Dudak Makyajı ok gzel bir krmz ruj markas istiyorum

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
kesinlikle Shiseido tavsiye ederim.. gerçekten rujları çok güzel kırmızıları da öyle :)

Katilirim, bende de kirmizilar Shiseido, birinin adi Dragon digeri Valentine. Ikisi de guzel. Clinique'in de guzel bir kirmizisi vardi, adi flamenco sanirim. Shiseido dan daha yumusak suruluyor. Tabii hepsi bir kalem ya da firca ile surulmek istiyor. Surekli de kullanmadigim icin uzun sure gidiyor.
Son bir kirmizim da Chanel - Cambon.. O kadar guzel bir kirmizi degil.

Tabii bunlarin bir kismi hediye geldi. Ne yazik ki cok ucuz degiller. Ama benim de baska makyaj harcamam pek yok. bir concealer. Bir kac allik o kadar..

Ysl oldugunu soyledi

bende izledim lerzan mutluyu yüksek topuklşar programında bi kez hayran kaldım kırmızı rujuna sonra jerkes sordu twet attı falan o da markayı y'ile başlıyor L'ile bitiyor dedi benim aklıma ysl geldi ama ysl nin hangi nosu ruju mat olan kırmızısı dedi zaten ikitane var ton olarak biri shine biri mat dedi ama ysl'nin bir sürü kırmzıı tonu var hangisi ki çok merak ediyorum bunu ne zamandır netten de arıyorum ama bulamıyorum:KK31:

bende izledim lerzan mutluyu yüksek topuklşar programında bi kez hayran kaldım kırmızı rujuna sonra jerkes sordu twet attı falan o da markayı y'ile başlıyor L'ile bitiyor dedi benim aklıma ysl geldi ama ysl nin hangi nosu ruju mat olan kırmızısı dedi zaten ikitane var ton olarak biri shine biri mat dedi ama ysl'nin bir sürü kırmzıı tonu var hangisi ki çok merak ediyorum bunu ne zamandır netten de arıyorum ama bulamıyorum:KK31:

deborah markanın mat serısınde super kımızı rujlar var fıyatı 28 tl kesınlıkle bakın...

Avon'un 5 liralık kırmızı bir ruju vardı çok hoş bir renkti ayrıca buğday veya esmersen o ruj çok yakışıyor.

X