• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok korkuyorum yardm ltfen!!!! konusunu editlemi yerine getirdim

paranoyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
82
0
86
İstanbul
kızlar vajinamda yani içinde nası anlatcam bilmiom:utangac: ya aynayla baktığımda içine vajianamın içinin beyazlamış olduğunu gördüm.acaba akıntı mı die sildim falan yok diil.. sizde de böle bişi var mı?normal mi diil mi anlayamadımsenağlama cok korkuom yardım edin lütfen bana.acaba hep ölemiydi sonradan mı oldu anlamadım.senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
korkana kadar neden bi doktora görünmüorsun.....buraya yazıpta birilerinden medet ummandan daha mantıklı dimii.ya çok ciddi bi durumsa...

ilk kez duyuyorum yanma kasıntı falan var mı ? varsa mantar olabılır
nede olsa dr degılızkı ne kadar yardımcı olabılır bencede bır drkonus saglık ocagına gıt dr sor zaten onemlı bısıı ıse sana kadın doguma gıt derler

korkana kadar neden bi doktora görünmüorsun.....buraya yazıpta birilerinden medet ummandan daha mantıklı dimii.ya çok ciddi bi durumsa...

neden terslercesıne cvp verıosun anlamadım..benim durum da olan var mı die merak ettim o kadar...arkadaşlar eger ters cvp yazacaksanız hiç yazmayın lütfen...bende biliorum dr gitmeyi sadece manevi bi destek olarak burayı gördüm yazdım.bölüm jinokoloji diil mi?o zaman kimse yazmasın herkes dr gitsin.bu bölümde kalksın o zaman..

hani bir söz vardır: kedi şeyini görmüş, ben bu dertten ölürüm demiş:) diye aklıma geldi.:)

Back