- Konu Sahibi anzer_bali
-
Ojenin çabuk kuruması için; öncelikle ojen ince yapılıysa; ince bir kat sür, 2. katı sürmeden önce yaklaşık 1-1buçuk dakika bekle ve 2. katı uygula. yoğun yapılı oje kullanıyorsan zaten orta kalınlıkta tek kat sürmen yetecektir. Kurutma önerilerime gelince... ellerini musluktan akan soğuk suyun altında bir kaç dakika tutabilirsin. Yada içinde bir kaç parça buz ve soğuk su olan bir kabın içine ojeli parmaklarını sokarak ojenin donmasını çabuklaştırabilirsin. Dikkat etmen gereken şey; musluktan akan su veya buz parçaları ojerlerine değmesin. Bu işlemler ojenin çabuk kurumasını sağlar ama bir yandan da ömrünü kısaltır. birkaç günde oje değiştiriyorsan bu işlemleri uygulayabilirsin. eğer 4-5 gün dursun dersen sabırla kendiliğinden kurumasını beklemen gerekir.
Birde oje kurutucu spreyler satılıyor ama ben pek tavsiye etmiyorum. Ojede hamurumsu bir yapı oluşturuyor.
Umarım işine yarar :)
Bende kendimce çözüm buldum çözümün adı buzdolabıbuzluğuna tutuyorum ellerimi kuruyo
Bende denedim işte konuyu açınca ama çok fena grip oldum zaten çok zayıf bir bünyem var :)
Rimmel'in ojeleri genelde çabuk kuruyor ondan da kullanabilirsin
Yaaa kötü olmuş o zaman en iyisi oje kurutucu sprey al sen grip riski de yok :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?