Oje kullananlar bakabilir mi?

Islak mendile asetonu dökerek çıkarırsanız rahatlıkla temizleniyor. Biraz fazla aseton harcanıyor ama olsun...

Yazıldı mı okumadım .
Elinizde ince çorap varsa , asetonu çoraba döküp tırnaklarınızı temizlemeyi deneyin , cok daha kısa sürede çıkıyorlar .

Yazıldı mı okumadım .
Elinizde ince çorap varsa , asetonu çoraba döküp tırnaklarınızı temizlemeyi deneyin , cok daha kısa sürede çıkıyorlar .
Islak mendile asetonu dökerek çıkarırsanız rahatlıkla temizleniyor. Biraz fazla aseton harcanıyor ama olsun...
Bu 2 yöntem ilginçmiş,ilk defa duydum,deneyecem sağolsun

Bardakları elde, tencereleri ayaklarımla yıkarım artık

Evet neden ki, oje sürmek günah mı diyeceksiniz, demeyin sakın
Ayaklarinla iki kilim tepele birşey kalmaz koyu ojeler için asetonlar var ise yarr pahali da değil :)

Ben internetten bir yöntem görmüştüm canım. Umarım anlatabilirim.
Pamukları asetonla ıslatıp her bir tırnağının üstüne ayrı ayrı koyuyorsun. Yine tırnağını kaplayacak şekilde folyoyla tamamen sarıyorsun. yaklaşık 5-10 dk. bekliyorsun. Bu arada hafiften ısınma oluyormuş sorun yapılmamalıymış
Sonra hafifçe sıyırarak folyoları çıkarıyosun. Oje kalıp gibi pamukta kalıyormuş. Resimlerini de ekledim canım.

Eklentiler

• cg.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 114
  • IMGP1343.JPG
    80,2 KB · Görüntüleme: 97
Soyleyen oldu mu bilmiyorum sma yirtilan kulotlu çoraplariniza aseton dokup ojenizi silerseniz hic leke kalmaz :)

flormarın koyu renk oje çıkarıcı asetonu varmış. önermişlerdi ben almadım.

Bende önce parlatici üstünede koyu renk ojemi sürüyorum ama su ince çorap fikri çok ilginç geldi hemen deniycem merak ettim

Eskimiş kaçmış eski ince çoraplarınızla halledin bu işi, oje manyağı biri olarak şiddetle tavsiye ederim. Kırmızı ojeyi sık sık sürerim ve çorapla hemencecik çıkarırım. Çorabın lastik kısmıyla ama. Deneyin ve görün.

Bu yöntem daha çok simli ojeler için tavsiye ediliyor. Simli ojeyi çıkarmak ölüm gibi. Ama bende simli oje kullandığımda söylediğiniz yöntemi kullanırım ve rahatlıkla çıkar. Özellikle Golden Rose jolly jewels serisi için.

Folyoyla sarmak yerine bol asetonlu pamuğu tırnakta bi dakika tutunca da aynı şekilde söküyor. Ama pamuğu sürterek silindiğinde asetonu tırnak almadan çekip duruyoruz. Azıcık üstünde erimesini bekleyince söküyor.

Denediğiniz yöntemler olursa ve işe yararsa konunuza da yazarsanız sevinirim.
Dün asetonlu pamuğu tırnakta 1-2 dk kadar beklettim sonra bastırıp çıkardım,sorun olmadı ama rengi kremdi ojenin.Onda zaten sorun yok ama koyu olanları çıkarınca paylaşırım, en çok çorapla silme fikri yattı aklıma

Gülşah aseton der susarım

kutu şeklinde asetonlar var
içinde sünger var
içine parmağını sokuyorsun çeviriyorsun o zaman siliyor

bulasık yıkadıktan sonra cıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…