Oje kullananlar bakabilir mi?

Aynen ben de öyle yapıyorum ama kalıyor yine de. Flormarın ojeleri var ben de genelde bir de goldenin. belki onlardan oluyordur[/QUOTE]

Kesinlikle pastel ve notteyi oneririm...

Bir arkadaşımın tırnakları çok yumuşak, normal oje aynen söylediğin şekilde kalkıyor tırnağından.Anlattığın şeyi çok iyi anladım o yüzden

Asetondan ziyade ojenin kalitesiyle ilgili. 2-3 kez silinince çıkan ağır ojelerdense o oje berbattır.

Alta parlatıcı sürünce ertesi gün olduğu gibi soyuluyor benim ojeler.
Ben farklı bir yöntem kullanıyorum. 10 tane incecik, tırnağı kaplayacak kadar pamuk parçacığı alıyoruz. Bunları asetonlayıp her tırnağın üstüne yapıştırıveriyoruz. Bi dk kadar bekleyip pamuğu bastırarak sıyırıyoruz. İğne ucu kadar ojeli nokta kalmıyor.

Sorma ben ayak parmağımı hiç söylemedim bile, o hiç çıkmıyor ki

Parlatıcı önermiş arkadaşlar mantıklı bende deneyeceğim Ayak dert eller bir şekilde çıkıyor törbüyle falan ama ayak tırnakları resmen deriye yapışıyor gibi hiç temiz çıkmıyor bir yerinde illa kalıyor o da sinir ediyor takıntı haline geldiOje sürmeden de duramam

Baya dertli varmış oje konusunda kızlar
Ben ilk iş ojelerimi değiştiriyorum pastel marka alıyorum,
Sonra en alta parlatıcı sürüyorum,
Ayaklara da asetonlu pamuğu bantlıyorum,beklettikten sonra siliyorum.
İnşallah işe yarar
Herkesten bişe kapıp derledim topladım

gerçekten işe yarıyormu yarıyosa bende alayım
sürdükten sonra ille bir iş çıkıyor bozuluyor ojem

Evet canım benim hayatımı kurtardı valla. Zaten pahalı değil yalan olmasın 3,5-4 tl ye mi almıştım hatırlamıyorum. Az kaldı hatta yeniden alacağım. Eve gidince tam ismini şeklini şemalini yazarım sana :) pempe bi deodorant şişesi gibi. Bayatlamış kuruması zor ojemi bile kuruttu. :)

Sürmeden önce tırnağınıza tırnak cilası sürüp kurumasını bekleyin, ojeyi onun üstüne sürün. Bulaşmadan çıkar.

Abdest olur mu olmaz mı kısmı konusunda yorum yapamıyorum bu işleri bilmeyen biri olarak.

koyu renk oje çıkarıcı asetonlar bende çok işe yarıyor kullanmadıysanız tavsiye ederim

koyu renk oje çıkarıcı asetonlar bende çok işe yarıyor kullanmadıysanız tavsiye ederim
Asetonların böyle çeşitleri var mı? Kara cahilim ben yahu, araştırcm sağolun

Git bulaşık yıka geçer

Alttaan bi kat seffaf sürüyorum astar niyetine. Hatta onu surerken biraz daha kenarlara tasirarak yapiorun. Sinra kirmiziyi sürüp kenarlari temizliorum. Silince hoppp ucup gidicek:-D

Bende zemine parlatıcı sürerim.2 kat oje üstte..o renkleri kullaniyorum bende.tirnakta ne iz ne bişi kaliyo

Inanir misiniz gunlerdir bunu dusunuyorum. Hadi el tirnaklarini bir sekilde idare edebiliyorum ama sandalet, terlik giydigim zaman ayak tirnaklari ojesiz olmuyor. Sirf bu yuzden uzun suredir babetlerle idare ediyorum ama artik biktim.

Parlaticiyi ben de bilmiyordum, deneyecegim hemen. Iyi ki acmissiniz konuyu benim cok isime yaradi.

3 kez pamukla sil canım üst üste bişi kalmaz bende de şuan bordo var hatta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…