Ohss 🥺

LunaLovegoodd

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2024
492
170
31
Arkadaşlar çarşamba günü aşılama yaptırdım sonra Ohss olduğumu öğrendim bugün hastaneye yatırdılar öyle çok ağrım sızım yok hissettiğim ama yumurtalarım kafam kadar olmuş bir de göbeğim 5 aylık gibi oldu. Benim sorum şu Ohss olup hamile olan var mı ? Lütfen yazar mısınız başına böyle bişey gelen kim varsa.. size çok ihtiyacım var

Ben varm opu olduğum günün ertesi oha oldum günlerce çok kötü şeyler yaşadım 3 gün idrarımı yapamadim idrar yapmaya başladıktan sonra karın yavaş yavaş iniyo.bir hafta boyunca oturduğum yerde uyudum geceleri.karindan nefes alamıyorum o kadar sisiyo

Ben idrar yapabiliyorum acaba daha mı hafif benimki yoksa bu daha bi başlangıç mı Ne acılarla uğraşlarla baş etmek zorunda kalmışız gözün aydın güzel günlerini gör inşallah evladının darısı benim başıma inşallah tutar aşılama Allah acısın bana

Evet ohs nin dereceleri varmış benim yaşadığımin daha fazlasını yasayanlarda var.galiba vücudun susuz kalmasından oluyormuş.ilk gün serum alsaydim olmazmış öyle okumuştum ama ben çok iyim diyip çıkmıştım hastaneden.baslangici olduğunu sanmam benimki hemen ertesi gün başladı yani eve geldim tuvalete çıkmamaya basladim

Ben günde. 2 tl su içerim balım normaldede idrar yapmada hiç sıkıntı olmadı sadece pıhtıdan dolayı bide alt karın acımasından dolayı. Yumurtalarım çok aşırı büyük. Bunların arasından çatlayan var mıdır acaba

Yok bahsettigim içme suyu değil evet az içmek daha kotu yapar ama bu dehidrasyon muydu adı neydi hatırlamıyorum hani serum biraz tuzlu ve direk damara gidiyo heralde onla alakalıdır ben tam aciklayamiyorum baya oldu bakali o yazıyı bulabilirsem atayım şu an tam ifade edemedim sanırım k bakmayin yanlış aksettim galiba

Bahsettiğim bu dehidrasyon dedim yanlış hatirlamisim elektrolitmis

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-21-19-08-11-681_com.android.chrome.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2024-12-21-19-07-51-815_com.android.chrome.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2024-12-21-19-07-38-969_com.android.chrome.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 5
Gecmis olsun. Onceki konunuzu okumustum. Neden ohss oldu acaba, kac mm iken catlatma oldunuz? Kac yumurta vardi?

Gecmis olsun. Onceki konunuzu okumustum. Neden ohss oldu acaba, kac mm iken catlatma oldunuz? Kac yumurta vardi?
Teşekkür ederimm aşılama için Gonalf 900 kullandım fakat aşırı tepki verdi yumurta rezervim çok ve Pko var aşılamadan sonra başladı 20 iken oldum çatlatma iğnesini 3 tane daha yumurtam vardı sonradan 10 yumurtam gelişti

O kadar karışık ki vallahi ciddi bi durum aslında ama bebiş gelsin de ben buna da katlanırım o durumdayım

O kadar karışık ki vallahi ciddi bi durum aslında ama bebiş gelsin de ben buna da katlanırım o durumdayım
Tatlım İnanlı bende aynısıni dedim ve çocuk uğruna dayandım bide benimki ağır olan 3 gün tuvalete ( idrara) çıkamadım karnım 9 aylık oldu oturarak uyuyorum ve o acıyla hastaneye bile gidemedim (eşim nobetteydi ) yemin ederim çok kötü günlerdi ama idrara çıktıktan sonra yavaş yavaş gecti

Oturarak uyumanın sebebi yatınca nefes alamıyorum o yüzden.esimde o zaman 3 gece ustuste çalıştı.ucuncu gün hastaneye gittik igne yaptılar bir saate tuvalete çıkmaya basladim

Ayyyy kıyamam ya sen mahvolmuşsun ….. gelmiş geçmişler olsun bidaha yaşama inşallah yumurtaların nasıl küçüldü acaba çok uzun sürdü mü küçülmesi

Ayyyy kıyamam ya sen mahvolmuşsun ….. gelmiş geçmişler olsun bidaha yaşama inşallah yumurtaların nasıl küçüldü acaba çok uzun sürdü mü küçülmesi
Çok teşekkür ederim valla mavoldum ama değdi çok şükür binlerce milyonlarca kez şükür.3. Gün dayanamadım gittik hastaneye iğne yaptılar yaptıkları gün tuvalete çıkmaya başladım aynı gün öğürme olayi kesildi akşamında normal uyudum tuvalete gittikçe dişlerim geciyodu benimki siddetliydi ama 7-8 güne normale döndüm.eger doktora ilk gün gidip o iğneyi yapilsaydim ya da opu günü iyim deyip cikmasaydim o kadar olmazdi

Anladım kuzum benim içeride hala yumurta var onların küçüklmesi lazım hiç idrar sorunu yaşamadım ama yumurtalarımın boyutu kafam gibi o şişirdi galiba beni benimki de geçer inşallah 1 haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…