oje ariyorum

aysegul1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
88
9
98
Bursa
Merhaba,bursada elden, oje ariyorum ama uygun fiyata..yani kullanilmista olabilir:)uygun olursa hni 50 kurustan falan 20,30 tane almak istiyoum....ilgilenen cikar insallah:)

Canim bende renk renk bir suru oje var ve makyaj malzemeleri marka rimel krem fondeten transparan iki renk far cift tarafli.nail art oje hepsini 20 tl ye gonderirim ojelerin hepsi dolu.

20 30 taneyi napıcan...birde açılmış oje pek guzel olmaz defalarca kullanıldıysa tabi...

Canim benim simdi tek tek fotograf yuklemek sikinti biliyosun ben renkleri yaziyim sana hepsi de bilindik marka.ojeler pembe tonlarindan kahve tonlarina sari mavi yesil ve tonlari et rengi daha bi cokk

yalniz ben istanbuldayim canim sikinti olmaz.kargoyla bi gunde elinde ve guvensizligin de.olmasin benden alisveris yapan uyeler beni bilir.

Canim istanbuldayim ama dedigim gibi guven problemin olmasin hemen kargolarim sabah su an sayisini bilmiyorum ama baya cok tabi yaninda oriflamenin.krem fondeteni iki tane transparan goz fari marka rimel bir tane cift tarafli nail art oje ben sadece nail art ojeyi 15 e almistim canim hepsini toplu veriyorum.

ptt hesabi derken adima soyadima gonderirsin
canim meliha arslan kasimpasa merkez postahanesi beyoglu istanbul hep oyle vanim bende dun alisveris yaptim burdan daha hep.oyle kargo parasi falan.hep oduyoruz.maalesef ama inan gondericeklerime deger hepsi temiz bir ya da iki.kez.kullanilmis urunler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…