Tesekkur ederim. Aslında kadrolu gibi işte şartları. tek fark mülakat ve 6 yıl kalmakSozlesmeli ogretmen olmak icin hangi sartlar araniyor insallah guzel hayirli bi yer olur.
nereye gönderirlerse giderim yazıp yazmamayı tekrar düşünün
komşumuz var en ücra yerleri yazmış bir de 41
sonuç 41 ile Gaziantep merkez de bir okula atanmış o dönem Sureyi vs de karışık değildi
yani herkes korkudan kötü yerleri yazınca iyi yerler açık kalabiliyor
Öncelikle konumun birkaç gün burada kalıp taşınmamasını rica ediyorum.
Çünkü bu da benim derdim
yarın sözleşmeli öğretmenlik tercih ekranı açılacak
Karadenizde Samsuna yakın bir şehirdeyim.6 yıl çakılı durumu olduğu için ve sadece 20 tercih hakkımız olduğu için çok dikkatli olmam gerekiyor
Doğu yazmayacağım.21(eski adı ile 41) açmayacağım.
Bana yardımcı olur musunuz özellikle öğretmen arkadaşlar.
Bartın Zonguldak Tokat Ordu Giresun Gümüşhane Bayburt Kastamonu Sinop Amasya Çorum Kırşehir Yozgat şu an yazabileceklerim.bu şehirler hakkında bilgi alabilir miyim sizden?
Son 5 e kritik düşük puanlarla gelen yerler yazayım istiyorum.
Puanım iyi ama bölümümüzde herkese çok yüksek verdiler ve sıralama mevcut değil.
Açıkta kalmak istemiyorum
Çok karışık oldu kusura bakmayın ama toparlayamıyorum kaç gündür Kendimi de
Teşekkürler şimdiden
Biliyorum Giresun û ben de çok beğendim.aynen denizsiz olmaz ama sanki puanım yetmeyecek gibi ve böyle olunca da daha dağ taş yerleri yazasım geliyoGiresun harika biryer ve yaşaması hem kolay hem zevkli tavsiye ederim.bir Karadenizliye denizsiz yerde yaşamak çok zor gelir
Valla öyle güzel yerler ki hepsi...
Güzel Yurdum ya...
Sinop tan başla Bayburt a kadar yaz...
Hadi hayirli olsun...
Ben güvenli ulaşımı rahat bir yer istiyorum.Bartın dayım ben de 1 yıla yaklaştı küçük ,huzurlu bi yer olsun diyosan güzel yer.yazları amasrası inkumu süper.ama hareketli biyer olsun dersen imkanlar baya kısıtlı .yani sen nasıl biyer istiyosun ?
Tüm Karadeniz olur bana :) seviyorum Karadeniz i.
Ama 20 yer yazabileceğim.hani nereyi yazsam gelir onu bilmiyorum
Ben güvenli ulaşımı rahat bir yer istiyorum.
Bi daha mülakata girmek kpss çalışmak istemiyorum
Sanki nere olsa giderim gibiyeterki açıkta kalmayım.küçük şehir de olur
Biliyorum Giresun û ben de çok beğendim.aynen denizsiz olmaz ama sanki puanım yetmeyecek gibi ve böyle olunca da daha dağ taş yerleri yazasım geliyo
Samsuna yakınsanız Ordu,Giresun,Gümüşhane,Bayburt hatta Erzurum ,Erzincan hakkında az çok fikriniz vardır.
Ben 5 yıl Giresundaydım ama kırsalında.Rahatım dogu gorevu yapan bırıne gore iyiydi.Köy şartları ama malum.Karadenızde yol büyük sıkıntı.Ordunun köylerini yazarken dikkat edin.Ulasımın çok sorun oldugu köyler var.
Çok tesekkur ederim. Öğretmensiniz sanırım. Puanım 90Bana tercih dışı Güneydoğu Anadolu Bölgesi çıkmıştı vakti zamanında..
Hayırlı bir yer gelsin ( çok amin )
Ordu ve Giresun dan geçmiştim Rize ye giderken
Gümüşhane Bayburt û görsellerde arattım. Aslında istediğim yerler değil.ama şartlardan dolayı yazarım
Zaten 50 il açılacak dediler.yarın tam belli olur ilçe köy.
Önce kendi şehrimin tüm ilçe ve köylerini yazacağımİşte o nedenle neresi olursa giderim öenmli
arkadaşım şubatta atandı
bursa da oturuyor
merkeze yakın ilçeler olmaz deyip dağ ilçelerini yazdı sonra da istanbul yazdı
sağ ilçeleri olmadı puanı yetmedi ama onun olmaz dediği merkeze yakın yere ondan 10 puan düşük birisi atandı yani dağ ilçelerinden kuş uçmaz kervan geçmez yerden 10 puan altı merkeze atandı
arkadaş da istanbul a atandı ailesi bölündü vs vs
yani cidden herkes ücra yazıyor o zaman merkezler boş kalıp 21 e kalıyor