Oje tutmayan tırnak.. Var mı başına böyle bir şey gelen?

Aynen, ben de kalıcı düşünüyorum artık.

Yok ya, düşündüm şimdi öyle bir şey de yok. Garip..
Kupa ile çay / kahve icerken kupanın kulpundan tutarken tırnagın iç kısımda kalıp oje bardaga yapısıyor olabilir mi?
Bu davaya kendimi adadım. Oje gizemini çözmek icin senaryo üretmeye devam edecem ,

Kupa ile çay / kahve icerken kupanın kulpundan tutarken tırnagın iç kısımda kalıp oje bardaga yapısıyor olabilir mi?
Bu davaya kendimi adadım. Oje gizemini çözmek icin senaryo üretmeye devam edecem ,
Mümkün değil. Çayı ağzıma sürmem, kahve de ayda yılda bir. Fincanı da işaret parmağımla tutup orta parmağımla desteklerim zaten, yüzüğe değmez bile. Özveriniz için teşekkür ederim valla.

Sadece o tirnakta olması ilginç
Iyice gözlemle nerelere temas ettiğin gün içinde...olmadı doktora git belki nadir biseydir...
Bakkala ojesiz gitmemeyi ilk defa duydum :))

Rica ederim canım ama simdi bu olmadı. Tüm tezlerimi çürütürsen ben de doğaüstü sebeplerde ararım oje gizemini gece gece.. Korkutma beni

Hah geldı bır tane daha bılmıs senle tartışıp ban yemıcem bıktım senın gıbı her ota kokan böcekler den

Tartisip ban yemiyorsunuz yalniz.
Siz zaten ilk yorumunuzla bani hak etmissiniz. Hakaretlerinize gelmiyorum bile. Banlanmaniz icin baskasinin bir sey demesine gerek yok. Seviye yerlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…