• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje kullananlar bakabilir mi?

Islak mendile asetonu dökerek çıkarırsanız rahatlıkla temizleniyor. Biraz fazla aseton harcanıyor ama olsun...

Kızlar benim derdime de bir atıverin. Oje sürmeyi seven biriyim ama özellikle kırmızıyı bordoyu sık sık süremiyorum. Sebebi de asetonla silmeme rağmen az da olsa kalıyor. Boy abdesti alındığında iğne ucu kadar bile su değmeyen yer kalmamalı deniyor bu doğru mu? Siz nasıl yapıyorsunuz, asetonum mu iyi değil acaba?
Yazıldı mı okumadım .
Elinizde ince çorap varsa , asetonu çoraba döküp tırnaklarınızı temizlemeyi deneyin , cok daha kısa sürede çıkıyorlar .

Yazıldı mı okumadım .
Elinizde ince çorap varsa , asetonu çoraba döküp tırnaklarınızı temizlemeyi deneyin , cok daha kısa sürede çıkıyorlar .
Islak mendile asetonu dökerek çıkarırsanız rahatlıkla temizleniyor. Biraz fazla aseton harcanıyor ama olsun...
Bu 2 yöntem ilginçmiş,ilk defa duydum,deneyecem sağolsun :KK68:

Bardakları elde, tencereleri ayaklarımla yıkarım artık:KK45:

Evet neden ki, oje sürmek günah mı diyeceksiniz, demeyin sakın:KK43:
Ayaklarinla iki kilim tepele birşey kalmaz :D koyu ojeler için asetonlar var ise yarr pahali da değil :)

Ben internetten bir yöntem görmüştüm canım. Umarım anlatabilirim.
Pamukları asetonla ıslatıp her bir tırnağının üstüne ayrı ayrı koyuyorsun. Yine tırnağını kaplayacak şekilde folyoyla tamamen sarıyorsun. yaklaşık 5-10 dk. bekliyorsun. Bu arada hafiften ısınma oluyormuş sorun yapılmamalıymış:KK66:
Sonra hafifçe sıyırarak folyoları çıkarıyosun. Oje kalıp gibi pamukta kalıyormuş. Resimlerini de ekledim canım.

Eklentiler

• cg.jpg
    cg.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 114
  • IMGP1343.JPG
    IMGP1343.JPG
    80,2 KB · Görüntüleme: 97
Soyleyen oldu mu bilmiyorum sma yirtilan kulotlu çoraplariniza aseton dokup ojenizi silerseniz hic leke kalmaz :)

Bende önce parlatici üstünede koyu renk ojemi sürüyorum ama su ince çorap fikri çok ilginç geldi hemen deniycem merak ettim

Eskimiş kaçmış eski ince çoraplarınızla halledin bu işi, oje manyağı biri olarak şiddetle tavsiye ederim. Kırmızı ojeyi sık sık sürerim ve çorapla hemencecik çıkarırım. Çorabın lastik kısmıyla ama. Deneyin ve görün.:cool:

Ben internetten bir yöntem görmüştüm canım. Umarım anlatabilirim.
Pamukları asetonla ıslatıp her bir tırnağının üstüne ayrı ayrı koyuyorsun. Yine tırnağını kaplayacak şekilde folyoyla tamamen sarıyorsun. yaklaşık 5-10 dk. bekliyorsun. Bu arada hafiften ısınma oluyormuş sorun yapılmamalıymış:KK66:
Sonra hafifçe sıyırarak folyoları çıkarıyosun. Oje kalıp gibi pamukta kalıyormuş. Resimlerini de ekledim canım.
Bu yöntem daha çok simli ojeler için tavsiye ediliyor. Simli ojeyi çıkarmak ölüm gibi. Ama bende simli oje kullandığımda söylediğiniz yöntemi kullanırım ve rahatlıkla çıkar. Özellikle Golden Rose jolly jewels serisi için.

Folyoyla sarmak yerine bol asetonlu pamuğu tırnakta bi dakika tutunca da aynı şekilde söküyor. Ama pamuğu sürterek silindiğinde asetonu tırnak almadan çekip duruyoruz. Azıcık üstünde erimesini bekleyince söküyor.

Denediğiniz yöntemler olursa ve işe yararsa konunuza da yazarsanız sevinirim.
Dün asetonlu pamuğu tırnakta 1-2 dk kadar beklettim sonra bastırıp çıkardım,sorun olmadı ama rengi kremdi ojenin.Onda zaten sorun yok ama koyu olanları çıkarınca paylaşırım, en çok çorapla silme fikri yattı aklıma :KK25:

Kızlar benim derdime de bir atıverin. Oje sürmeyi seven biriyim ama özellikle kırmızıyı bordoyu sık sık süremiyorum. Sebebi de asetonla silmeme rağmen az da olsa kalıyor. Boy abdesti alındığında iğne ucu kadar bile su değmeyen yer kalmamalı deniyor bu doğru mu? Siz nasıl yapıyorsunuz, asetonum mu iyi değil acaba?

Gülşah aseton der susarım :cool:

kutu şeklinde asetonlar var
içinde sünger var
içine parmağını sokuyorsun çeviriyorsun o zaman siliyor

bulasık yıkadıktan sonra cıkıyo :KK37:

Back