elifsuu21 Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2014 21 4 8 29 27 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elifsuu21 #1 MERHABA :) BEN SINIF ÖĞRETMENLİĞİ OKUYORUM.. BENİM DEĞERLER EĞİTİMİ DERSİM VAR VE BENİM KONUM SAYGI SAYGIYI MATERYALLE ÇOCUKLARA ANLATMAM GEREK. SİZDEN YARDIM İSTEYECEĞİM MATERYAL HAKKINDA FİKRİ OLAN VARSA YAZABİLİR Mİ ?
MERHABA :) BEN SINIF ÖĞRETMENLİĞİ OKUYORUM.. BENİM DEĞERLER EĞİTİMİ DERSİM VAR VE BENİM KONUM SAYGI SAYGIYI MATERYALLE ÇOCUKLARA ANLATMAM GEREK. SİZDEN YARDIM İSTEYECEĞİM MATERYAL HAKKINDA FİKRİ OLAN VARSA YAZABİLİR Mİ ?
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.458 898 27 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elifsuu21 #2 hilalllsmsk .!.: MERHABA :) BEN SINIF ÖĞRETMENLİĞİ OKUYORUM.. BENİM DEĞERLER EĞİTİMİ DERSİM VAR VE BENİM KONUM SAYGI SAYGIYI MATERYALLE ÇOCUKLARA ANLATMAM GEREK. SİZDEN YARDIM İSTEYECEĞİM MATERYAL HAKKINDA FİKRİ OLAN VARSA YAZABİLİR Mİ ? Genişletmek için tıkla... Konuyu ilgili bölüme açmanız yeterli..
hilalllsmsk .!.: MERHABA :) BEN SINIF ÖĞRETMENLİĞİ OKUYORUM.. BENİM DEĞERLER EĞİTİMİ DERSİM VAR VE BENİM KONUM SAYGI SAYGIYI MATERYALLE ÇOCUKLARA ANLATMAM GEREK. SİZDEN YARDIM İSTEYECEĞİM MATERYAL HAKKINDA FİKRİ OLAN VARSA YAZABİLİR Mİ ? Genişletmek için tıkla... Konuyu ilgili bölüme açmanız yeterli..
elifsuu21 Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2014 21 4 8 29 27 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elifsuu21 #3 Margarikotin .!.: Konuyu ilgili bölüme açmanız yeterli.. Genişletmek için tıkla... ilgili bölüm tam olarak neresi olur bulamadım sizce ?
Margarikotin .!.: Konuyu ilgili bölüme açmanız yeterli.. Genişletmek için tıkla... ilgili bölüm tam olarak neresi olur bulamadım sizce ?
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.458 898 27 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elifsuu21 #4 hilalllsmsk .!.: ilgili bölüm tam olarak neresi olur bulamadım sizce ? Genişletmek için tıkla... Öğretmenlik , ya da lisans bölümü olur.. oralara da açmışsınız zaten..
hilalllsmsk .!.: ilgili bölüm tam olarak neresi olur bulamadım sizce ? Genişletmek için tıkla... Öğretmenlik , ya da lisans bölümü olur.. oralara da açmışsınız zaten..
elifsuu21 Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2014 21 4 8 29 27 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elifsuu21 #5 Margarikotin .!.: Öğretmenlik , ya da lisans bölümü olur.. oralara da açmışsınız zaten.. Genişletmek için tıkla... evet açtım umarım cevap yazan olur ya final notum çok önemli..
Margarikotin .!.: Öğretmenlik , ya da lisans bölümü olur.. oralara da açmışsınız zaten.. Genişletmek için tıkla... evet açtım umarım cevap yazan olur ya final notum çok önemli..