Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir de Flormar dene istersen, eğer onda sorun yaşamıyorsan sorun seçtiğin ojede değildir. Ama ben Golden Rose sürünce uzun süre kurumuyor, sonuç olarak da çizilmiş, bozulmuş oje kalıyor geriye. Ama kullanıyorum mecbur özellikle sarı renkte, kaliteli de buluyorum ama kurumuyor işte.:44:
Bir de Flormar dene istersen, eğer onda sorun yaşamıyorsan sorun seçtiğin ojede değildir. Ama ben Golden Rose sürünce uzun süre kurumuyor, sonuç olarak da çizilmiş, bozulmuş oje kalıyor geriye. Ama kullanıyorum mecbur özellikle sarı renkte, kaliteli de buluyorum ama kurumuyor işte.:44:
aksine benimde çoğunluk ojelerim hep golden rose paris tir şu piramit şeklinde ki ambalajından süper hızlı kuruyor benimkiler
bende anı sorunu flormar da yaşıyorum kurumak bilmiyor
rimmel london ojeleri süper hızlı kuruyor
aksine benimde çoğunluk ojelerim hep golden rose paris tir şu piramit şeklinde ki ambalajından süper hızlı kuruyor benimkiler
bende anı sorunu flormar da yaşıyorum kurumak bilmiyor
rimmel london ojeleri süper hızlı kuruyor