Cilt Bakımı Ürünleri OHT Peptide3 , LifeCell krem Anti-aging Anti-wrinkle

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

JFR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
175
1
Merhaba, Hanimlar! a.s.
Belli bir yastan sonra bizi en cok mesgul eden konulardan biri Anti-aging urunleri-yeni cikan,en cok kullanilan ve....faydasi olanlar hihoyyyt . Kozmetik piyasasinda bir suru pahali krem bulunmakta. Aralarinda da:

Bu urunleri kullanan ve memnun kalan var mi aranizda.Yakinlariniz veya arkadaslariniz?.Reklamlar her zaman guzel ve "cazibeli"dir,ve ne yazik ki biz kadinlar bu tur "yeniliklere" bazen karsi koyamiyoruz :asigim:
Lutfen bildiginizi yazin.
Tesekkurler :nazar:

P.S. Linkler tesadufen secilmistir

Son düzenleme:
Hadi,ama Kizlar!
Hic yardim edecek biri yok mu?Bu konuda hic bir sey bilmiyor musunuz benneyaptımki ?

Ben yaklaşık 1 ay oht peptide kullandım cildimde hiçbir değişiklik güzellik olmadı, ama çok memnun olanları da biliyorum.

Ben yaklaşık 1 ay oht peptide kullandım cildimde hiçbir değişiklik güzellik olmadı, ama çok memnun olanları da biliyorum.

Ugurbocegim:) ,tesekkur ederim kaydirigubbakcemile5.Yasin hala cok genc oldugundan dolayi,belki de bir fark gorememissindir.Insallah "burusmam" bir karar alana kadar mirmirmirmir.

Canim bende OHTPeptide 3 kulandim ama hic bir ise yaramadi o kadar parayi resmen cope atdim... hic tavsiye etmem ...

Canim bende OHTPeptide 3 kulandim ama hic bir ise yaramadi o kadar parayi resmen cope atdim... hic tavsiye etmem ...

Tesekkur ederim,Slinn a.s.! Anlasildi, gecmis zamanin bize biraktigi izlerden,kurtulus yok :1no2:. Ne yapacagiz :uhm: ?

arkadaslar ben oht peptide3 kullandım hemde sonuna kadar hiç bir değisim olmadı, pesindende lifecelli yurt dışı sitelerden ve kaynağından günlerce incelemeden sonra çok ümitle gettirtmiştim birbuçuk aydır her gece ve gündüz sürdüm içindeki yazdığı gibi şaşmadan kullandım sonuç malesef hüran çok üzüldüm o kadar çok para verdiğime yazık paranızı çöpe atmayın arkadaşlar.

ohp peptide hiç kullanmadım
ama strivectin kullandım ne göz kreminden ne de çatlak kreminden (yüze de kullanılan ) hiç memnun kalmadım
neydi o öyle ya kokusu dokusu sürüldügü an verdigi irrite hissi çok kötüydü
bu kremi alanlara şaşıyorum

X