Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konadların en çok hangilerini önerirsiniz ojeler konusunda en çok bilgi sahibi olanlardan yardım bekliyorum
sitesini de inceledim ama nerden sipariş verildiğini de bulamadım zaten
diğerleri sanırım bugün burda değiller ben de bu konu hareket halindeyken burdan soruyim bari diye düşünmüştüm:78: teşekkür ederim yine de :78:
yetkili kişi geldi
ben hangi numaralı diskleri tavsiye edeceğinizi de öğrenmek istiyorum şimdi mail attım sitesine siparişi nasıl vereceğime dair
ben de hepsi benim olsun istediğim için bi soruyim dedim şunu mutlaka al denen var mı diye
peki o zaman bi şey daha var bunların fiyatları nedir acaba biliyo musunuz:26:
oha desem çok mu ayıp olur ki
Bunlar da bugün gelen törpülerim. :) Nasıl kıyıp da kullanacağım bilmiyorum, zaten metal törpü de kullanmam pek, kağıt törpü kullanırım. (Gitarcılar için özel TLP törpü kağıtları muhteşemdir, ben de Konservatuvar'ın klasik gitar bölümünde okuduğum için çok eskiden beri tırnaklarımı o kağıtlarla kısaltıp düzeltme alışkanlığım var.)
Çok şirinler değil mi? Hem önden hem arkadan görünüşlerindeki detaylara bayıldım! Yakından görmek için lütfen fotoğrafların üzerine tıklayın.
Eki Görüntüle 159430
Eki Görüntüle 159429
ozaman benim daha çook fırın ekmek yemem lazım :) bu zamana kadar fazla oje sürmüşlüğüm yoktur. ama bu aralar hevesliyim biraz :) öle renk renk güzel duruyo
Zaten sürdükçe süresi geliyor insanın, bir zaman sonra iyice alışkanlık yapıyor. Ojesiz tırnaklarla çıplak kalmışsın gibi hisediyorsun. :)
Bir de geçende bir yorum okudum, "makyajsızken bile tırnaktaki oje insanı bakımlı gösteriyor" diye, buna gerçekten inanıyorum ben de. Bakımlı eller makyajlı bir yüzden daha önemli bence. Makyajı da çok severim o ayrı, yani yanlış anlaşılmasın. :)
önce arayıp öğrenmek lazım sonra el elde baş başta geri dönmek de var
Ama bir defa alınıyor, evladiyelik yani. Ben biraz daha alıp kızımın çeyizine koyayım diyorum. :82:
topiğin hayırlı, uğurlu olsuuuun
watsons ya da gratislerde kibrit kutusu kadar paketlerde minik minik kopararak ayrılan kağı törpüler vardı, onlar işe yarar mı acaba, bir de cam törpü aldım ama daha kullanmadım:26:
ben de fırın fırın ekmek yemesi gerekenlerdenim:78::78:
kesinlikle çıplak gibi geliyor, evet o yorumu edenlerden biri bendim gerçekten de öyle oje süremediğimde mutlaka makyaj yapıyorum şimdi kendimi iyi hissetmek için
benim claires aramama dönmesin tabii
e yani o kittle mıydı neydi ojeli ellerin sahibine böyle çeyiz yakışır di mi
piggy paintler tr'ye de gelse keşke yakında
Sağol canımmm, topic olayı sizlerle güzel.
Ben görmedim o kağıtlardan, bence kesin işe yarar. Olmadı o sıfır numara su zımparası olayı çok işe yarıyor, alıp birbirine sürtüp inceltebiliyorsun istediğin gibi. Nalburlardaki en ucuz şey, çok alırdık öğrenciyken... :)
Piggy'ler gelsin de ne olur ucuz gelsin yaa... Göçtüm ben kızıma en zararsız ojeyi alacağım diye, kendime aldığım yabancı ojeleri alınabilecek en ucuz şekilde alıyorum ama Piggy'ler onların 2 misli hatta 3... Neyse başka almam herhalde, her renk aldım. Hoş hâlâ aklı benim ojelerde, bugün yatağımın üzerine oturmuş, önüne de kutuları almış, ojelerimi sayıyordu. :)))))
neyse ben o kağıtlardan deneyeyim yine de, hani beceriksizim bi yerimi kanatırım falan zımparayla
önce bir girsin de ülkeye, ancak öyle ucuzlar di mi bir de bazı sağlık sorunlarım nedeniyle sık değiştiremiyor ya da süremiyorum bazen oje şu sıralar, okuyunca gerçekten hoşuma gitti , piggyleri istiyoruzzz
bu arada sayıyor demişsin ya, gözümün önüne oje şişelerinden bir abaküs geldi birden