rencide olmasin diye zaten bırakirsaniz okuluda degistircem dedi artılari var durumun ama eksileri daha fazla sankiAdama çocuğunu başka bir okulda istediği sınıfa yazdırmayı teklif etseniz? Haksız sayılmaz, bir veli olarak çocuğu ile ilgili en doğru kararı o verir.
veli tartismacı bi tavirda degil o kadar só karari sen ver diyor ama lafta soktu kötüye giderse bu önerimi kabul etmedgnz aklima gelcek dedi bende 53 aylik kayit gelsn aklına dedim şuda varki 50aylik kaydolan ögrencm sınıf birincisi tek fark boyu uzunÇok ilginç gerçekten...
Ben yerinizde olsam bırakmazdım.
Eğer derslerdeki durumu çok çok kötü olsaydı, zaten babasının gelip emir vermesine gerek kalmaz siz gerekeni yapardınız.
Ama orta seviyede bir öğrenci için sırf babasının isteği üzerine çocuk sınıf tekrarı yapmamalı.
O baba çocuğunu okula yazdırırken düşünecekti.
Pinpon topu gibi oynamaya başlanmış şimdiden çocukla...
cok sevindim öyle olmanıza sıkısıp kaldim resmen dogudaym kücük bi ilcedeym bugün pedgog aradm yok burda fikirleriniz abdurrahman ve benim icin önemliBu arada öğretmen değilim..
Aile danışmanıyım.
müdürüm 20.ben 10.yılımdaym ikimızde duymadk böyle olay oda soruştruyor ama kalmamasi taraftarıyızÇok kritik bir konu, yorum bile getiremedim... Ama idarenin belki bir önerisi tespiti olur?
haklisın etik degil ögretmeniyim ve okuma hakkina kast tıs bu yoksa suc olmasn bide amanınemsal durum yaşamadım ama yaşayana tanık oldum. babası gelip öğretmenler odasına bu çocuğu bırakın. her sene aynı şey demişti. notları kötü olsa da ortalaması tutuyordu geçirdik. sadece sizinle ilgili değil yönetim ile de ilgili. ben lise öğr. olduğum için durum buydu. ilkokulsa çok da yorumlayamıyorum.
ancak şahsi kanaatim kalmaması gereken çocuğun kişisel düşüncelerle bırakılmaması. bu yanlış. etik de değil, profesyonel de değil. çocuk da olsa o bir insan. hayatıyla böyle oynanmamalı.
o adam velisi olabilir. ama çocuğun eğitimi için en iyiyi o biliyor diyebilir miyiz? madem çocukları bu kadar kıymetliydi en baştan erken yazılmaması için çabalamalıydı. artık çocuk başlamış, bu yaptıkları ancak baltalamak olur...
Evet gerçekten sınıf atlamayi duydum da, sinifta birak diyeni ilk defa duyuyorum. Araştirmak en iyisi, milli egitimden belki bir öneri gelir...müdürüm 20.ben 10.yılımdaym ikimızde duymadk böyle olay oda soruştruyor ama kalmamasi taraftarıyız
evet tabiiki o zamanda kücüktü zaten kisa boylu bir cocuk aslinda bunun boy posla hic alakasi yok kizimdan biliynrum 1.sinifta ve sinif arkadasi 6yasinda oldukca kisi hatta tedavi görüyo bu konuda ama dersleri süper oyunlarda lider sinif baskani bu ögrencimdeki kapasite bu kadar benceBen velinin yaklaşımını doğru bulmadım, o şu an kendince çocuğunu ufak tefek diye diğer çocuklardan korumaya çalışıyor ama çocuğun psikolojisini düşünerek hareket ettiğini sanmıyorum. Eğer bu kadar düşünceli bir veliyse tüm bunları ilkokula yazdırmadan önce düşünecekti. Çocuk o zamanlar da anlattığınız gibiydi öyle değil mi? Birden bire diğer arkadaşlarından daha küçük minyon hale gelmedi bu çocuk. Benimde oğlum var 6 yaşında, bu sene başında ilkokula yazdırmadım, bir yıl daha anaokuluna gönderdim. Bu sene tam yaşında başlayacak okula.