öğretmenlik sevgisi :)

Sevimli_panda

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
210
96
13
33
hanımlar iyi geceler:)
bu sefer ki dert değil bir öneri bir bilgi istiyorum sizlerden ben şuan üniversite öğrenciyim son sınıfım okuduğum bölümü seviyorum ama içimde ukte olan hep öğretmenlikti anaokulu öğretmenliği buda az önce aklıma geldi:) yazın anaokulları açık oluyor mu? çocukları olan bilir:) bir de ben anaokulunda yazın çalışabilir miyim oyun öğretmeni gibi yani çocuklarla bol bol oynayıp onlarla şarkılar söyleyip ilgilnen şekilde merak ediyorum. Bu arada eğer okul önemliyse istanbulda iyi bir devlet üniversitesinde okuyorum yani bu etkilimidir ay bilmiyorum heveslendim işte:) hemde çalışmış olurum fikirlerinize ihtiyacım var. anaokulunda çalışma şartları vs vs bilen var sa oda olur bana :)

Niyetinizin iyi olduğunu hissediyorum ancak bakın eğitim ciddi, sistematik ve uzmanlık gerektiren bir iştir. Çocukların yaşlarının küçük olması, o seviyede akademik eğitim almıyor olmaları durumu değiştirmez. Çok iyi bir üniversitede okuyor olmanız onlara faydalı olabileceğiniz anlamına gelmiyor.

İçinizde ukte kalmasın diye bademcik ameliyatı yapmıyorsanız eğer bence bunu da yapmayın. zaten düzgün bir kurum çalışmanıza da müsade etmez. Zira ciddi bir sorumluluk.

Benimde çocuğum var ama bilmiyorum yaz tatillerinde açık mı anaokulları
Daha 1.5 yaşına yaklaşıyo
Çok istiyosan gel benimkine şarkı söyle oyna hoplat ( :
Öğretmenliği de öğretmenler yapsın

bu konuda formaasyon alabilme ihtimalim var ise eger tabikide üzerine yoğunlaşıp yapmayı çok isterim:) haklısınız her isteyen olamaz bende o donanıma sahip olmak için adımlar atmak istiyorum :)

Benimde çocuğum var ama bilmiyorum yaz tatillerinde açık mı anaokulları
Daha 1.5 yaşına yaklaşıyo
Çok istiyosan gel benimkine şarkı söyle oyna hoplat ( :
Öğretmenliği de öğretmenler yapsın
olur ben sadece oyunda oynatırım:d küçüklükten beri çocukları çok severim mahalledeki tüm hanımların çocuklarına bakmışlığım var:d onlar eve ev iş yaparken ben parkta bakıyordum hatta hatırlıyorum biri bebek arabasında biri kolumda marketede gitmiştim:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…