- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
- 198
gerçekten işe yarıyormu yarıyosa bende alayımBen ilk bim de keşfettim oje kurutucuyu cahilliğime verinSüper bişi anında kurutuyor. Sprey biraz uzaktan sıkıyorsunuz dakikalarca bekleyeceğinize sizi daha sabırlı yapabiliyor
Bir arkadaşımın tırnakları çok yumuşak, normal oje aynen söylediğin şekilde kalkıyor tırnağından.Anlattığın şeyi çok iyi anladım o yüzdenBende bu konuda şöyle çözüm buldm.
Marka ojeler gerçekten kaliteli.neyapsan çıkmyor.bende avon aldm resmen silikon gbi duruyor.2 3 .gününde kendlgndn çkyor.yapıştırıcıları kaldırırsın ya böyle aynı onun gbi.tarif edmdm pek
Kızlar benim derdime de bir atıverin. Oje sürmeyi seven biriyim ama özellikle kırmızıyı bordoyu sık sık süremiyorum. Sebebi de asetonla silmeme rağmen az da olsa kalıyor. Boy abdesti alındığında iğne ucu kadar bile su değmeyen yer kalmamalı deniyor bu doğru mu? Siz nasıl yapıyorsunuz, asetonum mu iyi değil acaba?
Sorma ben ayak parmağımı hiç söylemedim bile, o hiç çıkmıyor ki
gerçekten işe yarıyormu yarıyosa bende alayım
sürdükten sonra ille bir iş çıkıyor bozuluyor ojem
Kızlar benim derdime de bir atıverin. Oje sürmeyi seven biriyim ama özellikle kırmızıyı bordoyu sık sık süremiyorum. Sebebi de asetonla silmeme rağmen az da olsa kalıyor. Boy abdesti alındığında iğne ucu kadar bile su değmeyen yer kalmamalı deniyor bu doğru mu? Siz nasıl yapıyorsunuz, asetonum mu iyi değil acaba?
Asetonların böyle çeşitleri var mı? Kara cahilim ben yahu, araştırcm sağolunkoyu renk oje çıkarıcı asetonlar bende çok işe yarıyor kullanmadıysanız tavsiye ederim
Git bulaşık yıka geçerKızlar benim derdime de bir atıverin. Oje sürmeyi seven biriyim ama özellikle kırmızıyı bordoyu sık sık süremiyorum. Sebebi de asetonla silmeme rağmen az da olsa kalıyor. Boy abdesti alındığında iğne ucu kadar bile su değmeyen yer kalmamalı deniyor bu doğru mu? Siz nasıl yapıyorsunuz, asetonum mu iyi değil acaba?
Asetonların böyle çeşitleri var mı? Kara cahilim ben yahu, araştırcm sağolun
3 kez pamukla sil canım üst üste bişi kalmaz bende de şuan bordo var hatta :)Kızlar benim derdime de bir atıverin. Oje sürmeyi seven biriyim ama özellikle kırmızıyı bordoyu sık sık süremiyorum. Sebebi de asetonla silmeme rağmen az da olsa kalıyor. Boy abdesti alındığında iğne ucu kadar bile su değmeyen yer kalmamalı deniyor bu doğru mu? Siz nasıl yapıyorsunuz, asetonum mu iyi değil acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?