• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje'nin çabuk kuruması hakkında yardım..

ojeyi ince sürmek gerekiyo kızlar, özellikle 2 kat sürülecekse. arada ojelerimize oje çözücü dökmekte işe yarar :51:

Bende çoğu ojemi özellikle golden rose alıyorum kıvamı daha az akışkan olduğu için.. Ojede mi yanlış seçim yapıyorum acaba..?

Bir de Flormar dene istersen, eğer onda sorun yaşamıyorsan sorun seçtiğin ojede değildir. Ama ben Golden Rose sürünce uzun süre kurumuyor, sonuç olarak da çizilmiş, bozulmuş oje kalıyor geriye. Ama kullanıyorum mecbur özellikle sarı renkte, kaliteli de buluyorum ama kurumuyor işte.:44:

Bir de Flormar dene istersen, eğer onda sorun yaşamıyorsan sorun seçtiğin ojede değildir. Ama ben Golden Rose sürünce uzun süre kurumuyor, sonuç olarak da çizilmiş, bozulmuş oje kalıyor geriye. Ama kullanıyorum mecbur özellikle sarı renkte, kaliteli de buluyorum ama kurumuyor işte.:44:

İşte ben golden rose'ları sürerim hep belkide ondan yaşıyorum bu sorunu..
Diğer markalar bana sulu-sıvı geliyor kalitesiz gibi..

Bende çoğu ojemi özellikle golden rose alıyorum kıvamı daha az akışkan olduğu için.. Ojede mi yanlış seçim yapıyorum acaba..?

aksine benimde çoğunluk ojelerim hep golden rose paris tir şu piramit şeklinde ki ambalajından süper hızlı kuruyor benimkiler
bende anı sorunu flormar da yaşıyorum kurumak bilmiyor
rimmel london ojeleri süper hızlı kuruyor:34:

aksine benimde çoğunluk ojelerim hep golden rose paris tir şu piramit şeklinde ki ambalajından süper hızlı kuruyor benimkiler
bende anı sorunu flormar da yaşıyorum kurumak bilmiyor
rimmel london ojeleri süper hızlı kuruyor:34:

Bi deniyeyim onuda bakalım tavsiye eden 2. kişisin..

İlginç herkes farklı şeyler yaşamış ojelerle.:26: Golden Rose yoğun olduğu için kurumuyor diye düşünmüştüm ben de.:/

Rimmel London'u da hiç denemedim, ben de deneyeceğim....

Back