Yazıldı mı okumadım .Kızlar benim derdime de bir atıverin. Oje sürmeyi seven biriyim ama özellikle kırmızıyı bordoyu sık sık süremiyorum. Sebebi de asetonla silmeme rağmen az da olsa kalıyor. Boy abdesti alındığında iğne ucu kadar bile su değmeyen yer kalmamalı deniyor bu doğru mu? Siz nasıl yapıyorsunuz, asetonum mu iyi değil acaba?
Yazıldı mı okumadım .
Elinizde ince çorap varsa , asetonu çoraba döküp tırnaklarınızı temizlemeyi deneyin , cok daha kısa sürede çıkıyorlar .
Bu 2 yöntem ilginçmiş,ilk defa duydum,deneyecem sağolsunIslak mendile asetonu dökerek çıkarırsanız rahatlıkla temizleniyor. Biraz fazla aseton harcanıyor ama olsun...
Bardakları elde, tencereleri ayaklarımla yıkarım artıkGit bulaşık yıka geçer
Evet neden ki, oje sürmek günah mı diyeceksiniz, demeyin sakınBoy abdesti için mi ojeyi sıkıntı yapıyorsun
Ayaklarinla iki kilim tepele birşey kalmazBardakları elde, tencereleri ayaklarımla yıkarım artık
Evet neden ki, oje sürmek günah mı diyeceksiniz, demeyin sakın
Rica ederim ,Bu 2 yöntem ilginçmiş,ilk defa duydum,deneyecem sağolsun
Bu 2 yöntem ilginçmiş,ilk defa duydum,deneyecem sağolsun
Bu yöntem daha çok simli ojeler için tavsiye ediliyor. Simli ojeyi çıkarmak ölüm gibi. Ama bende simli oje kullandığımda söylediğiniz yöntemi kullanırım ve rahatlıkla çıkar. Özellikle Golden Rose jolly jewels serisi için.Ben internetten bir yöntem görmüştüm canım. Umarım anlatabilirim.
Pamukları asetonla ıslatıp her bir tırnağının üstüne ayrı ayrı koyuyorsun. Yine tırnağını kaplayacak şekilde folyoyla tamamen sarıyorsun. yaklaşık 5-10 dk. bekliyorsun. Bu arada hafiften ısınma oluyormuş sorun yapılmamalıymış
Sonra hafifçe sıyırarak folyoları çıkarıyosun. Oje kalıp gibi pamukta kalıyormuş. Resimlerini de ekledim canım.
Dün asetonlu pamuğu tırnakta 1-2 dk kadar beklettim sonra bastırıp çıkardım,sorun olmadı ama rengi kremdi ojenin.Onda zaten sorun yok ama koyu olanları çıkarınca paylaşırım, en çok çorapla silme fikri yattı aklımaDenediğiniz yöntemler olursa ve işe yararsa konunuza da yazarsanız sevinirim.
Kızlar benim derdime de bir atıverin. Oje sürmeyi seven biriyim ama özellikle kırmızıyı bordoyu sık sık süremiyorum. Sebebi de asetonla silmeme rağmen az da olsa kalıyor. Boy abdesti alındığında iğne ucu kadar bile su değmeyen yer kalmamalı deniyor bu doğru mu? Siz nasıl yapıyorsunuz, asetonum mu iyi değil acaba?
bulasık yıkadıktan sonra cıkıyoKızlar benim derdime de bir atıverin. Oje sürmeyi seven biriyim ama özellikle kırmızıyı bordoyu sık sık süremiyorum. Sebebi de asetonla silmeme rağmen az da olsa kalıyor. Boy abdesti alındığında iğne ucu kadar bile su değmeyen yer kalmamalı deniyor bu doğru mu? Siz nasıl yapıyorsunuz, asetonum mu iyi değil acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?