ohalde rapor(devlet memuru)

inekobasi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
3.464
10.961
günaydın hanımlar. devlette öğretmenim. çocugumun tedavisi için şehir dışına çıkmam gerek. dr bey rapor veremeyeceğini, ohalde memurun rapor alamayacağını , ilçe memin raporu onaylamayacağını söylüyor. müdürümden mazeret izni almalıymışım. müdür bey de böyle bir şey olmadığını 7 güne kadar raporları kendisinin onayladığını sıkıntı olmayacağını ama bir hafta mazaret izni veremeyeceğini söylüyor. bunlardan hangisi doğru? ohalde rapor alamıyor muyuz?

Hasta değilsin çocuğunun tedavisi mazeret sayılır ve mazeret izni vermesi gerekiyor. hasta değilken doktorun rapor vermesi zaten yanlış. ohalden dolayı rapor verilmemesi durumu vardı kesin olarak ama ohalin ilk döneminde idi. kalktı diye biliyorum. ama gereksiz yere rapor verilmemesi konusunda doktorlar uyarıldı ve hatta tespit edilirse teröre yardımdan işlem başlatılacağı yönünde yazı gönderilmiş.

çocuğunun tedavisi söz konusu, mazeret izni vermeliler. müdürün ısrarla vermezse ilçede isen kaymakamın yanına git çocuğunun raporları ile birlikte. kaymakam sorunu çözecektir.

not: sevk alıp annesi refakatinde gitmesi uygundur ibaresi olsa, gideceğin hastaneden de yatış evraklarını falan alsan da yeterli olması gerekir diye biliyorum ben ayrıca. çocuğun yatacak mı 1 hafta hastanede? yatacaksa bunu da yapabilirsin

Mazeret iznini okuldan değil ilçeden alıyosun canım.
5 gün şeklinde alıyorsunama ertesi hafta tekrar alabilirsin kısıtlaması yok

günaydın hanımlar. devlette öğretmenim. çocugumun tedavisi için şehir dışına çıkmam gerek. dr bey rapor veremeyeceğini, ohalde memurun rapor alamayacağını , ilçe memin raporu onaylamayacağını söylüyor. müdürümden mazeret izni almalıymışım. müdür bey de böyle bir şey olmadığını 7 güne kadar raporları kendisinin onayladığını sıkıntı olmayacağını ama bir hafta mazaret izni veremeyeceğini söylüyor. bunlardan hangisi doğru? ohalde rapor alamıyor muyuz?
canım düşük tehlikem var yine de rapor vermedi uzman doktor bile .istiyorsan yatış yapalım hastaneye dedi .

Gayet rahat rapor alabilirsiiniz.ben de devlette. Ogretmenim ve 2 hafta once hastaydim doktora gittim 1 hafta rapor verdi bana.esimde yanimda gelmisti cocuklarla beraber.o da ogrwtmen devlette.cocuklara bakcak kimse yok esim hasta bana da 1 hafta verirmisiniz rapor dedi 1 hafta fa esim aldi.hastalik halinde tabii ki alinabilir.olcek haliniz yok ya.kaldi ki cocugunuzun tedavisi varmis zaten.baska doktora gidin rica edin

Ben eylul 12 de evde gecırdıgım kazadan dolayı dıslerım kırıldı ve alt dudagım parcalandı. Operasyon sonrası banada rapor yazmadılar. Epey bır tartısma oldu bashekım daha sonra 2 kere olmak üzere uzun uzun rapor yazdı . Dusunun kazayı gecıren bıle bendım sızın almanız zaten olası olmaması gerek

