Öğretmenlik ve Şiddet!!!

srplmtmtk

Allah im ne olur bebeğim benimle olsun🙏😇❤️
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
3.678
3.862
34
Arkadaşlar okulun ilk gününden şuan a kadar düşünmeden edemediğim canımın çok sıkkın olduğu meseleyi anlatmak istiyorum. İlk gün ve ben Milli Eğitim bakanımızın dediği gibi için kıpır kıpır gidip öğrencilerimin gözlerinin içine bakacağım. Bütün öğrenciler sıra oldu müdür bey ilk gün konuşması yapacak konuşma esnasında öğrencilerden bir tanesi nasıl bir hareket yaptıysa öğrenciyi çekip herkesin önünde vuruyor ben şok oldum baka kaldım ve hangi ara oldu bitti anlamadim. Çok üzgünüm ve çok gerginim o andan şu ana kadar... Ne yaparsa yapsın eğitim bu şekilde olamaz şiddet le hiç bir yere varilamaz.!Ben bunu o gün toplantı yaptık hiç kimsenin sesi çıkmazken ücretli öğretmen olan ben hani şu hic kimsenin onemsemedigi fikirlerine değer verilmediği öğretmen vasfını bile ucretli adı altında alan ben disiplin konusu bahsediliyordu disiplini ogrenciye şiddet uygulayarak mi yapacağız dedim. Verilen cevap kendinden övünerek ve yaptığının arkasında durarak ben gerektiğinde şiddet e karşı değilim ve haketti diyen müdür! Ve gerektiğinde olmalı diyen öğretmen vasıflı insanlar! Nasıl bir dünya da yasiyoruz? Nerede insanlık ?Nerede egitim?

Şikayet edemiyormusumuz meb e?
Şuan ücra bir yerde olduğumuz için gidemedim ilk fırsatta gidecegim tabiki ve birşey yapacaklarını düşünmüyorum ne yazık ki herkes böyle şeylere göz yumuyor. Kendisi zaten vekil müdür yani normalde öğretmen geçen sene de beraber çalışmistik sürekli sınıfından bağırma sesleri geliyordu ama tabiki öğrenci dövdüğünü goremiyordum.Yazik! Zaten atanamiyorum iyice öğretmenlikten soğudum!

X