Dudak Makyajı ok gzel bir krmz ruj markas istiyorum

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
kızlar çok güzel ve doğal çok fazla abartılı olmayan bir kırmızı ruj istiyorum..yanlız mat olsun , parlak ve çok fazla çekici olsun istemiyorum..kırmızı ruj kullanmaya genelde cesaret edemiyorum nedense ve hep pembe kullanıyorum fakat pembeden de çok sıkıldım..önerilerinizi bekliyorum kızlar..a.s.

avonun red 2000 diye kırmızı bi ruju var onu dene gayet güzel bir kırmızı
çok sağol canım..sende cevap yazmasan kimse yazmıcakmış valla Şeniz arkadaşım avon satıyor onun katoloğuna gırsat bulduğumda bakıcam merak ettim..şu relamlarda çıkan mı yoksa aynı zamanda dolgunluk veren rujmu canım?

yok canım reklamdaki rujdan değil bu saten görünümlü ruj galiba adı red 2000 kataloğa baktığında görürsün zaten çok güzel bi rengi var dudakta hoş duruyo

maybelline 701 red wizz
muhteşem mat ve kahvemsi çok hoş bir kırmızı

flormar 500 numarası dışı beyaz kapak
tam nar çiçeği rengi
eğer ten rengin beyazsa eminimki çok yakışacaktır
ben günlük olaraktaa kullanıyorum,kırmızı 321imle(ojemle) çok uyum sağlıyo
muhakkak dene fiyatıda uçuk değil çok güzel bi kırmızı mat değil can alıcı:KK66:

avon red 2000 çok güzel bir kırmızı. ayrıca sürümü de güzel tavsiye ederim.çevrende varsa temcilsi tester dene

Lancome- Red and Sensual Java.... : )

bu sanırım. ama yeterince mat değil bence bu :1no2:

lancome_redsensual003.jpg

uzun arayıslarımdan sonra ıstedıgım gıbı bır kırmızı ruj buldum umarım senınde ısıne yarar cecile 875 mat narcıcegı kırmızısı ruj resmını de cekıp koydum:KK69: $Kopyası Resim 016.jpg $Kopyası Resim 014.jpg $Resim 004.jpg

X