Öğretmenlik için tercih edebileceğim yerler?

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.533
Öncelikle konumun birkaç gün burada kalıp taşınmamasını rica ediyorum.
Çünkü bu da benim derdim:KK43:

yarın sözleşmeli öğretmenlik tercih ekranı açılacak

Bana yardımcı olur musunuz özellikle öğretmen arkadaşlar.

Bartın Zonguldak Tokat Ordu Giresun Gümüşhane Bayburt Kastamonu Çorum Kırşehir Yozgat şu an yazabileceklerim.bu şehirler hakkında bilgi alabilir miyim sizden?

Son 5 e kritik düşük puanlarla gelen yerler yazayım istiyorum.

Puanım iyi ama bölümümüzde herkese çok yüksek verdiler ve sıralama mevcut değil.

Açıkta kalmak istemiyorum

Çok karışık oldu kusura bakmayın ama toparlayamıyorum kaç gündür Kendimi de :KK43:

Teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:
nereye gönderirlerse giderim yazıp yazmamayı tekrar düşünün

komşumuz var en ücra yerleri yazmış bir de 41

sonuç 41 ile Gaziantep merkez de bir okula atanmış o dönem Sureyi vs de karışık değildi

yani herkes korkudan kötü yerleri yazınca iyi yerler açık kalabiliyor

nereye gönderirlerse giderim yazıp yazmamayı tekrar düşünün

komşumuz var en ücra yerleri yazmış bir de 41

sonuç 41 ile Gaziantep merkez de bir okula atanmış o dönem Sureyi vs de karışık değildi

yani herkes korkudan kötü yerleri yazınca iyi yerler açık kalabiliyor

Zaten şu an o kadar karıştı ki her şey.ama ailevi sebepler diyorum işte malesef. Bana kalsa doğu da yazarım.

Batı açılmayacağı için açıkta bile kalabilirim.o yuzden bana yakın ve ücra yerlere razıyım.yeterki güvenli olsun. Ailem gelmeyebilir çünkü

Öncelikle konumun birkaç gün burada kalıp taşınmamasını rica ediyorum.
Çünkü bu da benim derdim:KK43:

yarın sözleşmeli öğretmenlik tercih ekranı açılacak

Karadenizde Samsuna yakın bir şehirdeyim.6 yıl çakılı durumu olduğu için ve sadece 20 tercih hakkımız olduğu için çok dikkatli olmam gerekiyor

Doğu yazmayacağım.21(eski adı ile 41) açmayacağım.

Bana yardımcı olur musunuz özellikle öğretmen arkadaşlar.

Bartın Zonguldak Tokat Ordu Giresun Gümüşhane Bayburt Kastamonu Sinop Amasya Çorum Kırşehir Yozgat şu an yazabileceklerim.bu şehirler hakkında bilgi alabilir miyim sizden?

Son 5 e kritik düşük puanlarla gelen yerler yazayım istiyorum.

Puanım iyi ama bölümümüzde herkese çok yüksek verdiler ve sıralama mevcut değil.

Açıkta kalmak istemiyorum

Çok karışık oldu kusura bakmayın ama toparlayamıyorum kaç gündür Kendimi de :KK43:

Teşekkürler şimdiden

hAYIRLI olsun sadece karadeniz taraflarımı mersin-adanada olur geçim kolay meyve-sebze diğer türlü ihtiyaçlar şehir merkezine tek dolmuşla gidilir en uzak mesafeye tek otobüsle gidersin yada en fazla 2 dolmuş otobüs istemezsen. her türlü bütçeye oranla ev var.Kışları çok aşırı soğuk olmaz normal olur soğuk.Yazları sıcak olur yazlarıda memlekete gidersiniz zaten.

Giresun harika biryer ve yaşaması hem kolay hem zevkli tavsiye ederim.bir Karadenizliye denizsiz yerde yaşamak çok zor gelir

Bartın dayım ben de 1 yıla yaklaştı küçük ,huzurlu bi yer olsun diyosan güzel yer.yazları amasrası inkumu süper.ama hareketli biyer olsun dersen imkanlar baya kısıtlı .yani sen nasıl biyer istiyosun ?

Giresun harika biryer ve yaşaması hem kolay hem zevkli tavsiye ederim.bir Karadenizliye denizsiz yerde yaşamak çok zor gelir
Biliyorum Giresun û ben de çok beğendim.aynen denizsiz olmaz ama sanki puanım yetmeyecek gibi ve böyle olunca da daha dağ taş yerleri yazasım geliyo:KK43:

Valla öyle güzel yerler ki hepsi...
Güzel Yurdum ya...
Sinop tan başla Bayburt a kadar yaz...
Hadi hayirli olsun...

Tüm Karadeniz olur bana :) seviyorum Karadeniz i.