Gayet rahat rapor alabilirsiiniz.ben de devlette. Ogretmenim ve 2 hafta once hastaydim doktora gittim 1 hafta rapor verdi bana.esimde yanimda gelmisti cocuklarla beraber.o da ogrwtmen devlette.cocuklara bakcak kimse yok esim hasta bana da 1 hafta verirmisiniz rapor dedi 1 hafta fa esim aldi.hastalik halinde tabii ki alinabilir.olcek haliniz yok ya.kaldi ki cocugunuzun tedavisi varmis zaten.baska doktora gidin rica edin
Ben hastayım vermiyorlar belki sizin çocuğunuz var diye verdi ne bilim anlamdım

canım bizim kurumda çocuğun içinde hastane izni alabiliyorsun gerekli belgeleri yani çocuğa yapılan işlemleri gösterir belgeyi müdürlüğüne teslim ediyorsun ve ohaldede bir değişim olmadı hatta bizim odadaki bir arkadaşımız şuan raporlu ama mebde farklımıdır bilemem

Ben de gecen cok zor durumda kaldim.Cocugum hastalandi iyilesene kadar gidemeyeceğim icin rapor aliyim dedim sinirimi bozdular 2 gun rapor alamadim dr a diyorum ki cocugumu kime emanet edeyim.siz benim durumumda olsaniz naparsiniz yok diyo bize yazi geldi kesinlikle rapor veremeyiz.Ona uzuldum ustune ben hastalandim bitik halde okula gittim rezillik yani.

Benim çok nadir bir hastalığım var, ve bende alamadım.
Tıp literatürlerine geçen bir tedavi gördüm, erteleme şansım yoktu, ve üç hafta izin kullandım, iş yerim yardımcı oldu.
Malesef rapor konusunda sorun yaşarsınız, hele ki hasta olan siz değilseniz.
Durumu Cimere yazdım, yaşadığım ilden genel sekreterlikten telefon geldi fakat yapılabilecek birşey olmadığı söylendi.
Bu tedaviyi özel bir klinikte gördüm, hiç bir devlet hastahanesinde tedavim yok, adını bile duymamış doktorlar var.
Özel bir yerden almanız mümkün değil.
Ben farklı tanısı olan hastalıklar için bile alamadım, boyun düzleşmesi, diş çekimi gibi teklifleri bile devlet hastahaneleri kabul etmedi.

öncelikle geçmiş olsun önemli bir rahatsızlık değildir umarım..eğer çocuğunuz sevkli gidiyorsa sevke annesi refakatinde yazılımca sizde izinli sayılırsınız..müdürünüzün sıkıntı yaratmaması lazım..

Geçen ay ben istemeden doktor rapor verdi bana 1 gün. Bir kaç gün raporlarda sıkıntı vardır belki onu bilemiyorum.

valla veren pasalar gibi veriyor. devlet memuru oldugunuzu soylemeseniz olmuyor mu? ben devlet iscisiyim 1 ay aldim ama parayla.

Hasta değilsin çocuğunun tedavisi mazeret sayılır ve mazeret izni vermesi gerekiyor. hasta değilken doktorun rapor vermesi zaten yanlış. ohalden dolayı rapor verilmemesi durumu vardı kesin olarak ama ohalin ilk döneminde idi. kalktı diye biliyorum. ama gereksiz yere rapor verilmemesi konusunda doktorlar uyarıldı ve hatta tespit edilirse teröre yardımdan işlem başlatılacağı yönünde yazı gönderilmiş.

çocuğunun tedavisi söz konusu, mazeret izni vermeliler. müdürün ısrarla vermezse ilçede isen kaymakamın yanına git çocuğunun raporları ile birlikte. kaymakam sorunu çözecektir.

not: sevk alıp annesi refakatinde gitmesi uygundur ibaresi olsa, gideceğin hastaneden de yatış evraklarını falan alsan da yeterli olması gerekir diye biliyorum ben ayrıca. çocuğun yatacak mı 1 hafta hastanede? yatacaksa bunu da yapabilirsin
mevcut yıllık izni varsa mazaret izni verilmez. yıllık izin yoksa 10 güne kadar amirinin takdirinde mazeret izni verip vermemek

X