Örgü ok basit bombelili bebek patii ve yakadan bebek yelei

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
resmini koyarken... özenip yapmak isteyeceğimizi düşünmüyor musunuz :)

hani bunların tarifi yahu?

arkadaşlar nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum çünkü bunlar benim kızıma ilk ördüklerim:) yani ecemi işlerim patiği 25-30 sıra istediğiniz büyüklüğe göre haroşa örüyorsunuz burası topuk ve taban kıamı oluyor diyelim 25 ilmek başladınız 25 sıra haroşa ördünüz sonra 10 tane kesin 15 ilmek kalsın kalan ilmekleri 2-3 sıra düz daha sonra 2-3 sıra haraoşa şeklinde örün 8 düz sıra 7 haroşa sıra olucak bittikten sonra bombeleli tarafı alttan ve üstten büzdürerek dikin diğer tarafıda düz dikin üzerine ponponda yapabilirsiniz ama ben kokoş kızıma çiçek diktim hemde boncuklu:)

yeleğe gelince yakadan başladım 75 ilmek 3-4 sıra haroşadan sonra örnek diziliyor yani 3 ters bir düz örüyorsunuz ama düzü örerken 1 tanede arttırıyorsunuz 5 sıra bu işlemden sonra tekrara 3-4 sıra haroşa böyle göğüs hizasına inip kol lar, önler ve arka parçayı ayırarak kolları kesmiş oluyoruz alttaki örnekte zevkinize göre değişiklik gösterebilir benimki türkan şoray kirpiği
:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…