- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 45
-
- Konu Sahibi Sharapova-06
Canımmmmmm, sen bi tanesinTabiki canım taraf ne demek hepimiz insanız bende bir yanlış yapsam hatamı kabul ederim, üste çıkmaya yada üstünü örtmeye çalışmam. Ben ne dersem o mantığında da değilim.. Olgun insanlarız hepimiz.. sadece benim için olumlu yorumların için teşekkür ettim tatlı kız demene falandiğer arkadaşımız da gayet haklı ama niyetimi bilmediğinden öyle düşünmüş olabilir ... O da haklı niye kızayım ki doğru söyledi diye??
Ben de kendimi intihar edicem dediklerinde hayırlısı demek istiyorum, dilimizi öldürdün sıra kendinde sanırımBen de sinir oluyorum şu tv deki bazı kişilere : beni reddetti demek yerine beni refüze etti diyorlar ( refuse: reddetmek) ya da durumu abartıyor demek yerine durumu egzajere ediyor diyor.O kelime de abaetmak demek. Ya da bugünler de çok popüler bir moda kelimesi var, o da " çok effortless bi şıklığı var" yani şunu demek istiyorlar, gayet günlük giyinmiş gibi görünüp aslında üzerinde çok düşünülüp giyinilmiş. Ayyy ne oluyor sanki bu kelimeleri kullanınca, ben kültür ateşesi miyim anlamına mı geliyor
Hahahahah valla çok güldümCanımmmmmm, sen bi tanesinşu memeleri yaptırınca da nişanlın " help me" diyip bayılmasın
lütfen rahatla biraz, Allah'tan hakkında hayırlısını iste lütfenHahahahah valla çok güldüm
Bir yaptırsam aynaya bakınca ben bayılacağım sanırım ondan önce okadar istiyorum olmasını:))
Adam bayılırsa şüpheye düşerim ben beğendide mi bayıldı beğenmedi mi diye okadar psikolojim bozuk anlayacağın
O mesleki bir sorun sanırım sizinkisi.. Bende tenis oynamayı bilmeyip de eline raket alıp boy boy fotoğraf çekilip , tenisten bahseden insanlara sinir oluyorum.. Bilmediği halde bir sürü yorum yapıp komik duruma düşmelerini izliyorum müdahale etmiyorum..Konu sahibesi, beni yanlış anlamadığınıza çok ama çok sevindim. İlk yorumuma baktım, sondaki o 'ya' terslik anlamı katmış, haklısınız. Bir tane başka konuda yine o meşhur sorunsal kelimesini gördüm, üstüne de help me yi görünce günün talihlisi bu konu olmuş oldu :)
Benim de alanım yabancı dil ve ben buna rağmen günlük hayatta, alan dışı hiç kullanmazken, yabancı dil bilmeden sadece göz aşinalığı ya da kulak dolgunluğu ile kullananları gördükçe sinirlerden sinir beğenemiyorum. Bu arada size özenti demedim, bu tarz kelimeler için düşündüklerimi yazarken kullandım (bknz sorunsal kelimesi). Eşim dahil herkes yaka silkiyor benden ama hiç önemsemiyorum. Ayrıca konu kapansın diye bir isteğim hiç olmadı, olsaydı da çok saçma olurdu. Zaten sağ olsun Mune hanım düzeltti başlığı.
Ya diye bitirmiş olmam ilk yorumumu hataydı, kusura bakmayın. Aramızda sorun çıkmadığına sevindim. Mutluluk2015 eğer benden alıntı yaparak cevap yazmasaydı sanırım tatsızlık çıkabilirdi. Sevgiyle kalın, dilerim ameliyat ve sonrası hatasız, dertsiz geçer.
Ben vazgeçsem nişanlım zorla sokar beni o ameliyathaneyelütfen rahatla biraz, Allah'tan hakkında hayırlısını iste lütfenmüstakbel eşin her türlü bayılır zaten, önemli olan senin ruh sağlığın.Ben ameliyata girerken neredeyse vazgeçiyordum, " ne yapıyorum ben burada?" dediğim an cesaret ilacını verdiler zaten Ki, sen, bu ameliyatı ne kadar istediğimi bilenlerdensin. Ben bile son anda kaçacaktım uyandığımda bile" ne yaptım ben?Sağlam etimi kestirdin" dedim. Ben de ayrı ruh hastasıyım
Kimse böyle bir şey yapmaz, madem gittiniz doktordan rica etseydiniz bir kaç örnek.Merhabalar ben aranıza yeni katıldım. Bugün Dr. Oğuz Kılıç'a meme büyütme operasyonu ile ilgili bilgi almaya gittim ve diğer gittiğim doktorlar arasında en çok Oğuz beyi beğendim. Sizden ricam Oğuz Bey'e ameliyat olanınız varsa bana ameliyat sonrası resimlerinizi paylaşır mısınız?
doktordan istedim ancak diğer bilgisayarında kaldığını söyledi. Bir sonraki muayenede gösterebileceğini söyle. O yüzden bende buradan Oğuz Bey'e ameliyat yaptıranlardan yardım istemiştim.Kimse böyle bir şey yapmaz, madem gittiniz doktordan rica etseydiniz bir kaç örnek.
Haklı olabilirsiniz, ama kabul edersiniz el, yanak fotosu değil bahsedilen, güvenip yollayamazlar, yollamamalılar. Bu sebeple yazdım.doktordan istedim ancak diğer bilgisayarında kaldığını söyledi. Bir sonraki muayenede gösterebileceğini söyle. O yüzden bende buradan Oğuz Bey'e ameliyat yaptıranlardan yardım istemiştim.
canım ne kadara yaptı fiyatı nedir bende oğuz beyi düşünüyorum daYaklaşık 15 yıldır güvenebileceğim bir plastik cerrah arıyordum .Ankarada muayene olmadığım doktor kalmadı diyebilirim.Hiç biri bana güven vermedi . En son yine muayene için gittiğim plastik cerrahta yapılıcak meme operasyonunun daha önce geçirdiğim fibroadenom ameliyat izi nin hattında olup dokumun ameliyat sonrası nekroz olabileceğini söyledi çok iyi düşünün dedi . İyice çaresizleştim. En sonunda kadınlar kulübüne bi bakim dedim DR OĞUZ KILIÇ a
ameliyat olup memnun kalan hastaları inceledim arayıp randevu aldım .İlk izlenimim sonsuz özgüveni ...Banada bu güven verdi ve çok güzel olacağını söyleyince aradığım doktorun Oğuz Kılıç olduğunu anladım. Arkadaşlar pazartesi gün ameliyat oldum bugün 4. gün işe başladım sonuç mükemmel bu kadar güzel olabileceğini hayal bile edemezdim Kendisine ve ekibine minnettarım Sonuçtan o kadar çok memnun kaldımki plastik cerrah arayan tüm arkadaşlarımı telefonla arayarak kendisini tavsiye ettim Teşekkürler Oğuz Kılıç sihirli parmaklarınıza minnettarım ...