ok mutluyum

Deryacım mutluluğun gözlerinden okunuyor, çok tatlı görünüyorsun, zaten gözlerinde hep samimi ve içten bir gülümseme var inşallah hep böyle mutlu olursun

kendimi bu sitede olduğum için çok mutlu hissediorum bölesine dostluklar kurmak herşeye değer yanımdasınız her zaman biliorum hepinize teker teker teşekkür ediorum

hatırladığım kadar sorunlar vardı,herşey yoluna girmiş gördüğüm kadarıyla,çok sevindim senin adına,allah bozmasın mutluluğunu,hiç ayırmasın sevdiğinden

vallahi yakismaniz ayri guzel ama elbisenin sana cok yakismasi ayri guzel cok guzel sade olmussun civil civil renkler Allah en kotu gununuzu boyle yapsin nice guzel yillar gecirin insallah

deryaa benim diyebilceklerimi tahmin edebiliyorsun dimi canım sen?? "sen anladın neler dediğimi kalbimi yüreğimi okuyorsun ve en iyi bilenlerdensin canımm.. Neyse ben birazdan yda yok yok geç oldu yarın sana bi mesaj attim teldenn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…