Öğretmenleri bekleyen Hastalıklar....

Faranjit ve varis sıradan oldu artık ama bence bulaşıcı cilt hastalıklarına da dikkat etmemiz gerekiyor.4.yılım sınıf öğretmeniyim çoçuklarım ufak 3.sınıfız bu yıl bir öğrencimden mantar bulaştı bana.Çok sarılıyoruz birbirimize tenefüslerde ya da başa başa çalışırken yakın temasta bulunuyoruz çocukta farkedip ailesini çağırmıştım temizliğe hiç önem vermiyorlardı afedersiniz çocuk hep çiş kokuyordu ondaki mantar türünün aynısı aynı renkte ben de çıktı 1 ay içinde tedavi görüyorum deli gibi ama hala çözüm bulamadılar.Herkese kolaylıklar dilerim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 10 yıllık öğretmenim ve saydıklarınızın hepsini yaşadım ama beni bitiren bel fıtığı oldu.Özel okul ve dershanelerde haftalık 60 saat dersim oluyordu.Öğretmen masası-sandalyesi olmayan sınıflarda.Ayakta durmaktan şuan yürüyemez hale geldim ve işimi bırakmak zorunda kaldım.Bizleri köle gibi kullanan okul-dershane adı altındaki ticarethanelere,gelecek yılları planlamadan bölüm açıp;gereksiz yere öğretmen yetiştiren ve bizleri atayamayan,3kuruşluk insanlara oyuncak eden yöneticilere lanet olsun diyorum.

Yeni öğretmen olan arkadaşlara faranjit yaşamamaları için karından nefes almayı ve konuşmayı-bağırmayı öğrenmelerini tavsiye ediyorum...

Arkadaşlar bende bundan 2ay öncesine kadar varis problemi ile şikayet eden biri idim... Huncalife da at kestanesi kremi var varislere morluklara ve ağrılara birebir
geliyor hemde çok ekonomik...
hemen üye olun ve geliş fiyatından kendinize alın ayrıca çevrenizdekilerede yol göstermiş olursunuz...
netten araştırırsanız bana güvenirsiniz...
Detaylar için tıklayın...
Zirve Grup

Forum için çok değerli bilgiler. Bu deneyim ve tecrübeleri bu forum ortamında bulmak çok güzel. Buraya yazılan her şey için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepinizden. Sağolun.

izik Tedavi ve Ortopedi Klinik Şefi Uzman doktor Önder Çerezci de her gün doğru duruşu korumanın önemli olduğunu vurgulayarak, ancak özellikle de küçük sınıflara eğitim veren öğretmenlerin, zamanlarının büyük bir kısmını yere eğilerek geçirdiklerini, eğitim verdikleri ortamların çok küçük beden boyutlarına göre tasarlandığı belirtti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…