Öğretmenleri 1 yıl içerisinde kaç gün rapor hakkı var?

DilekYazar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2008
985
0
96
41
Ankara
Herkese merhaba
Diyarbakırda kadrolu öğretmenim. Şubatta doğum yaptım ve 40 gün rapor kullandım ama bebeğimi emanet edebileceğim kimse yok.Hastaneye gittim heyet raporu alamıyorum.
Bazılarına göre gün sınırlamsı yok diyorlar bilgisi olan var mı?

canım malesef 40 gün.Heyet raporunu başka ilden de alabilirsin,tabi okuldaki dilekçene adresi oradan vermen gerekir,tanıdığınız varsa almaya çalış.Aynı sıkıntıları ben de yaşadım,bırakacak yakınım da yoktu.En son çare ücretsiz izin,umarım gerek kalmaz.

Evet canım yaaa,rapor hakkı 40 gün.Tanıdık varsa özel hastaneden falan ayarlamaya çalış.

Hayatım devlet ile anlaşmalı bir hastaneden gene heyet raporu alabilirsin....ama özelden.....muayene ücreti ver 40-50 milyon sonra durumunu anlat bir teşhis koyup verir...

en azından sizin rapor hakkınız 40 gün ve heyet raporu alma gibi bi imkanınıda var oda olmazsa ücretsiz ine çıkarsınız bunlara şükredin bize de bu haklar verilsin artık....

Fundacım sen sozleşmelımısın canım..

Rapor hakkın dolduysa heyet raporu alabılırsın

evet ben sözleşmeliyim maalesef..
rapor hakkım dolmadı daha göreve başlamadım ama bizim 30 gün rapor hakkımız var ve bu rapor hakkı yetmiyor..bende heyet raporu almayı düşünüyordum ama sözleşmelilere heyet raporu hakkını kaldırdılar...aslında ya heyet raporu ya normal rapor 30 günü geçemezmiş yoksa sözleşmemizi fesh ediyorlar...öğretmenliği ne hale getirdi bu hüseyin çelik...sanki bu durumda okula gitsem faydalı olabilecek miyim ben ama ne anlasın o adam insanlıktan...

heyet raporunu hastane direkt vermez,önce rasgele özel bir doktorun muayenesine git,görüş,kaç gün yazıyorlarsa heyet raporunu ona göre para alıyorlar,çoğuda yazar zaten emin ol...tüm arkadaşlarım böyle yaptı...heyet raporu dışında 40 gün rapor hakkın var.....

uzgunum heyet raporu almak çok zor.. gecen yıl bı dunya para verdım özellerıne bana sadece 20 gun rapor versınler dıye... karneye az kalmıstı ve bebemı bırakacak hıc kımsem yoktu.. son care bır ay ucretsız ızın aldım.. 3gunluk rapor dahı alamadım ben..

heyet raporu alma konusunda sorunum yok ama rapor süresi ile ilgili sorunum var benim 30 gün heyet yada normal farketmez sadece 30 gün rapor kullanma hakkım var ama benim 40 güne ihtiyacım var tek şansım kaldı gidip ilçe milli eğitimden seminer dönemi ile ilgili yardım isticem artık ne yapabilirim ki başka belki seminer döneminde idare ederler hakkımda hayırlısı artık..

ayrıca bende ücretsiz izin almak istiyorum ama sözleşmeli olduğum için üzretsiz izin yok aslında varda yok eğer izin alırsam beni bilmediğim uzak bir köye yada ilçeye gönderebilirler bu riskede bile bile giremem ya her şey daha kötü olursa...ufffff çıldırmamak işten bile değil..

arakadaşım da senin gibi sözleşmeli 4 aylık kızı var heyet aldı ayrıca 40 gün rapor hakkıda var alıyo yani

ben ücretsiz izin almak istiyorum ama 6 aydan başlamıyor mu 1 ay olabiliyor mu ben bilmiyordum.

ücretsiz izni istediğiniz kadar alabilirsiniz.mesela 4 ay aldınız.1 ay sonra isterseniz başlayabilirsiniz.ille de aldığınız kadar kullanmanız da gerekmez .

arkadaşlar beni uzak bi köye görevlendirmek istiyolar ve hamileyim.yollar çok kötü gitmek istemiyorum şube müdürü rapor hakkı falan dedi ne demek istedi anlamadım ne yapmam gerekiyo hamile olduğuma dair daha rapor almadım acaba öyle bir rapordanmı bahsediyo ne yapmam lazım lütfen yardım

kıalar, ücretsiz izni normal doğum izni bittiği gibi mi almak zorundayız, yoksa 40 gün rapor hakkını kullandıktan sonra da alabilir miyiz=?

doğum izni bitiminden 1 yıl sonraya kadar en az 1 aylık olmak üzere alabilirsiniz ücretsiz izin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…