• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Sandığımda Neler Var?

ojesandigi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
155
1
46
Edirne
Merhaba arkadaşlar belki bloguma bir yerlerde rastlamışsınızdır ancak hala rastlamayana fikirler vermek açısından artık buradan da yapmış olduğum manikürleri paylaşacağım. Ürünler hakkındaki yorumlarımı merak edenler lütfen bloguma :)

Bugün sizlere daha önce yapmış olduğum inekli manikürümü göstermek istiyorum :)

IMG_2748_picnik.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu manikürümde ise sayılı kez yaptığım (saedce 3 kez ki bu 3.ü) French'i göstermek istiyorum arkadaşlar :) Buyrun bakalım beğenecek misiniz? Ayrıntılar için tam linkim:
DSCF0907.JPG

Merhaba sevgili KK üyeleri. Bugün sizlere güllü manikürümü göstermek istiyorum. Ayrıntılı yazım ve ilham videom şu linkte mevcut:

DSCF1120.JPG

Son düzenleme:
Merhaba sevgili KK üyeleri:) Bugün sizlere Galaksi ilhamlı manikürümü göstermek istedim. Tırnaklar kısa olunca bu kadar oluyor :) Ayrıntılar için TIKTIK:)

IMG_3007.JPG

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar daha önce yazdığım yazılardan blog yönlendirmelerim bilmediğim bir kuraldan ötürü silindi ben de sıvadım kolları KK'nın simgesini ve yönlendirmesini bloguma taşıdım :) Ne kadar hoş oldu değil mi? :))

Eklentiler

• $cats.jpg
    $cats.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 103
Merhaba arkadaşlar bu güzel haftasonu hepinize şeker gibi bir oje göstermek istiyorum. Süsledim püsledim bu fotoğrafı ben :)) Daha fazlası ve orjinal rengi görmek için blogumu ziyaret edebilirsiniz:)
DSCF1046.JPG

Canım KK üyelerine güzel bir öğleden sonu geçirmelerini diler ve Avon'un bu muhteşem rengini sizlere itinayla sunarım :)) Çok memnun kaldığım bu renk şu an katalogta mevcut :) Yorumlarınızı beklerim :)
Ojemizin diğer özellikleri için :
IMG_3065.JPG

merhaba arkadaşlar her ne kadar hiç yorum gelmese de birkaç arkadaşımın beğenisini almak beni memnun ediyor :) Ben de paylaşıma devam ediyorum. Bu kez sizlere UP temalı tırnaklarımı göstermek istiyorum. Colleen ojeleri seviyorum ancak bu rengi çok dalgalı görünebiliyor :( Dalgasını yok etmek için uğraşmıştım biraz. İşte fotoğrafııı :)

IMG_3089.JPG

Merhaba arkadaşlar bu güzel tatil gününün hepinize iyi gelmesi dileğiyle güne başlamak istedim :) Çok önceden yaptığım bu manikürü bilgisayarda bulunca altın bulan madenci gibi hissettim kendimi :) Çünkü şu sıra nedendir bilmem bir oje sürmeme tırnakları parlatıcıya bulayıp gezme isteği falan var üstümde temiz tırnaklar, şeffaflık hoşuma gider oldu:) Nerde benim sarılarım yeşillerim :) Neyse neyse bu baskıları yenilikmarketi.com dan gelen disklerden biriyle yapmıştım. Ojemi ise çok seviyorum. Baharlık bir kazağımla aynı renk ve çok güzel kombin oluyorlar :) İşte manikürüm :)) Umarım beğenirsiniz :)

DSCF1139.JPG

DSCF1140.JPG

DSCF1141.JPG

DSCF1142.JPG

DSCF1143.JPG

DSCF1144.JPG

DSCF1145.JPG

DSCF1147.JPG

)[/url]

Son düzenleme:
cok guzel olmus canım .bayılıyorum su sıralar desenlı tırnaklara .
desen çılgınlıgı sımdı dudaklarda da var .:52:

Canım KK üyelerine güzel bir öğleden sonu geçirmelerini diler ve Avon'un bu muhteşem rengini sizlere itinayla sunarım :)) Çok memnun kaldığım bu renk şu an katalogta mevcut :) Yorumlarınızı beklerim :)
Ojemizin diğer özellikleri için :xxxxx
IMG_3065.JPG

ayy bunun rengı muhtesem .yazın bronz ten de cok hos gounur .nosunu ogrenebilirmiyim ?

canım sence su goruntuyu nasıl elde edebılırız ?

Eklentiler

• $557855_201073203342441_100003192879874_319820_782830253_n.jpg
    $557855_201073203342441_100003192879874_319820_782830253_n.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 93
canım sence su goruntuyu nasıl elde edebılırız ?

Tatlım bunu not alıyorum uygulamalı da anlatacağım daha sonra ama kısaca şöyle anatayım...

Eğer ojen matsa tamamen tırnaklarına uyguladıktan sonra şeffaf bir oje yardımıyla ucuna french yapabilirsin
Ha eğer ojen normal parlak bir ojeyse ucunu bir bantla kapatıp matlaştırıcı sürebillirsin :))

Merhaba arkadaşlar baharı karşıladığımız ve her yerde 23 Nisan coşkusunun olduğu şu günlerde öncelikle ATAMIZA çocuklara bu güzel günü bıraktığı için, sonrasında ise Atamızın mirasını yaşatan tüm dünya çocuklarına teşekkür ediyorum ve günün manikürüne geçiyorum :)
İşte bu toz pembe Gabrini New Collection oje beni can evimden vurdu kalbimi çaldı :) Bayıldım resmen, zaten iki kat bile yeterli oluyorsa böyle bir renge söylenecek çok söz yok :) N01 numaralı bu ojemi çoğunuzun beğeneceğini ümit ediyorum :)) Bol ojeli güzel günler dilerim :))

DSCF1124.JPG

DSCF1125.JPG

DSCF1126.JPG

DSCF1127.JPG

DSCF1128.JPG

DSCF1129.JPG

xxxxx

Merhaba arkadaşlar birkaç mail gelmişti baya önce noktalarını şekillerini neyle yapıyorsun diye ben de daha önce sizlere anlatacağımın sözünü vermiştim :) Gün bu gündür diyorum ve işte benim dotting tool olarak kullandığım çizgi nokta vs araçlarım!
IMG_3318.JPG

yok yok yanlış görmediniz ! Bu bizim bildiğimiz güzel yazı dersinde kullanılan "hokka mürekkep dolma kalem uçları ve kalemi " 4'lemesinin uçları ve kalemi :) Dotting tool almayı çok düşündüm ancak fazla masrafa gerek yok dedim ve öğrenci aklıyla kendimi attığım kırtasiyeden işte bunlarla çıktım :) Aylar oldu alalı ancak anlatma fırsatını bulamadım bir türlü. Ayrıca bir dotting tool parasına benim boy boy hem yuvarlak hem düz uçlarım oldu :) eee o zaman ne yapıyoruz hemmen bir kırtasiyeye gidipTürk işi dotting toollarımızı satın alıyoruz :)
IMG_3319.JPG

IMG_3321.JPG

IMG_3329.JPG

Back