- 3 Mart 2017
- 1.471
- 3.488
- 133
- 28
- Konu Sahibi CocoParisien
-
Normalde kimsenin yorumuna atlamam ama herseyi neden dine bagliyorsunuz herkes namaz kilmak yada abdest almak zorundami. Gusul almayan kisiler taniyorum yanlis ama banane? Tercih meselesi. Dovmeliye sorarsiniz ojeliye sorarsiniz. Belki inanci farkli. Konu ojenin tirnaktan cikmasi ve bunu bile dine baglamaniz cok sacma..2 3 kat sürüyor san eger oje kalıp seklınde kalkar bakımlı bırının bır ojeyı 2 3 günden fazla kullanmak ıstemesıde cok garıp geldı bana abdest almıyormusunuz?
Hah geldı bır tane daha bılmıs senle tartışıp ban yemıcem bıktım senın gıbı her ota kokan böcekler denNormalde kimsenin yorumuna atlamam ama herseyi neden dine bagliyorsunuz herkes namaz kilmak yada abdest almak zorundami. Gusul almayan kisiler taniyorum yanlis ama banane? Tercih meselesi. Dovmeliye sorarsiniz ojeliye sorarsiniz. Belki inanci farkli. Konu ojenin tirnaktan cikmasi ve bunu bile dine baglamaniz cok sacma..
Ben ne diyorum, siz ne diyorsunuz Allah aşkına? Hayır, namaz abdesti almıyorum. Namaz da kılmıyorum. Ha elhamdülillah Müslüman'ım ama yapacağım ibadet benimle yaradan arasındadır. Kusura bakmayın(!)2 3 kat sürüyor san eger oje kalıp seklınde kalkar bakımlı bırının bır ojeyı 2 3 günden fazla kullanmak ıstemesıde cok garıp geldı bana abdest almıyormusunuz?
Yok umrumda olduğumdan sormadım bakımlısınız ya hanı ondan sordumBen ne diyorum, siz ne diyorsunuz Allah aşkına? Hayır, namaz abdesti almıyorum. Namaz da kılmıyorum. Ha elhamdülillah Müslüman'ım ama yapacağım ibadet benimle yaradan arasındadır. Kusura bakmayın(!)
Ya ben de hiç anlamadım ki. Tırnaklarım çok hızlı uzar. Kaç kere sağlam tırnak gelirdi alttan. Hiç yüzük takmıyorum, o da mümkün değil. Bir sonraki sefer kuaförde yaptırmayı düşünüyorum, bakalım o zaman da aynı şey olacak mı.Çok enteresan.. hayır bu durum bi süre olur geçer anlarım tırnak yüzeyi yıpranmıştır falan derim ama 4 5 aya tırnak uzaya uzaya yenilenir bile bence. Alttan sağlamı gelmesi gerekirdi. Bilemedim sürüş şeklinizde bi sorun olabilir mi yada sadece o tırnağın maruz kaldığı bi fiziksel bişey sürekli yüzük takıp çıkarırken sürtüyor falan olabilir misiniz
Gece gece canınız sıkılmış, polemik arıyorsunuz anladığım kadarıyla. Giremeyeceğim üzgünüm.Yok umrumda olduğumdan sormadım bakımlısınız ya hanı ondan sordumyanı dedım acaba bır oje ıle kaç gün gecırıyot ona gore hesablıcaktım üzgünüm
Evet sizin gibiler namaz kilmayana kotu gozle baktigi icin evet bizi cekemiyosun normalHah geldı bır tane daha bılmıs senle tartışıp ban yemıcem bıktım senın gıbı her ota kokan böcekler den
Ya evliyse?Parmağın nişanlanmak istiyor olabilir
Sen gıt sözlünle ılgılen elden gıtmesınEvet sizin gibiler namaz kilmayana kotu gozle baktigi icin evet bizi cekemiyosun normal
Acaba bu sorunu yasadigin birkac aydir ilgilendigin bir hobin, isin vs var mi. Farkinda olmadan o tirnaginla ısı, soğuk veya herhangi bir kimyasal ile temas ediyor olabilir misin. Ya da parmagına takı takıyorsan o da etkiliyebilir. Ben sorunum tırnagında degil de dısarıdan tırnagınla etkilesime gecen herhangi birseyle ilgili oldugunu dusundum.Ben ne diyorum, siz ne diyorsunuz Allah aşkına? Hayır, namaz abdesti almıyorum. Namaz da kılmıyorum. Ha elhamdülillah Müslüman'ım ama yapacağım ibadet benimle yaradan arasındadır. Kusura bakmayın(!)
Benim bilimsel açıklamam buraya kadardı...Ya evliyse?
Parmağın nişanlanmak istiyor olabilir
Bekarım. Parmağım istiyorsa da ben istemiyorum yahu.Ya evliyse?
Parmağı tut kalabalığa gösterir size adayı deyip, geyiği bitiriyorumBekarım. Parmağım istiyorsa da ben istemiyorum yahu.Hem daha adayım bile yok.
Aynen, ben de kalıcı düşünüyorum artık.Oje sürmeden önce törpülerin yüzeğinde yağ alıcı bölüm var, onunla bir temizleyin derim.
Ayrıca bu kadar oje seviyorsanız, kalıcı yaptırın.
Üzerne kendiniz 2 günde bir renk değişir, diğer günlerde sadece silerek kullanırsınız.
Bayağı kolaylık.
Yok ya, düşündüm şimdi öyle bir şey de yok. Garip..Acaba bu sorunu yasadigin birkac aydir ilgilendigin bir hobin, isin vs var mi. Farkinda olmadan o tirnaginla ısı, soğuk veya herhangi bir kimyasal ile temas ediyor olabilir misin. Ya da parmagına takı takıyorsan o da etkiliyebilir. Ben sorunum tırnagında degil de dısarıdan tırnagınla etkilesime gecen herhangi birseyle ilgili oldugunu dusundum.
Mesela calisiyorsundur, pcde yazı yazerken o parmaginin baktigi yerde ısıtıcı bir cihaz vardir bu sebepten oluyordur gibi..
Ay yüzük parmağı kalabalığa tutulmaz ki, millet başka bir şey anlar maazallah.Parmağı tut kalabalığa gösterir size adayı deyip, geyiği bitiriyorum
Ciddi ciddi kalıcıyı düşünün derim.
Ya da en azında baz olarak koruma yaptırın.
Abdest konusuna gelirsek, kalıcı oje abdest geçiriyor çünkü hava geçiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?