• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok gerginim

mor_salkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
470
2
96
İzmir
ya hanımlar bende şöyle bir durum var geceleri uyrken dişleimi çok sıkıyorum hadi onu gectim bi insan uyurken gözlerini sıkı sıkı yumarak uyurmu normal kapatırsın demi gözünü, bense sıkı sıkı bastıra bastıra yumuyorum ööle uykuya geçiyorum elimde deil hadi bunuda gectim uyurken elleri yumruk vaziyette sıkarak uyurmu bi insan yaa ne yapacagım bilmiorummm neden bööleyim kalktıgımda yorgun kalkıyorum ellerim gözerim çenem acıyor ne etsem bilemirum yaaa

bu kadarcıkmı yorum var kıslar temponuz düşmüş sanrm yokmu içinizde psikloji okuyan psikolog olan falan cidden cok kötü durumdayım yaa sürekli bu gerginlikten omuzlarım tutuluo basıl agrıyo omuzlarım agrıo ne edecem ben

ya hanımlar bende şöyle bir durum var geceleri uyrken dişleimi çok sıkıyorum hadi onu gectim bi insan uyurken gözlerini sıkı sıkı yumarak uyurmu normal kapatırsın demi gözünü, bense sıkı sıkı bastıra bastıra yumuyorum ööle uykuya geçiyorum elimde deil hadi bunuda gectim uyurken elleri yumruk vaziyette sıkarak uyurmu bi insan yaa ne yapacagım bilmiorummm neden bööleyim kalktıgımda yorgun kalkıyorum ellerim gözerim çenem acıyor ne etsem bilemirum yaaa

canım sana nasıl anlatsam bilmiyorum,düşlerimi gırcıtdatmıyorum,ama dişlerimi kitliyorum,hatta 3 kere dilimi bi keresi çok ağır şiddetli idi,dilim ezmişim,bir acıyla uyandım,az daha dilim kopuyodu,seni anlıyorum,ama sakın ilaç kullanma,rahatlamaya çalış,yürüyüş,dua,namaz..

Back