Ojeli namaz kılmak!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oje abdest geçirmez. Abdestiniz bozulduktan sonra yenilemek için ojeyi silip abdest almalısınız. Tüm gün ben tutarım abdestimi pırtlamam bile diyorsanız kılın canım. Ama ilk pirtta oje silinip abdest alınmalı namaz için. Yoksa olmaz. Güya abdest geçiren ojeler varmış ama bana saçma geliyor. Ojenin abdest geçirmeme sebebi tırnak üzerinde bir tabaka oluşturması. Bu tabaka isteğe bağlı silinebilecegi için üzerine abdest alınmaz. Mesela diş dolgusu ya da saç boyası için böyle bir şart yok. Onlar direkt vücut parçası oluyor mesela. Ama sizi iyi niyetli bulmadım resmen kardeşi kardeşe kırdırmak için başlık açmışsınız. Puanım 1

Namazın kuralları vardır. Birincisi Allah'ın karşısına olduğun gibi tertemiz çıkmak. Ojeyle Allah'ın verdiği tırnağı değiştirmiş oluyorsun. Her şeyin bir kuralı vardır burdaki arkadaşlara katılıyorum. Ayrıca abdest alırken su alta geçmiyor

Her yerin bir kuralı var değil mi?
Kamu çalışanıysanız kılık kıyafet yönetmeliğine uymanız gerekir, apartmanda yaşıyorsanız apartman yönetmeliğine uymanız gerekir, KK‘ya üye oluyorsanız kurallarına uymanız gerekir, Dinin de kuralları var uymanız gerekir ama sitede dini içerik yasak mesela, bu sebeple konu yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…