Ama 20 yer yazabileceğim.hani nereyi yazsam gelir onu bilmiyorum

Bartın dayım ben de 1 yıla yaklaştı küçük ,huzurlu bi yer olsun diyosan güzel yer.yazları amasrası inkumu süper.ama hareketli biyer olsun dersen imkanlar baya kısıtlı .yani sen nasıl biyer istiyosun ?
Ben güvenli ulaşımı rahat bir yer istiyorum.
Bi daha mülakata girmek kpss çalışmak istemiyorum
Sanki nere olsa giderim gibi :KK43: yeterki açıkta kalmayım.küçük şehir de olur

Samsuna yakınsanız Ordu,Giresun,Gümüşhane,Bayburt hatta Erzurum ,Erzincan hakkında az çok fikriniz vardır.
Ben 5 yıl Giresundaydım ama kırsalında.Rahatım dogu gorevu yapan bırıne gore iyiydi.Köy şartları ama malum.Karadenızde yol büyük sıkıntı.Ordunun köylerini yazarken dikkat edin.Ulasımın çok sorun oldugu köyler var.

Tüm Karadeniz olur bana :) seviyorum Karadeniz i.

Ama 20 yer yazabileceğim.hani nereyi yazsam gelir onu bilmiyorum

Bana tercih dışı Güneydoğu Anadolu Bölgesi çıkmıştı vakti zamanında..

Hayırlı bir yer gelsin ( çok amin )

Ben güvenli ulaşımı rahat bir yer istiyorum.
Bi daha mülakata girmek kpss çalışmak istemiyorum
Sanki nere olsa giderim gibi :KK43: yeterki açıkta kalmayım.küçük şehir de olur

Ulasımı rahat,dogu görevi ve karadeniz kırsal dağ yolları :) Sence de çok şey istemiyor musun :)

Biliyorum Giresun û ben de çok beğendim.aynen denizsiz olmaz ama sanki puanım yetmeyecek gibi ve böyle olunca da daha dağ taş yerleri yazasım geliyo:KK43:

İşte o nedenle neresi olursa giderim öenmli

arkadaşım şubatta atandı

bursa da oturuyor

merkeze yakın ilçeler olmaz deyip dağ ilçelerini yazdı sonra da istanbul yazdı

dağ ilçeleri olmadı puanı yetmedi ama onun olmaz dediği merkeze yakın yere ondan 10 puan düşük birisi atandı yani dağ ilçelerinden kuş uçmaz kervan geçmez yerden 10 puan altı merkeze atandı

arkadaş da istanbul a atandı ailesi bölündü vs vs

yani cidden herkes ücra yazıyor o zaman merkezler boş kalıp 21 e kalıyor

Samsuna yakınsanız Ordu,Giresun,Gümüşhane,Bayburt hatta Erzurum ,Erzincan hakkında az çok fikriniz vardır.
Ben 5 yıl Giresundaydım ama kırsalında.Rahatım dogu gorevu yapan bırıne gore iyiydi.Köy şartları ama malum.Karadenızde yol büyük sıkıntı.Ordunun köylerini yazarken dikkat edin.Ulasımın çok sorun oldugu köyler var.

Ordu ve Giresun dan geçmiştim Rize ye giderken
Gümüşhane Bayburt û görsellerde arattım. Aslında istediğim yerler değil.ama şartlardan dolayı yazarım

Zaten 50 il açılacak dediler.yarın tam belli olur ilçe köy.

Bana tercih dışı Güneydoğu Anadolu Bölgesi çıkmıştı vakti zamanında..

Hayırlı bir yer gelsin ( çok amin )
Çok tesekkur ederim. Öğretmensiniz sanırım. Puanım 90
1450 küsür kontenjan var ve 90 üstü hatta 100 puan alan insanlar var
Hiçbişey bilmeden tercih yapacağım.açıkta kalmak korkutuyor

Ordu ve Giresun dan geçmiştim Rize ye giderken
Gümüşhane Bayburt û görsellerde arattım. Aslında istediğim yerler değil.ama şartlardan dolayı yazarım

Zaten 50 il açılacak dediler.yarın tam belli olur ilçe köy.

Ozaman giresunun birkaç ilçesi dışında istediğin yerlerini yazabilirsin.Alucra,Çamoluk.Şebin gibi..Buralar dışında dogu gorevı olan yerler hep kırsalları.Yani giresundan geçerken o sahil şeridi tamamen 1. bölgedir yani dogu hizmetine tabi değil.
Gümüşhane,Bayburt mu Giresun yada Rize mi dersen tabiki giresun ve rize.Bayburt o kadar küçük bir yer ki görsellerden gördüğün kadardır eminim.

İşte o nedenle neresi olursa giderim öenmli

arkadaşım şubatta atandı

bursa da oturuyor

merkeze yakın ilçeler olmaz deyip dağ ilçelerini yazdı sonra da istanbul yazdı

sağ ilçeleri olmadı puanı yetmedi ama onun olmaz dediği merkeze yakın yere ondan 10 puan düşük birisi atandı yani dağ ilçelerinden kuş uçmaz kervan geçmez yerden 10 puan altı merkeze atandı

arkadaş da istanbul a atandı ailesi bölündü vs vs

yani cidden herkes ücra yazıyor o zaman merkezler boş kalıp 21 e kalıyor
Önce kendi şehrimin tüm ilçe ve köylerini yazacağım

Sonraki şehire karar veremedim
Bölük pörçük Giresun Kastamonu bayburttan birkaç yer mi
Yoksa sadece bir iki şehir mi bilmiyorum

Orduyu da isterim ama büyük sehir bana gelmez diye korkuyorum.

X