• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Oğullarımızı Acaba Kaç Yaşında Sünnet Ettirmeliyiz ?

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
benim oğlum yakında 3 yaşında olacak. halen bezden de kurtulamadık :((
keşke doğum anında sünnet edelim mi diye soran olsaydı.
bunu galiba özel hastanelerde soruyorlar.
2 yaş ve 6 yaş arası çocuğun psikolojisi açısından uygun görülmediğini duymuştum.
siz bu konuda ne düşünüyor sunuz ?
 
mrb. ben oğlumu sağlık sorunu nedeni ile mecburi olarak 9 aylık iken sünnet yaptırdım. bana kalsa o anki psikolojimle yaptırmazdım düğün yapmak istiyodum. şimdi iiki yaptırmışız diyorum çünkü çok rahat oldu ve çabuk iyileşti. 2-4 yaş arası yaptırılmaması gerektiğini söylüyolar. ben özel hastanede doğum yaptım, bana da söylemediler sünnet istiyor musun diye.
 
merhaba arkadaşlar ben özel bir hast doğum yaptım tanınmış bir hastane orda beni bu konuda uyardılar doğdumdan sonra 15 içinde yada 7 yaşından sonra yapmak uygun olur dediler.5 günlükken yaptırdık sünnetini oğlumu n çokta memnun kaldık.Ara yaşlarda yaparsanız çocuklar bilmedikleri için o bölgelerine vuruyoırlar sarılı olduğu için çekiştiriyorlar dikişlerde patlama kanamalr oluyor.Halamın torununu 2 yaşında sünnet ettirmişleri dikişleri patladı.Proplemli zor bir dönem geçirdiler.
 
Back