoktu...üç tane çocukla hangi iş yerinde çalışabilirdim...ailem zaten bana kırgındı..istemedikleri biriyle evlendiğim için...
istemedikleri derken küs değildim ama hiç onaylamadılar...annemle babamın ayrılmasına sebep olan kayın pederimdi...yani çok karışık bir durum...ama canım yandığı zamanlar eşimden nefret ettiğimi düşündüm...küstüm...bir keresinde yediğim dayaktan bir hafta ayağa kalkamadım...kayınım beni anneme bıraktı geldi...ama çocuklarım durmadığı için
tekrar geri döndüm...yani herkesin evinde geçirdiğini kendi bilir...insanları yargılamak çok kolaydır..kaybetmekte kolaydır...kazanmak çok zordur...ben çok sevdiğim birisiyle azap dolu günler yaşadım...nefret ediyorum sandım ama öfkem geçince yine sevmekten vazgeçmedim...ben de insanları çok seviyorum...her hatayı şeytana uyduğu için yaptığını inananlardanım...sevgiye çok açım...belki de ben ''benim sevdiğim kadar beni sevselerdi''
düşüncesindeyim...sabır çok önemli...çok sabırlı aynı zamanda insanları çok seven birisiyim..karşımdaki insanlardan kötülük beklemem..ama günümüzdeki insanlar ne yazıkki öyle değiller...allah kimsenin içine nefret duygusu vermesin...amin..
ŞenizŞenizŞeniz

sevgı ve nefret zıt kavramlardır, nötr degıldır o yuzden bırbırıne cevrılmesı co k kolaydır

gerçek sevgi olursa nefret etmek zor...

Maalesef katılıyorum bu görüşe.Bana o kadar yaptıklarından sonra onu terketmeme rağmen yine de nefret edemiyorum.Ve bu durum beni çok rahatsız ediyor.Bu defa kendime kızıyorum bana bu kadar kötülüğü yapmış bir insandan nasıl nefret edemiyorum diye.Kendime yakıştıramıyorum :çok üzgünüm:

evet.ben onsuz asla yapamam ölürüm dayanamam ayrılığa dediğim kişiden suan ölümüne nefret ediyorum.iki senemi nasıl vermişim ona diye kendime kızıyorum.sevgi çok çabuk tükenir dikkat edilmezse.o kadar hassas ve narin birşey çünkü...

sevdiğinden nefret etmek öyle kolay değil sadece nefret ettiğinizi zannedersiniz benim çocukluk arkadaşım aynı okulda okuduk evlerimiz karşı karşıyaydı bir o bende bir gün ben onlarda hiç ayrılmadık taaaki bu yaz o nişanlanıncaya kadar çok büyük yanlış yaptı bana ona çook kızgınım ama nefret edemiyorum bir örnek daha kaynanamdır (ben onu hiç sevmem) kaynanam 10 sene önce ölen ve sağlığında hiç gün yüzü göstermeyen eşini hala çook seviyor onun ölümünden sonra çok isteyeni, oldu ama onu aldatamam diyor aslın çook çekti kocasından ben onun çektiklerinin çeyreğine bile katlanamazdım dayakta yedi hamileyken yerlere çarpmış bıçaklamış ama sevgi işte gerçek sevgi aşkta olsa dostlukta olsa eğer gerçekse bitmez

Maalesef katılıyorum bu görüşe.Bana o kadar yaptıklarından sonra onu terketmeme rağmen yine de nefret edemiyorum.Ve bu durum beni çok rahatsız ediyor.Bu defa kendime kızıyorum bana bu kadar kötülüğü yapmış bir insandan nasıl nefret edemiyorum diye.Kendime yakıştıramıyorum :çok üzgünüm:

evet..insan bazen kendisine kızıyor...neden nefret edemiyorum diye...gerçek sevgi bu işte..

sevgi ve nefret...cok sıcakta da ölürsün cok sogukta da uc noktalar ama aynı sonuclar dogurabilir bir baskasını optugunde seni nasıl affedecegim seni nasıl sevecegim adı nefret konacak seni sevdigimi kalbim bile bilmeyecek.

evet.ben onsuz asla yapamam ölürüm dayanamam ayrılığa dediğim kişiden suan ölümüne nefret ediyorum.iki senemi nasıl vermişim ona diye kendime kızıyorum.sevgi çok çabuk tükenir dikkat edilmezse.o kadar hassas ve narin birşey çünkü...

evet..sevgi bakım ister..korunmak ister..ama sevdiğimizden zor nefret edilir diye düşünüyorum..

çok sevdiğiniz birisinden nefret ettiğiniz oldumu arkadaşlar?iki gönül bir olunca samanlık seyran olur derler ama bunun öyle olmadığını hepimiz biliyoruz...çok seversiniz..öyle an gelirki onun için ölebileceğinizi düşünürsünüz...zamanla hayat mücadelesi girer..sevdiğinizin başka yönlerini görürsünüz..bu mu benim sevdiğim adam diye içinizden geçirirsiniz..araya kaba kuvvet de girerse iyice üzülürsünüz..gün gelir nefret edersiniz..ayrılık söz konusu olur...bir anda ölümüne sevdiğiniz insandan nefret edersiniz...
insan çok sevdiği birisinden nefret edebilir mi?siz hiç nefret duygusu yaşadınız mı?
sadece sevgili anlamında da değil...iyi bir arkadaşınız vardır...seviyorsunuzdur..arkanızdan
beklemediğiniz bir haraketi olur...bir anda hemen atıveririz...bu kodar kolay tükenir mi sevgi acaba?...insan geçmişini unutabilirmi?sevgi tükenir mi?Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

yaşadığım şey tam olarak nefret miydi bilmiyorum ama 2 yıllım sevgilimi bir gün hayatımdan çıakrtmaya karar verdim, onu görmek istemdim çünkü beni çok üzmüş çok ağlatmıştı bir sebepten dolayı.3-4 ay ayrı kaldık yinede onsuz olamayacağımı anladım.
-tatlicadiarzu- ve sanırım nefret etmediğimide anladım. evet ettim belkide ama geçici birşeymiş meğer:kızgın:

Back